STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-1

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-1
πανιωνιος

Σε αγώνα που διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά, ο Πανιώνιος κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό με 1-0 χάρις σε τέρμα του Κουμορτζί στο 30ο λεπτό αν και έμεινε να αγωνίζεται από το 57' με παίκτη λιγότερο

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να μπήκε δυνατά κόντρα σε έναν Πανιώνιο με πολλές απουσίες, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα. Ο Κουμορτζί στο 30' έκανε το 1-0 και οι "κυανέρυθροι" διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι και το τελευταίο λεπτό αν και βρέθηκαν να αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 57', έπειτα από αδικαιολόγητη αποβολή του Κοντοέ. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά και ενώ βρισκόταν στο 80' λόγω πτώσης της τάσης στους πυλώνες του γηπέδου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανσερραϊκός (Γιάννης Παπακώστας): Κοττάρας, Καλλιμάνης, Βοσκόπουλος (62' Μπαγκουρά), Γκουγκουλιάς, Τάντιτς, Ζούντι (60' Χέρες), Πιπίνης (80' Γεωργιάδης), Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά, Διγκόζης

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Σκούφαλης (81' Τζαβέλλας), Κοιλιάρας (59' Μπερτέ), Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Μπάρκογλου (64' Άντερσον Γκονσάγκα), Κοντοές, Νικολάου
Με μια ματιά
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο των Σερρών. Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες και σημαντικότερη αυτήν του Χούτου απέναντι στους "νεοφώτιστους" όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρις σε τέρμα του Κουμορτζί στο 30ό λεπτό. Στο 57' έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο κ. Κωνσταντινέας απέβαλλε τον Κοντοέ, σε μια φάση που δεν "σήκωνε" κάτι περισσότερο από κίτρινη κάρτα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 80' του αγώνα, η πτώση της τάσης που σημειώθηκε στους πυλώνες, άφησε χωρίς φως για 40 λεπτά το γήπεδο με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί, για το συγκεκριμένο διάστημα.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν προδιέγραφε τη νίκη της ομάδας του Έβαλντ Λίνεν. Οι γηπεδούχοι άλλωστε, είχαν ξεκινήσει πολύ καλύτερα διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης για περίπου 30 λεπτά. Τότε ήταν που σε μια αντεπίθεση των "κυανέρυθρων", ο Μπάρκογλου επιχείρησε να βρει με κάθετη μπαλιά τον Κουμορτζί, ο Βοσκόπουλος φάνηκε να ελέγχει όμως έχασε από τον Γκανέζο μέσο, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Κοτταρά και με το "μυτάκι" έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν εκείνοι που ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους μετά το υπέρ τους τέρμα, με τη λήξη του ημιχρόνου να τους βρίσκει κυρίαρχους αλλά και προηγούμενους στο σκορ. Στην επανάληψη και πάλι η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν ήταν αυτή που "πήρε το κέντρο" από νωρίς κρατώντας παράλληλα μακριά τους γηπεδούχους από το τέρμα του Κρέσιτς.

Το ματς είχε αρκετά νεύρα αλλά και δυνατές μονομαχίες μια εκ των οποίων έγινε η αιτία να δει την κόκκινη κάρτα, ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου, Γιάννης Κοντοές για ένα μαρκάρισμα πάνω στον Τάντιτς στο 57' (μεγάλο λάθος του κ. Κωνσταντινέα).

Όπως ήταν φυσικό οι γηπεδούχοι, με αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση αν και έχασαν ευκαιρίες όπως εκείνη του Γκουγκουλιά στο 77ο λεπτό. Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη, αν και στις καθυστερήσεις οι Μπανγκούρα και Χέρες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Συνέντευξη Τύπου


Εβαλντ Λίνεν: "Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Σημειώσαμε το πρώτο μας γκολ στο πρωτάθλημα και την πρώτη νίκη. Είχαμε καλή οργάνωση και λειτουργία. Ο Πανσερραϊκός είναι μία καλή ομάδα, η οποία προέρχεται από καλό παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή. Οι παίκτες μου μπήκαν για το καλύτερο μετά την μεγάλη διακοπή. Συμβαίνουν αυτά. Πιστεύω όμως ότι οι δύο ομάδες ήταν έτοιμες. Δεν χρειάζεται μετά το παιχνίδι να κάνουμε κάποιο τέτοιο σχόλιο για τον Χούτο".

Γιάννης Παπακώστας: "Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και να πετύχουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δύναμη το πάθος και την ψυχή που επέδειξαν. Πιστεύω πως μας αδικεί το αποτέλεσμα από την εικόνα των δύο ομάδων. Είχαμε ευκαιρίες και ρυθμό για να πετύχουμε τη νίκη. Μας έλειπε, όμως, η τελική πάσα. Σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Μετά την αποβολή του Κοντοέ προσπαθήσαμε να πιέσουμε και υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Εμείς θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας για να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος".
Όλα τα λεφτά...
Η αντιμετώπιση του παιχνιδιού από τον Πανιώνιο, ακόμα και μετά την αποβολή του Γιάννη Κοντοέ, που άφησε την ομάδα με παίκτη λιγότερο για περίπου 40 λεπτά.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
- Την απίστευτη απόφαση του κ. Κωνσταντινέα να αποβάλλει τον Κοντοέ για τάκλιν πάνω στον Τάντιτς, φάση που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσε κάτι περισσότερο από κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Πανιωνίου.

- Το ότι ο αγώνας διεκόπη για 40 λεπτά, καθώς τα φώτα του γηπέδου των Σερρών... παρέδωσαν πνεύμα στο 80'.
Το Live του αγωνα
Συνθέσεις ομάδων
Πανσερραϊκός (Γιάννης Παπακώστας): Κοττάρας, Καλλιμάνης, Βοσκόπουλος, Γκουγκουλιάς, Τάντιτς, Ζούντι, Πιπίνης, Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά, Διγκόζης

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Σκούφαλης, Κοιλιάρας, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Μπάρκογλου, Κοντοές, Νικολάου

1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Οι ομάδες προσπαθούν να βρουν ρυθμό σε αυτά τα πρώτα λεπτά. Δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση μέχρις στιγμή.
7' Σουτ Πανιώνιος Μπάρκογλου
Ο Μπάρκογλου κοντρολάρει την μπάλα πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, σουτάρει δυνατά όμως η μπάλα περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτταρά.
13' Φάουλ Πανσερραϊκός Διγκόζης
Εκτέλεση φάουλ του Διγκόζη, αρκετά έξω από την περιοχή του Κρέσιτς, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
17' Σχόλιο
Ο Πανσερραϊκός είναι εκείνος που πιέζει μέχρι στιγμής, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία.
27' Σουτ Πανσερραϊκός Τάντιτς
Ο Αμπουμπακαρί βρήκε τον Τάντιτς, εκείνος εντός περιοχής άλλαξε πόδι και με συρτό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Κρέσιτς, ο οποίος χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μπλόκαρε.
30' Γκολ Πανιώνιος Κουμορτζί
Ο Μπάρκογλου στην αντεπίθεση προσπαθεί με κάθετη να βρει τον Κουμορτζί, ο Βοσκόπουλος φαίνεται να κερδίζει την κατοχή της μπάλας, όμως ο Γκανέζος κλέβει και προλαβαίνοντας την έξοδο του Κοτταρά τσιμπάει την μπάλα στέλνοντάς την στα δίχτυα για το 1-0.
36' Σχόλιο
Ο Γιάννης Παπακώστας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τους αμυντικούς της ομάδας του, οι οποίοι έχουν υποπέσει σε πολλά λάθη, ένα εκ των οποίων οδήγησε στο γκολ του Κουμορτζί.
42' Σουτ Πανιώνιος Σκούφαλης
Ο Σκούφαλης από δεξιά, ξεπερνά με ευκολία τον Πιπίνη, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε... πλάγιο άουτ.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
50' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Σκούφαλης
50' Κίτρινη κάρτα Πανσερραϊκός Πιπίνης
51' Σουτ Πανιώνιος Μπάρκογλου
Σέντρα του Κουτσόπουλου από αριστερά, ο Βοσκόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει δίνει ύψος στην μπάλα και πριν αυτή "σκάσει" κάτω, ο Μπάρκογλου σουτάρει με δύναμη, όμως η μπάλα φεύγει άουτ.
54' Σουτ Πανιώνιος Μπάρκογλου
Ο Μπάρκογλου με εξαιρετική προσωπική ενέργεια, αδειάζει δυό αντιπάλους του, προσπαθεί να πλασάρει τον Κοτταρά, όμως η μπάλα φεύγει άουτ.
57' Κόκκινη κάρτα Πανιώνιος Κοντοές
Απίστευτη απόφαση του κ. Κωνσταντινέα. Μετά από φάουλ του Κοντοέ στον Τάντιτς, αποβάλλει τον κεντρικό αμυντικό του Πανιωνίου σε μια φάση που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσε αποβολή.
58' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Κοιλιάρας αφήνει τη θέση του στον Μπερτέ.
58' Αλλαγή παίκτη Πανσερραϊκός
Ο Χέρες παίρνει τη θέση του Ζουντί.
60' Αλλαγή παίκτη Πανσερραϊκός
Ο Μπανγκούρα παίρνει τη θέση του Βοσκόπουλου
62' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Άντερσον παίρνει τη θέση του Μπάρκογλου
68' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Κουτσόπουλος
73' Κίτρινη κάρτα Πανσερραϊκός Μιλένκοβιτς
77' Σουτ Πανσερραϊκός Γκουγκουλιάς
Ο Μπανγκούρα βρίσκει με όμορφη κεφαλιά τον Γκουγκουλιά, ο οποίος ξεμαρκάριστος εντός περιοχής σουτάρει δυνατά με την μπάλα να φεύγει άουτ.
80' Αλλαγή παίκτη Πανσερραϊκός
Ο Γεωργιάδης παίρνει τη θέση του Πιπίνη
81' Διακοπή αγώνα
Τα φώτα στο γήπεδο των Σερρών έχουν σβήσει! Κανείς δεν γνωρίζει αν μπορούν οι υπεύθυνοι του γηπέδου να τα κάνουν και πάλι να λειτουργήσουν ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
81' Σχόλιο
Ο ηλεκτρολόγος του γηπέδου, τόνισε πως το πρόβλημα θα έχει λυθεί και το παιχνίδι θα έχει ξεκινήσει στα επόμενα δέκα λεπτά.
81' Σχόλιο
Ανάβουν σιγά-σιγά τα φώτα στο γήπεδο των Σερρών, κάτι που σημαίνει, πως η αναμέτρηση αναμένεται να συνεχιστεί.
82' Έναρξη αγώνα
Ξεκίνησε και πάλι η αναμέτρηση
83' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Σκούφαλης εκτός αγώνα στη θέση του ο Τζαβέλλας
85' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Κρέσιτς
90' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Μπερτέ
90' Λήξη αγώνα


















TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ