STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Tα ματς της 2ης αγωνιστικής

Tα ματς της 2ης αγωνιστικής
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Κνολ, Λυμπερόπουλος

Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι "δικεφάλων" στην Τούμπα. Στην κορυφή με Ολυμπιακό, ο εξαιρετικός Εργοτέλης

Την Κυριακή, έσπασε το ρόδι ο Λεβαδειακός (1-0 τον Θρασύβουλο) ενώ Αστέρας Τρίπολης και Λάρισας έμειναν στο 0-0.
Το Σάββατο, ο Ολυμπιακός πέρασε με 1-0 από τη Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Πανθρακικό, ο Πανιώνιος πέρασε από τις Σέρρες (1-0) ενώ ο Ηρακλής και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2008

Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-1

Διαιτητής: Σταυρίδης Ι. (Πιερίας)
Γήπεδο: Σκόντα Ξάνθης ΑΚ Πηγαδιών

Με τον Ντιόγκο να πετυχαίνει το πρώτο του επίσημο γκολ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Ξάνθης.

Οι ερυθρόλευκοι δίχως να πραγματοποιήσουν εξαιρετική εμφάνιση, έκαμψαν την αντίσταση της σκληροτράχηλης Ξάνθης και πήραν αυτο που ήθελαν.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκαν μουδιασμένοι στο πρώτο μέρος, όμως παρά τα πολλά αμυντικά κενά κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε χάρη στις αλλαγές του Ερνέστο Βαλβέδε, είχε καλύτερη ανάπτυξη τόσο από τα πλάγια όσο και από την μεσαία γραμμή, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έφυγε με το σπουδαίο τρίποντο από τα "Πηγάδια".

Από την άλλη πλευρά η αξιόμαχη Ξάνθη, δεν αξιοποίησε την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και γνώρισε δίκαια την ήττα.

Ηρακλής-ΟΦΗ 1-1

Διαιτητής: Ντάκος Μ. (Ξάνθης)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα πήραν Ηρακλής και ΟΦΗ, που έμειναν στο 1-1 στο Καυτανζόγλειο.

Ο Γκαρσία "άνοιξε" το σκορ για τους γηπεδούχους στο 14ο λεπτό, ενώ στο 69' ο Εντόι έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους Κρητικούς.

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 3-0

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος Μ. (Ηλείας)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Πετυχημένη... "πρόβα". Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Πανθρακικό την δεύτερη αγωνιστική τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς με την Ιντερ. Σόουζα, Γκούμας και Ιβανσιτς οι σκόρερ των "πράσινων" που άκουσαν το μήνυμα των 30.000 οπαδών τους για νίκη επί των πρωταθλητών Ιταλίας.

Πρεμιέρα με το "δεξί" για το συγκρότημα του Χενκ Τεν Κάτε μπροστά στους οπαδούς του. Για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, οι "πράσινοι" που φορούσαν λευκά... νίκησαν τον Πανθρακικό που παρατάχθηκε με "λαχανί" εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι είχαν ουσία στην επιθετική τους γραμμή αλλά είχαν και πολλά λάθη στην άμυνα (κυρίως στο πρώτο 45λεπτο) που δεν μπορούσαν να εκμεταλλευθούν οι αντίπαλοι.

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-1

Διαιτητής: Κωνσταντινέας Π. (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών

Σε αγώνα που διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά, ο Πανιώνιος κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό με 1-0 χάρις σε τέρμα του Κουμορτζί στο 30ο λεπτό αν και έμεινε να αγωνίζεται από το 57' με παίκτη λιγότερο.

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να μπήκε δυνατά κόντρα σε έναν Πανιώνιο με πολλές απουσίες, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα. Ο Κουμορτζί στο 30' έκανε το 1-0 και οι "κυανέρυθροι" διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι και το τελευταίο λεπτό αν και βρέθηκαν να αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 57', έπειτα από αδικαιολόγητη αποβολή του Κοντοέ. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά και ενώ βρισκόταν στο 80' λόγω πτώσης της τάσης στους πυλώνες του γηπέδου.

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2008

Λεβαδειακός-Θρασύβουλος Φυλής 1-0

Διαιτητής: Σπάθας Ι. (Πειραιά)
Γήπεδο: Λειβαδιάς

Τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή Super League πήρε ο Λεβαδειακός που νίκησε με 1-0 το Θρασύβουλο στο δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς.

Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε ο Λεονάρντο στο 65', ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τις δύο ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχουν πετύχει γκολ.

Εργοτέλης-Αρης 3-0

Διαιτητής: Μαζαράκος Η. (Αρτας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Ο Εργοτέλης με κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο συνδύασε άψογα την ουσία με το θέαμα και με σκορ 3-0 επιβλήθηκε του Άρη στο "Παγκρήτιο", δίνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο τέλος στο αρνητικό σερί που "έτρεχε" κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η εμφάνιση της οποίας τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε τεχνική ηγεσία και κόσμο.

Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 0-0

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης Ν. (Καβάλας)
Γήπεδο: Τρίπολης

Στο 0-0 έμειναν Λάρισα και Αστέρας στην Τρίπολη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στην Superleague.

Οι βυσσινί στο ντεμπούτο του Σολάνο στο ελληνικό πρωτάθλημα έφυγαν από την πόλη της Αρκαδίας με τον βαθμό της ισοπαλίας και παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Αστέρας πήρε τον πρώτο του βαθμό στην Superleague, σ΄έναν αγώνα με πολλές ευκαιρίες και καλό θέαμα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

21:15 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1

Διαιτητής: Παμπορίδης Π. (Κιλκίς)
Γήπεδο: Τούμπα

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι των δικεφάλων στην "καυτή" Τούμπα στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητά του, με το πάθος, την δύναμη και τα λάθη στην άμυνα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και είχαν τον ελέγχο του αγώνα με τον Μουσλίμοβιτς να σφραγίζει την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ με ένα γκολ μόλις στο 15ο λεπτό. Η ΑΕΚ από την πλευρά της εκμεταλλεύθηκε την εκτελεστική δεινότητα του Ισμαέλ Μπλάνκο και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ξάνθη-ΟΣΦΠ 0-1




ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1





Η επόμενη αγωνιστική (3η)


Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 15:00
Λάρισα-Σκόντα Ξάνθη 16:45
Αρης-Παναθηναϊκός 19:00

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008



Εργοτέλης-Λεβαδειακός 17:00
Θρασύβουλος Φυλής-Αστέρας Τρίπολης 17:00
Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 19:00
Πανιώνιος-ΟΦΗ 19:00
ΑΕΚ-Ηρακλής 21:15



































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ