ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Λεβαδειακός-Θρασύβουλος 1-0

Λεβαδειακός-Θρασύβουλος 1-0
λεοναρντο γκολ

Τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή Super League πήρε ο Λεβαδειακός που νίκησε με 1-0 το Θρασύβουλο

Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε ο Λεονάρντο στο 65', ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τις δύο ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχουν πετύχει γκολ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Εμεράν, Τζωρμπατζάκης, Καψής, Μασάδο, Ζησόπουλος, Γκεοργκίεφ (37' Κατσικογιάννης), Μπασαλά, Μοντόγια, Λεονάρντο (88' Ανδράλας), Ντιμπαλά (61' Κιάσσος)

Θρασύβουλος (Τσιώλης): Χριστόπουλος, Μίχος, Τσιώλης, Βασιλείου, Σωτήρχος, Βεντούρα, Ρόκας, Μαυρογενίδης (72' Κατσίκης), Γκονσάλβες (63' Πουλάκος), Άλβες, Κόζλεϊ (52' Χλωρός)

Κίτρινες κάρτες: Ντιμπαλά, Μπασαλά, Καψής - Μαυρογενίδης

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά) Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Καρατζίκας (Αθηνών)
Με μια ματιά
Σαν να μην ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο "κατέβηκαν" οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου Λιβαδειάς. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη "ευκαιρία" παρουσιάστηκε από πλευράς γηπεδούχων στο 28ο λεπτό, όταν ο Ντιμπαλά δέχθηκε τη σέντρα του Τζωρμπατζάκη από αριστερά, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε, πέρασε άουτ.

Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μόνο ένα σουτ του Κόζλεϊ στις καθυστερήσεις μέσα από την περιοχή απείλησε τον Μπλάζιτς, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα άλλαξαν κάπως, καθώς μόλις στο 55', ο Λεονάρντο δημιούργησε μία καλή ευκαιρία για το Λεβαδειακό. Ο Βραζιλιάνος μέσος εκτέλεσε ένα φάουλ, αναγκάζοντας τον Χριστόπουλο να πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή απόκρουση και να κρατάει το "μηδέν" στην εστία των φιλοξενούμενων.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως, ο Λεονάρντο βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Θρασύβουλου και αυτή τη φορά κατάφερε να τον νικήσει, "γράφοντας" με πλασέ το 1-0 απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση μόλις δύο λεπτά μετά, όταν ο Βεντούρα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κακή έξοδο του Μπλάζιτς, αλλά το σουτ που δοκίμασε κατέληξε άουτ.

Ο Θρασύβουλος πίεσε στη συνέχεια προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι προσπάθειές του αποδείχθηκαν άκαρπες.
Συνέντευξη Τύπου
Μόμτσιλο Βούκοτις (προπονητής Λεβαδειακού): "Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο δύσκολα, γιατί ξέρεις από την αρχή ότι είσαι πιεσμένος να κερδίσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο για την πολύτιμη βοήθεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και όσο περνούσε η ώρα και δεν πετυχαίναμε γκολ, αυξανόταν η πίεση. Οι παίκτες μου κατάφεραν να διατηρήσουν την ηρεμία τους. Πήραμε μια πολύτιμη νίκη. Εμεινα ευχαριστημένος. Η προσπάθεια όσο και η εμφάνιση με γεμίζουν αισιοδοξία. Σιγά σιγά θα φθάσουμε σε πιο υψηλό επίπεδο".



Σάκης Τσιώλης (προπονητής Θρασύβουλου): "Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή. Αισθάνομαι ευχάριστα που ξαναβρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο. Ο Λεβαδειακός ήταν η προηγούμενή μου ομάδα. Ηταν ένα ανοικτό ματς. Το διεκδικήσαμε επί ίσοις όροις. Οπως κυλούσε ο αγώνας, όποιος έβαζε πρώτος γκολ, θα έπαιρνε και τη νίκη. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, αλλά να προσπαθήσουμε περισσότερο".
Όλα τα λεφτά...
Ο Λεονάρντο, ο οποίος ήταν το "Α" και το "Ω" για το Λεβαδειακό. Σκόραρε, ενώ θα μπορούσε να είχε σημειώσει ένα ακόμα γκολ, αλλά ο Χριστόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου στο 55'.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το πολύ κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν όλες κι όλες δύο φάσεις.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
20' Σχόλιο
Οι γηπεδούχοι έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να έχουν απειλήσει σημαντικά την εστία του Χριστόπουλου
28' Κεφαλιά Λεβαδειακός : Ντιμπάλα
Ο Τζωρμπατζάκης σεντράρει από αριστερά, ο Ντιμπαλά παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ
37' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Κατσικογιάννης στη θέση του Γκεοργκίεφ
39' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος : Μαυρογενίδης
39' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Ντιμπαλά
45' Σουτ Θρασύβουλος : Κόζλεϊ
Σουτ του Κόζλεϊ μέσα από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
52' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Χλωρός στη θέση του Κόζλεϊ
55' Φάουλ Λεβαδειακός : Λεονάρντο
Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Λεονάρντο, ο Χριστόπουλος αποκρούει εντυπωσιακά
61' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Κιάσσος στη θέση του Ντιμπαλά
63' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Πουλάκος στη θέση του Γκονσάλβες
65' Γκολ Λεβαδειακός : Λεονάρντο
Ο Λεονάρντο βγαίνει απέναντι στον Χριστόπουλο και με πλασέ δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους
67' Σουτ Θρασύβουλος : Βεντούρα
Κακή έξοδος του Μπλάζιτς, ο Βεντούρα δοκιμάζει το σουτ, η μπάλα φεύγει άουτ
72' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Κατσίκης στη θέση του Μαυρογενίδη
78' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Μπασαλά
80' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Καψής
88' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Ανδράλας στη θέση του Λεονάρντο
93' Λήξη αγώνα
















TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ