ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1
Ρίκκα για Ηλία

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και είχαν τον ελέγχο του αγώνα με τον Μουσλίμοβιτς να σφραγίζει την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ με ένα γκολ μόλις στο 15ο λεπτό. Η ΑΕΚ από την πλευρά της εκμεταλλεύθηκε την εκτελεστική δεινότητα του Ισμαέλ Μπλάνκο και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.
Μετά το τέλος και της 2ης αγωνιστικής η ΑΕΚ συνεχίζει αήττητη έχοντας βγάλει από το πρόγραμμά δύο ντέρμπι, το ένα μάλιστα στην Τούμπα.

* Ένταση υπήρξε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και του Χουανφράν στην φισούνα των αποδυτηρίων με τους δύο να έχουν ένα λεκτικό επεισόδιο για να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ώστε να μην υπάρξει συνέχεια.

* Κόπηκαν 25.203 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 427.070 ευρώ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Κίτρινες κάρτες: Εντίνιο, Δάρλας, Βερόν, Γεωργέας, Μουσλίμοβιτς, Μαϊστόροβιτς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας (78` Μπιζέρα), Βιερίνια (85` Λάκης), Ίβιτς (69` Μπακαγιόκο), Βερόν, Μπαλάφας, Σνάουτσερ.

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Εντίνιο (64` Λαγός), Μπασινάς, Πλιάτσικας (46` Πελετιέρι), Ρίκκα (46` Τζεμπούρ), Μπλάνκο, Κυργιάκος, Γεωργέας, Σκόκο.
Με μια ματιά


Σάντος Vs Δώνης



Ο Φερνάντο Σάντος δεν επιφύλασσε καμία έκπληξη τόσο στο σχήμα που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα πρόσωπα. Ο Πορτογάλος έμεινε "πιστός" στο αγαπημένο του 4-2-3-1 με γεμάτο κέντρο και μόλις ένα επιθετικό. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Χαλκιάς με τον Σνάουτσερ στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Δάρλα στο αριστερό και τους Μάρκο Αντόνιο, Κοντρέρας στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Στην μεσαία γραμμή ο Βερόν με τον Μπαλάφα ήταν τα δύο αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ με τους Κονσεϊσάο, Ίβιτς και Βιερίνια πιο μπροστά με επιθετικούς προσανατολισμούς και οδηγίες να δίνουν βοήθειες στον μοναδικό προωθημένο, Μουσλίμοβιτς.

Στην άλλη πλευρά της... σκακιέρας ο Γιώργος Δώνης δεν χρησιμοποίησε κανένα από τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Πελετιέρι, Τζεμπούρ) και πραγματοποίησε μόνο μία αλλαγή στην 11άδα που παρέταξε την πρώτη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό. Στο 4-3-2 του Έλληνα τεχνικούς φύλακας άγγελος της κιτρινόμαυρης εστίας ήταν ο Σάχα με τους Χουανφράν (αριστερά), Κυργιάκο, Μαϊστόροβιτς (στο κέντρο) και τον Γεωργέα (δεξιά) να αποτελούν την αμυντική τετράδα και τον Έλληνα μπακ να παίρνει τη θέση του Ράμος. Στην μεσαία γραμμή η τριπλέτα Ρίκκα, Πλιάτσικα, Μπασινά δεν άλλαξε, όπως και η επιθετική τριάδα Εντίνιο, Μπλάνκο, Σκόκο.

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος μπήκαν παθιασμένοι στο γήπεδο με τον κόσμο στο πλευρό τους και κατάφεραν να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Στις εξέδρες της Τούμπας η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή και ο... ηλεκτρισμός από αυτήν δεν άργησε να περάσει στους γηπεδούχους.

Με τον Κονσεϊσάο να δείχνει από την αρχή τις διαθέσεις του ο ΠΑΟΚ έκλεισε την ΑΕΚ στα καρέ της και ξεκίνησε να ψάχνει τους τρόπους που θα διασπάσει την κιτρινόμαυρη άμυνα. Ο Γεωργέας που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ράμος ως καλύτερος αμυντικός από τον Βραζιλιάνο απέτυχε παταγωδώς.

Στο 5ο λεπτό από δικό του λάθος ο Μουσλίμοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Σάχα, τον πέρασε αλλά το πλασέ του Σέρβου σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Κυργιάκος που είχε καλύψει την έξοδο του τερματοφύλακα του.

Η Ένωση είχε πρόβλημα από την δεξιά πλευρά στα μετόπισθεν και ο Φερνάντο Σάντος δεν άργησε να το καταλάβει φορτώνοντας κι άλλο την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ με τον Βιερίνια. Ο δικέφαλος του Βορρά ξεκινούσε όλες του τις επιθετικές ενέργειες από αυτήν την πλευρά με την ΑΕΚ να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει.

Οι κιτρινόμαυροι χωρίς ηρεμία και συνοχή στο παιχνίδι τους, με τον Βασίλη Πλιάτσικα να είναι ο μόνος που πάλευε για όλες τις μπάλες δεν μπορούσαν να βγουν από την άμυνα τους. Η πίεση του ΠΑΟΚ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στον αγώνα και τον Μουσλίμοβιτς να μην συγχωρεί το λάθος στην αντίπαλη άμυνα για δεύτερη φορά.

Ο Βερόν με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Σέρβο μέσα στην περιοχή της Ένωσης και αυτός με αριστοτεχνικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σάχα που έκανε την έξοδο για να σώσει τα ασυμμάζευτα στην οπισθοφυλακή της ομάδας του.

Νεύρα και ο... νόμος του Μπλάνκο

Το γκολ όπως ήταν φυσικό έβαλε φωτιά στις εξέδρες και ψύχωσε ακόμα περισσότερο τους παθιασμένος ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν όπως θα ήθελε ο Φερνάντο Σάντος. Τα νεύρα και η ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων μετά από κάποια δυνατά μαρκαρίσματα έριξαν τον ρυθμό. Από το 25ο λεπτό της αναμέτρησης τα εκατέρωθεν λάθη και τα νεύρα έδωσαν την θέση τους στην υπεροχή που είχε ο γηπεδούχος μέχρι εκείνο το σημείο.

Η ΑΕΚ δεν είχε καταφέρει να βρει ακόμα ρυθμό ακόμα και αν ο Ρίκκα ανέβασε την απόδοσή του και πλαισίωσε αυτή του Πλιάτσικα στην μεσαία γραμμή στον δημιουργικό τομέα έπαιρναν κάτω από "0". Ο Μπασινάς δεν μπορούσε να οργανώσει το παιχνίδι των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα οι Μπλάνκο, Εντίνιο και Σκόκο να μάχονται συνήθως για χαμένες μπαλιές.

Ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα τελείωνε με τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ “μίλησε” ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και το... δολοφονικό ένστικτο που διαθέτει ο Αργεντινός άσος. Ύστερα από πάσα του Πλιάτσικα στο 47ο λεπτό και λάθος συνεννόηση του Μάρκος Αντόνιο με τον Χαλκιά, ο “Ζορό” πήρε την μπάλα απέφυγε με ντρίπλα τον Χαλκιά και πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπλάνκο σκοράρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κατά του ΠΑΟΚ!

Για το γκολ της νίκης


Ο Γιώργος Δώνης πραγματοποίησε δύο αλλγές κατά την διάρκεια της ανάπαυλας, ρίχνοντας στην μάχη της Τούμπας τους Πελετιέρι, Τζεμπούρ αντί των Ρίκκα, Πλιάτσικα. Ο Έλληνας τεχνικός ήθελε να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην μεσαία του γραμμή τοποθετώντας εκεί τον Νάτσο Σκόκο για να φτιάξει το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ο Φερνάντο Σάντος από την πλευρά του δεν άλλαξε κάτι στην 11άδα του και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς και το πρώτο, πιέζοντας ψηλά τους αμυντικούς της Ένωσης. Το θέαμα δεν ήταν καλό αλλά το πάθος ξεχείλιζε από τους 22 ποδοσφαιριστές, με τις δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα να παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η μεσαία γραμμή της Ένωση δεν είχε προσαρμοστεί στα νέα σχέδια του Δώνη και ο ΠΑΟΚ έψαχνε το γκολ που θα του έδινε εκ νέου το προβάδισμα και έφτασε πολύ κοντά σε αυτό στο 62ο λεπτό. Μετά από λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ η μπάλα έφτασε στον Βιερίνια μετά από κόψιμο του Πελετιέρι αλλά το σουτ του Πορτογάλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σάχα.

Με τον Δώνη να πραγματοποιεί νωρίς και την τρίτη του αλλαγή (Λαγός αντί Εντίνιο) και τον Σάντος να ρίχνει στο παιχνίδι τον Μπακαγιόκο έγινε σαφές πως κανένας δεν ήθελε το “Χ” από την αναμέτρηση.

Η απάντηση στην φάση του Βιερίνια και την πίεση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 75ο λεπτό από τον Νάτσο Σκόκο στην μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων στον αγώνα. Ύστερα από λάθος του Δάρλα, ο Αργεντινός έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ απέναντι από τον Χαλκιά, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν για το τέρμα που θα έδινε το ροζ φύλο αγώνα. Η ΑΕΚ έδειχνε να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση και αναζητούσε με τους 4 επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές στην 11άδα τον τρόπο για να... κλέψει τη νίκη. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα απειλητικός απέναντι σε μία κιτρινόμαυρη άμυνα που δεν θύμισε τίποτα αυτή της πρώτης αγωνιστικής.
Συνέντευξη Τύπου
Του Πάρη Τσελεπίδη

Γιώργος Δώνης (προπονητής ΑΕΚ)



" Εμείς είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο όπου μας έλειπε η δημιουργικότητα και η ηρεμία στο παιχνίδι μας. Δεν μπήκαμε καθόλου δυνατά στο ματς και μείναμε πίσω στο σκορ και ισοφαρίσαμε με ένα γκολ δώρο.

Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε άρδην. Έμεινα ευχαριστημένος από αυτήν την εικόνα. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Μπορεί κάποιες προσπάθειες μας να έμειναν μισές αλλά η εικόνα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό μας.

Είμαστε δυστυχώς μία ανέτοιμη ομάδα γιατί έχουμε ανέτοιμους ποδοσφαιριστές. Και για να μην παρεξηγηθώ ήρθαν πολλοί ποδοσφαιριστές στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και υπολείπονται στην φυσική κατάσταση και με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε.

Υπάρχει πρόοδος και την είδα στο δεύτερο ημίχρονο και μου αφήνει μία αισιοδοξία για την συνέχεια και θα παρουσιάσουμε μία εικόνα όπως θέλω να είναι η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική και μακάρι όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα να είναι πάντα γεμάτα και τα παιχνίδια να παίζονται σε τέτοιες ατμόσφαιρες".

Σε ερώτηση για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό 1-1 απάντησε: " Όταν δεν κερδίζουμε δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Άρα σήμερα δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος αφού δεν κερδίσαμε και δεν αφορά τον αντίπαλο αυτό".

Για το πότε θεωρεί ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα του δήλωσε: " Πιστεύω σε 3-4 εβδομάδες. Άρα είναι σημαντικό για μας στα επόμενα παιχνίδια να δείχνουμε πρόοδο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα γιατί τα πρώτα παιχνίδια για μας είναι γεμάτα ντέρμπι".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του ΠΑΟΚ αρνήθηκε λέγοντας: " Δεν θα εκφέρω άποψη για τον αντίπαλο".

Για το σχήμα που παρέταξε τόνισε: " Οι καλύτεροι προπονητές είναι αυτοί που κάνουν την σύνθεση μόλις τελειώνουν τα παιχνίδια. Οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ ξέρουν πολύ καλά ότι είχα στο μυαλό μου το 4-4-2 στην ευθεία. Απλώς αυτό που φοβήθηκα και σωστά έπραξα ότι και ο Πελετιέρι και ο Τζιμπούρ είναι ανέτοιμοι ακόμη. Γα αυτό και δεν μπορούσαμε να πάρουμε ένα τέτοιο ρίσκο για 90΄. Δεν είναι θέμα αντιπάλου. Απλώς υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα όπως ο Πελετιέρι και ο Μπασινάς που είναι ενδιάμεσα χαφ οπότε είναι δύσκολος ο ρόμβος και το 4-3-3 για αυτό και ήθελα να ετοιμάσω την ομάδα στο 4-4-2 στην ευθεία".

Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ)


" Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι με 45΄ πολύ καλά από την δικιά μου την ομάδα και ανεξήγητα στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1. Νομίζω ότι ήταν καθοριστικό σημείο στην εξέλιξη του παιχνιδιού γιατί ανύψωσε το ηθικό των παικτών της ΑΕΚ με τους δικούς μου να ήταν νευρικοί στην ανάπαυλα. Ψάξαμε να μπούνε ήρεμοι στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μου προσπαθήσανε με το παιχνίδι να ήταν πιο ισορροπημένο. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη για μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ξεκάθαρα είμαστε στον σωστό δρόμο. Τα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια και κρύβουν ιδιαιτερότητες. Κι αν οι στόχοι μας περνάνε και από τα ντέρμπι πιο σημαντικά είναι και τα μη ντέρμπι".

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του θα μπορούσε να είχε τελειώσει μετά το 1-0 το παιχνίδι τόνισε: " Πράγματι υπήρχανε τρεις τέσσερις φάσεις που θα έπρεπε να τις τελειώσουμε καλύτερα όταν βρεθήκαμε τρεις εναντίον δύο και τέσσερις εναντίον δύο και εκεί νομίζω ότι έλειψε το να πάρει κάποιος πάνω του την ευθύνη της τελικής προσπάθειας. Κάτι το πολύ σημαντικό. Εκεί νομίζω ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Θα το δουλέψουμε στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Όλα τα πράγματα δεν είναι τέλεια όπως είχαμε πει και πριν το παιχνίδι και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Σε ερώτηση για το επεισόδιο στην φισούνα όπως φάνηκε από την κάμερα του συνδρομητικού να έχει μετά την λήξη με τον Χουανφράν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε λέγοντας: " Δεν νομίζω. Ο Ροζάριο ο βοηθός μου προσπάθησε να ηρεμήσει τον Χουανφράν που δεν καταλαβαίνει όμως καλά πορτογαλικά με όλα αυτά να είναι παρελθόν".

Κι όσο για την αλλαγή του Ίβιτς τόνισε: " Όταν ήταν να μπει μέσα ο Μπακαγιόκο δεν ήταν μπει στην θέση του Βλάνταν. Όλη την εβδομάδα είχε πρόβλημα με την ίωση και άλλαξα την αλλαγή μου αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού".
Όλα τα λεφτά...
Τα γκολ που πέτυχαν οι δύο επιθετικοί. Αμφότεροι τελείωσαν άψογα τις φάσεις δείχνοντας καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια της εκτελεστικής τους δεινότητας.

Το τάκλιν του Ρίκκα στον Παμπορίδη ήταν σίγουρα από τα χάι λάιτ του αγώνα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Εκτός από πάθος και δύναμη δεν είδαμε κάτι άλλο από δύο ομάδες που σίγουρα μπορούν να προσφέρουν και θέαμα.

Τα νεύρα από το 25ο λεπτό πήραν την σκυτάλη από την ψυχραιμία και βοήθησαν στο κακό ποιοτικά ποδόσφαιρο που ακολούθησε.
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Διαιτητής: Παμπορίδης
Β. Διαιτητή: Δ. Μπερσής, Π. Τρύφων
Τέταρτος Διαιτητής: Γ. Δαλούκας


Η 11άδα των φιλοξενούμενων ΑΕΚ
Γιώργος Δώνης: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Εντίνιο, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Μπλάνκο, Κυργιάκος, Γεωργέας, Σκόκο.
Η 11άδα των γηπεδούχων ΠΑΟΚ
Φερνάντο Σάντος: Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιερίνια, Ίβιτς, Βερόν, Μπαλάφας, Σνάουτσερ.
1' Έναρξη αγώνα
5' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Ύστερα από λάθος του Γεωργέα, ο Ίβιτς παίρνει την μπάλα και με εκπληκτική κάθετη πάσα τροφοδοτεί τον Μουσλίμοβιτς που μπαίνει στην περιοχή, περνάει τον Σάχα όμως το πλασέ του διώχνει πάνω στην γραμμή ο Κυργιάκος.
7' Σχόλιο
Δυνατό ξεκίνημα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που προσπαθούν να αιφνιδιάσουν την "κοιμισμένη" ΑΕΚ.
13' Ευκαιρία ΑΕΚ Μαϊστόροβιτς
Σέντρα του Μπασινά από τα δεξιά, ο Μαϊστόροβιτς υπό πίεση, μπροστά από τον Χαλκιά κάνει την προβολή, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
15' Γκολ ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Εξαιρετική κάθετη πάσα του Βερόν, ο Μουσλίμοβιτς βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και με άψογο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σάχα, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ και η Τούμπα παίρνει φωτιά.
22' Σχόλιο
Μετά το γκολ του Μουσλίμοβιτς ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να συνέλθει.
23' Σουτ ΑΕΚ Πλιάτσικας
Ύστερα από λάθος του Κοντρέρας, ο Πλιάτσικας παίρνει την μπάλα και κάνει το σουτ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε απελπιστικά άουτ.
25' Σουτ ΑΕΚ Μπασινάς
Φάουλ σε καλή θέση για την ΑΕΚ. Ο Μπασινάς το εκτελεί, όμως η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά.
25' Σχόλιο
Συστάσεις από τα μεγάφωνα να μεταβεί το ασθενοφόρο στην Θύρα 4, δίχως να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος.
33' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Δάρλας
33' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Εντίνιο
36' Σχόλιο
Η ένταση έχει ανέβει τα τελευταία λεπτά, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
39' Σχόλιο
Χάι λάιτ του αγώνα το τάκλιν του Ρίκκα πάνω στον διαιτητή Παμπορίδη.
40' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Βερόν
45' Έναρξη καθυστερήσεων +2 λεπτά
45' Γκολ ΑΕΚ Μπλάνκο
Ύστερα από πάσα του Πλιάτσικα και λάθος συνενόηση του Μάρκος Αντόνιο με τον Χαλκιά, ο Μπλάνκο παίρνει την μπάλα και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της επανάληψης. Πελετιέρι και Τζεμπούρ παίρνουν τις θέσεις των Ρίκκα και Πλιάτσικα.
52' Σχόλιο
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, κυνηγόντας το πολυπόθητο γκολ.
58' Κεφαλιά ΑΕΚ Κυργιάκος
Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σκόκο από τα δεξιά, ο Κυργιάκος πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
60' Σουτ ΠΑΟΚ Βιερίνια
Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος. Ο Βιερίνια έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
62' Σουτ ΠΑΟΚ Βιερίνια
Δεύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Βιερίνια. Ο Πορτογάλος ελάχιστα έξω από την μεγάλη περιοχή κοντρόλαρε με το στήθος, έκανε απευθείας ένα δυντό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.
64' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Τρίτη και τελευταία αλλαγή από νωρίς για την Ένωση. Ο Λαγός παίρνει την θέση του Εντίνιο που φαίνεται πως δεν συμφωνεί με την επιλογή του προπονητή του.
69' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπακαγιόκο παίρνει την θέση του Ίβιτς.
70' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Γεωργέας
75' Ευκαιρία ΑΕΚ Σκόκο
Ύστερα από λάθος του Δάρλα, ο Σκόκο κλέβει την μπάλα, μπαίνει στην περιοχή, κάνει το σουτ απέναντι από τον Χαλκιά, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας διώχνει την μπάλα.
77' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Μπιζέρα παίρνει την θέση του Κοντρέρας που δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού.
83' Σχόλιο
Στα τελευταία λεπτά η Ένωση έχει ανεβάσει ρυθμό και φαίνεται πως έχει περισσότερες δυνάμεις από τον ΠΑΟΚ.
85' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Λάκης παίρνει την θέση του Βιερίνια.
90' Έναρξη καθυστερήσεων +3 λεπτά
93' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
93' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Μαϊστόροβιτς
93' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης



























































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ