ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Θρασύβουλος - Αστέρας Τρίπολης 0-2

Θρασύβουλος - Αστέρας Τρίπολης 0-2
ζεαν

Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε στην Φυλή, στο πρώτο εντός έδρας ματς του Θρασύβουλου στην Α΄Εθνική

Έπειτα από το κακό πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη και με τον Ζαϊρί να έχει πήρε το "διπλό", με τους Ζεάν Κάρλος και Σέζαρεκ να πετυχαίνουν δύο γκολ... καρμπόν.
Στις εξέδρες του Δημοτικού σταδίου της Φυλής βρέθηκαν περίπου 650 φίλοι του ποδοσφαίρου, αρκετοί από αυτούς οπαδοί του Αστέρα που ταξίδεψαν από την Τρίπολη και παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίρνει το πρώτο... τρίποντο της χρονιάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Χριστόπουλος, Μίχος, Τζιώλης, Βασιλείου, Βεντούρα (72' Λιαπάκης), Μαυρογενίδης (73' Χλωρός), Γκονσάλβες, Άλβες (72' Κατσίκης), Ρόκας, Κόζλεϊ.

Αστέρας Τρίπολης (Κάρλος Καρβαλιάλ): Αμπάρης, Φλάβιο, Ζορζίνιο, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Μπαστιά, Φάμπιο (36' Ζεάν Κάρλος), Φιλομένο, Ντουαλά (46' Ζαϊρί), Σέζαρεκ (85' Κανακούδης).

Κίτρινες κάρτες: 56' Σωτήρχος, 67' Ρόκας - 7' Φιλομένο, 79' Σέζαρεκ

Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)

Βοηθοί: Παπαχαραλάμπους (Αθηνών) - Καρσιώτης (Κορίνθου)
Με μια ματιά
Στο πρώτο ημίχρονο Θρασύβουλος και Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφεραν να προσφέρουν τίποτα και χαρακτηριστικό είναι πως η μοναδική ευκαιρία ήρθε από τους γηπεδούχους στο 40' με το σουτ του Μαυρογενίδη και την μπάλα να περνά άουτ.

Περίπου από το 50' και πέρα άρχισε να... παίζεται ποδόσφαιρο, με του γηπεδούχους να έχουν δύο καλές στιγμές με τα σουτ του Ζαϊρί στο 49' να περνά άουτ, ενώ στο 53' ο Αμπάρης μπλόκαρε από το πλασέ του Κονσάλβες, ο οποίος συνεργάστηκε πρώτα με τον Κόζλεϊ.

Το σκορ άνοιξε στο 58' με την κεφαλιά του Ζεάν Κάρλος, οποίος είχε περάσει στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα ως αλλαγή, από την σέντρα του Καρντόζο, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει έπειτα από προσπάθειά του από δεξιά ο Ζαϊρί.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα για τους γηπεδούχους, καθώς ένα λεπτό μετά το γκολ του Ζεάν Κάρλος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 64' Χλωρός και Φιλομένο με διαδοχικά σουτ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα αμυντικών στις προσπάθειες και των δύο.

Ότι δεν κατάφεραν Χλωρός και Φιλομένο ένα λεπτό πριν, το κατάφερε στο 65' ο Ζέζαρεκ ο οποίος πέτυχε ένα παρόμοιο γκολ με αυτό του Ζεάν Κάρλος. Ο Ζαϊρί έκανε την προσπάθεια και την σέντρα από δεξιά και ο Σέζαρεκ με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Χριστόπουλο.

Μία ακόμη καλή στιγμή είχε το ματς και αυτή δημιούργημα του Ζαϊρί, ο οποίος τροφοδότησε τον Φλάβιο που έκανε το σουτ για να περάσει η μπάλα άουτ.
Συνέντευξη Τύπου
Σάκης Τσιώλης (προπονητής Θρασύβουλου): " Οι δύο ευκαιρίες που χάσαμε ήταν σημαδιακές, όπως και η λανθασμένη αντίδραση της άμυνάς μας στις σέντρες που έγιναν στα γκολ. Το τελικό σκορ δεν αντιστοιχεί στην εικόνα μας μέσα στο ματς. Μας αδικεί, αφού μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στο 1-0".

Κάρλος Καρβαλιάλ (προπονητής Αστέρα): " Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας. Τους τη χρωστούσαμε από το ματς με τη Λάρισα. Ο ισχυρός άνεμος ευθύνεται που έγινε ένα κακό ποιοτικά ματς".
Όλα τα λεφτά...
Ο Ζαϊρί, ο οποίος έκανε στο δεύτερο ημίχρονο την διαφορά για τον Αστέρα, καθώς δημιούργησε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους από δεξία.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Γενικά το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, στο οποίο οι δύο ομάδες... κακοποίησαν το ποδόσφαιρο.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
7' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Φιλομένο
12' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης Φλάβιο
Πρώτη σχετικά καλή στιγμή στο ματς από τον Αστέρα, κόρνερ από τον Φλάβιο, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και δεν βρέθηκε κανείς να την στείλει τα δύχτια
31' Σχόλιο
Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα δεν δημιουργήθηκε ούτε μία καλή ευκαιρία, σε ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί κακό μέχρι στιγμής
36' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ζεάν Κάρλος σε Φάμπιο
40' Ευκαιρία Θρασύβουλος Μαυρογενίδης
Πρώτη πραγματική ευκαιρία, σουτ από τον Μαυρογενίδη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ζαϊρί σε Ντουαλά
49' Ευκαιρία Θρασύβουλος Μπαστία
Σουτ του Μπαστία ψηλά η μπάλα
52' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Λιαπάκης σε Βεντούρα
53' Ευκαιρία Θρασύβουλος Κονσάλβες
Ο Κονσάλβες έκανε το 1-2 με τον Κόζλεϊ και σούταρε, όμως ο Αμπάρης ήταν σε ετοιμότητα
56' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Σωτήρχος
58' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Ζεάν Κάρλος
Ο Ζεάν Κάρλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ από την σέντρα του Καρντόζο
59' Ευκαιρία Θρασύβουλος Μαυρογενίδης
Ο Μαυρογενίδης προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, έκανε το σουτ λιγο άουτ η μπάλα
62' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης Σέζαρεκ
Ο Σέζαρεκ συνεργάστηκε με τον Φιλομένο, έκανε το πλασέ, όμως ο Χριστόπουλος μπλόκαρε
63' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Χλωρός σε Μαυρογενίδη
64' Ευκαιρία Θρασύβουλος Χλωρός
Χλωρός και Κόζλεϊ μέσα από την περιοχή με διαδοχικά σουτ προσπάθησαν ισοφαρίσουν, όμως και τις φορές η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών
65' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Σέζαρεκ
Γκολ καρμπόν, από δεξιά ο Ζαϊρί την σέντρα, κεφαλιά του Σέζαρεκ και η μπάλα στα δύχτια
67' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Ρόκας
70' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης
Ο Ζαϊρί πάλι από δεξία την μπαλιά, ο Φλάβιο έκανε το σουτ αλλά αστόχησε
72' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Κατσίκης σε Άλβες
85' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Κανακούδης σε Σέζαρεκ
93' Λήξη αγώνα























TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ