ΑΕΚ

Μουσλίμοβιτς: "Σαν ήττα"-Επεισόδιο Σάντος-Χουάνφραν

Μουσλίμοβιτς: "Σαν ήττα"-Επεισόδιο Σάντος-Χουάνφραν
μουσλιμοβιτς

Μουσλίμοβιτς: "Σαν ήττα...". Μπλάνκο: "Να μπαίνουμε πιο δυνατά". Επεισόδιο Σάντος Χουάνφραν

Συγκεκριμένα ο Σέρβος επιθετικός υπογράμμισε: " Το σκορ δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αφού θέλαμε τη νίκη μπροστά σε ένα τέτοιο κόσμο. Πολεμήσαμε για 90΄ αλλά το ότι χαλαρώσαμε λίγο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μας κόστισε. Όλοι θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απέναντί μας είχαμε μία καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ".

"Θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Δεν έχω άποψη για την τελευταία φάση αν υπήρχε πέναλτι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με ένα τέτοιο κοινό είναι σαν ήττα. Θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά, να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε".

Μπλάνκο: " Να μπαίνουμε πιο δυνατά"
Από την πλευρά του ο Ισμαέλ Μπλάνκο εμφανίστηκε ικανοποιοημένος από το αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του θα πρέπει να μπαίνει πιο δυνατά στα ματς.

" Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Δεν μπορούσαμε να βρούμε την μπάλα. Ευτυχώς ήρθε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ξέραμε ότι μας περίμενε ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ τις είχε η ΑΕΚ. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε εμείς ήταν να μπαίναμε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Δεν χάσαμε και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκόρερ του γκολ της Ένωσης στην Τούμπα.

Ένταση στην φισούνα
Ένταση υπήρξε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και του Χουανφράν στην φισούνα των αποδυτηρίων με τους δύο να είχαν ένα λεκτικό επεισόδιο για να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ώστε να μην υπάρξει συνέχεια.

Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για το επεισόδιο στην φισούνα απάντησε λέγοντας: " Δεν νομίζω. Ο Ροζάριο ο βοηθός μου προσπάθησε να ηρεμήσει τον Χουανφράν που δεν καταλαβαίνει όμως καλά πορτογαλικά με όλα αυτά να είναι παρελθόν".

Ανάλογη ήταν και η απάντηση του Χουανφράν που τόνισε ότι: " Δεν ήταν κάτι. Έγινε απλώς μία παρεξήγηση μεταξύ ισπανικών και πορτογαλικών".













TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ