ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΟ-Πανθρακικός 3-0

ΠΑΟ-Πανθρακικός 3-0
πανηγυρικη για σωκ

Πετυχημένη... "πρόβα" ενόψει Ιντερ για ΠΑΟ και νίκη με 3-0 επί Πανθρακικού παρουσία 30.000 οπαδών

Πρεμιέρα με το "δεξί" για το συγκρότημα του Χενκ Τεν Κάτε μπροστά στους οπαδούς του. Για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, οι "πράσινοι" που φορούσαν λευκά... νίκησαν τον Πανθρακικό που παρατάχθηκε με "λαχανί" εμφάνιση.
Οι γηπεδούχοι είχαν ουσία στην επιθετική τους γραμμή αλλά είχαν και πολλά λάθη στην άμυνα (κυρίως στο πρώτο 45λεπτο) που δεν μπορούσαν να εκμεταλλευθούν οι αντίπαλοι οι οποίοι έδειξαν απειρία στο τελείωμα των φάσεων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά την νίκη σε "πηγαδάκι" ανέφεραν ότι παρά την ευρεία νίκη και παρά τα λάθη της "πράσινης" άμυνας είχαν παράπονα από την διαιτησία, λέγοντας για πέναλτι (3 περιπτώσεις) που δεν δόθηκαν. Αν και στο συγκεκριμένο ματς δεν φάνηκε να το "πληρώνει" ο Παναθηναϊκός αυτό, καθώς είχε ήδη θέσει τις βάσεις για την νίκη, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο μέλλον ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί, ανέφεραν μεταξύ άλλων οι παράγοντες του συλλόγου.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Γκάμπριελ (46' Μελλίσης), Γκούμας, Σιμάο, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα (63' Τζιόλης), Μάτος, Σαλπιγγίδης, Ίβανσιτς, Νίνης (73' Ρουκάβινα), Σόουζα.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Τροϊζέ, Ζαπρόπουλος, Κλέμεντ, Χαραλάμπους, Ολίσε, Λόπεζ, Ενρίκες, Αργυρίου (73' Πονσέ), Ντιαλό (61' Μπεβάκουα), Ριέρα.

Κίτρινες: - (Παναθηναϊκός)/ Λόπεζ (Πανθρακικός)
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος Μ. (Ηλείας)

Με μια ματιά
Τέσσερα νέα πρόσωπα (Γκούμας, Μάτος, Ιβανσιτς και Νίνης) είχε η ενδεκάδα που παρέταξε ο Χενκ Τεν Κάτε σε σχέση με όσους επέλεξε στην πρεμιέρα και το ματς με την ΑΕΚ. Εκτός από το αρχικό σχήμα ήταν ο Καραγκούνης ο οποίος έμεινε και εκτός αποστολής και οι Σαριέγκι, Μουν, Βύντρα.

Ουσιαστικά ο Ολλανδός προπονητής των "πράσινων" άλλαξε την άμυνά του στα 3/4 ενώ την θέση του "τυπάρα" πήρε ο Ιβανιστς που είχε μπει στο 90' κόντρα στην Ενωση ενώ και στο Νίνη ζητήθηκε να είναι πίσω από τον Ροντρίγκο Σόουζα και σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Οι φιλοξενούμενοι με εμφάνιση που θύμιζε αυτή που φορούσαν στον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος (λαχανί), είχαν τρεις αλλαγές στο σχήμα τους από όσους είχε επιλέξει στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κομοτηνή.

Η εδαφική πρωτοβουλία των γηπεδούχων από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν εμφανή ενώ οι οδηγίες του Τεν Κάτε απέδιδαν "καρπούς" αφού οι "πράσινοι" πραγματοποιούσαν τις επιθετικές τους ενέργειες από τα άκρα. Σαλπιγγίδης από δεξιά και Ιβανσιτς από αριστερά ήταν αποδέκτες των περισσοτέρων προσπαθειών αλλά σε σέντρες που επιχείρησαν οι αμυντικοί του Πανθρακικού απομάκρυναν.

Ανοιξε το λογαριασμό ο Σόουζα

Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους "πράσινους" αφού άνοιξαν το σκορ με τον Ροντρίγκο Σόουζα, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό.... ενόψει και του έξτρα μπόνους (20 και 25 γκολ) που έχει στο συμβολαιό του. Ο Σαλπιγγίδης πραγματοποίησε την σέντρα σουτ και μετά την κόντρα του Κλέμεντ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Ροντρίγκο Σόουζα εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι ο Τροϊζέ δεν έδιωξε, και με προβολή άνοιξε το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και οπαδών του "τριφυλλιού".

Η ψυχολογία των γηπεδούχων άλλαξε και πλέον χωρίς άγχος (για το πρώτο γκολ) έπαιζαν πιο απλά και ανοίγοντας ακόμα περισσότερο το παιχνίδι τους στα άκρα. Στο 21' ήρθε η σειρά του Σαλπιγγίδη να απειλήσει αλλά με ένα γυριστό σουτ στον αέρα, μετά την σέντρα του Ιβανσιτς είδε την μπάλα να περνάει άουτ.

Λάθος Μάριο... λάθος Γκάμπριελ

Λίγο μετά το 20λεπτο, οι παίκτες του Πανθρακικού "ανησύχησαν" για πρώτη φορά την αντίπαλη άμυνα, αλλά το λάθος του Μάριο Γκαλίνοβιτς να βγει ως λίμπερο στα άκρα να απομακρύνει δεν εκμεταλλεύθηκε ο Ντιαρό που άργησε και ο Κροάτης πορτιέρο με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

Το επόμενο λάθος των γηπεδούχων έγινε στο 32', όταν μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα στου Ριέρα στον Ντιαλό, ο Γκάμπριελ στην προσπάθεια να απομακρύνει... "σέρβιρε" την μπάλα στον Αφρικάνο επιθετικό που δεν απείλησε προκαλώντας τον εκνευρισμό του πάγκου της ομάδας από την Κομοτηνή.

Γκολ... από τον "κάπτεν"

Οταν χάνεις τις ευκαιρίες δέχεσαι τα γκολ... λέει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και αυτό συνέβη στην επιθετική ενέργεια των "πράσινων". Ηταν το 35' όταν ο Ιβανσιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Σίλβα έκανε την κεφαλιά που κόντραρε στον Τροϊζέ και την απόκρουση εκμεταλλεύθηκε ο Γκούμας που με γυριστό πρόλαβε τον Βρονταρά, ο οποίος είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Λάθη οι "πράσινοι"... άστοχοι οι "λαχανί"

Στο 37' ο Κλέμεντ πραγματοποίησε την σέντρα ο Γκαλίνοβιτς έκανε λάθος εκτίμηση στην έξοδό του και ο Ντιαλό που αιφνιδιάστηκε είδε την μπάλα να χτυπάει στο πόδι του και να καταλήγει άουτ. Επτά λεπτά αργότερα (44'), στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο γκολκίπερ των "πράσινων" λειτούργησε σωτήρια σε ένα ακόμα λάθος της άμυνας και του Σιμάο, αλλά ο Ριέρα νικήθηκε από τον Γκαλίνοβιτς που διόρθωσε έτσι τις λανθασμένες ενέργειές του νωρίτερα.

Ντεμπούτο... Μελλίση στην επανάληψη

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου επεφύλλασε μια έκπληξη για τους 30.000 περίπου οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είδαν τον Χενκ Τεν Κάτε να περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Χρήστο Μελλίση αντί του Γκάμπριελ, στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά την συμμετοχή του στο φιλικό με τον Ατρόμητο, πέρασε σε μια θέση που είχε αγωνιστεί με επιτυχία και στον "Δικέφαλο του Βορρά".

Ο Ντιαλό εξελείχθηκε για το συγκρότημα του Εμίλιο Φερέρα σε αρνητικό πρωταγωνιστή αφού στο δεύτερο ημίχρονο και τα πρώτα 15 λεπτά, βρέθηκε δύο φορές (46' και 57') σε πλεονεκτική θέση και ισάριθμες φορές δεν κατάφερε να απειλήσει.

Αλλαγές λόγω Ιντερ... και γκολ για φινάλε

Ο Χενκ Τεν Κάτε βλέποντας τον χρόνο να κυλάει και τους "πράσινους" να διαφυλάσουν με το παιχνίδι τους το σκορ, άρχισε τις αλλαγές για να ξεκουράσει βασικούς παίκτες του. Ετσι στην θέση των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Νίνη μπήκαν οι Τζιόλης και Ρουκάβινα (μετά τον τραυματισμό του και την απουσία του για περίπου ένα μήνα).

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην επανάληψη ανταμοίφθηκαν για την συνεχή συμπαράσταση τους τελικά με μερικές εντυπωσιακές ενέργειες του Κροάτη μεσοεπιθετικού (ο οποίος έδειξε γεμάτος όρεξη ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο του) αλλά και ένα γκολ από τον κορυφαίο του ματς.

Στο 77' όταν μετά την παράλληλη σέντρα του Σαλπιγγίδη, ο Ρουκάβινα δεν μπόρεσε να πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής (ανατράπηκε και δεν δόθηκε πέναλτι) και ο Ιβανσιτς ο οποίος παρακολουθούσε την φάση, πίσω του με ευθύβολο σουτ νίκησε για τρίτη φορά τον Βρονταρά, αφιερώνοντας το γκολ στους φίλους της ομάδας.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον κ. Λαμπρόπουλο, έφερε και το χειροκρότημα της εξέδρας για την νίκη των "πράσινων" στους παίκτες του Τεν Κάτε... με το σύνθημα εκ νέου να αναφέρει νίκη κόντρα στην Ιντερ την προσεχή Τρίτη.

Συνέντευξη Τύπου
Χεν τεν Κάτε: " Το αποτέλεσμα σήμερα ήταν ενθαρυντικό και σημαντικό. Οπως με είχαν πληροφορήσει ο Παναθηναϊκός είχε χάσει βαθμούς πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες τα προηγούμενα χρόνια. Κάναμε λάθη, σήμερα ναι αλλά πήραμε είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Δεν θα παίξουν εξάλλου οι ιδιοι ποδοσφαιριστές την Τρίτη.

Ο Γκούμας ήταν ο καλύτερος αμυντικός μας σήμερα, ο Μάτος ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε σημάδια κούρασης. Και με Ιβανσιτς είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο για το γκολ αλλά και για ενέργειες και σέντρες που θα μπορούσαν να είχαν μετατραπεί σε γκολ. Εδειξε πως έχει ανεβάσει την ψυχολογία του από την νίκη με την συμμετοχή του στην Εθνική Αυστρίας και το γκολ που σημείωσε.

Ειναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αυτό με την Ιντερ. Είναι διαφορετικά τα δύο ματς, όμως. Σήμερα, πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν είχαν το μυαλό τους στο ματς με την Ιντερ κάτι τελείως φυσιολογικό. Ακόμα οι 15 από τους παίκτες μας ήταν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα για περίπου 10 μέρες. ολα αυτά μαζί πριν από το μεγάλο ματς, συντέλεσαν στην εικόνα μας. Αυτό που κρατάμε είναι τα 3 γκολ και τους 3 βαθμούς. Μακάρι να το πετυχαίνουμε κάθε εβδομάδα αυτό. Εξάλλου και ο παράγοντας κούραση από την παρουσία των διεθνών, όπως και για όσους αγωνίστηκαν αλλά και όσους δεν αγωνίστηκαν και ταλαιπωρήθηκαν με τα ταξίδια τους και την επιστροφή τους είναι ο ίδιος.

Μην υποτιμάμε όλους αυτούς τους παράγοντες. Την μια εβδομάδα παίζεις με Εθνική την επόμενη με την Ιντερ και ενδιάμεσα ένα ματς με μια πιο χαμηλή δυναμικότητας ομάδα και πρέπει να κερδίσεις. Ακόμα και ο Τύπος ασχολούνταν πιο πολύ με το ματς αυτό (Ιντερ). Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ατμόσφαιρα κηδείας εδω μέσα γι' αυτό χαμογελάστε.

(για τον Σιμάο) Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις (κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χαφ) και αν περιμένε μέχρι την Τρίτη θα δείτε που θα παίξει... θα διαπιστώσετε και μόνοι σας. Μήπως θέλετε να σας δώσουμε και την ενδεκάδα τώρα ενόψει Ιντερ.







"

Εμίλιο Φερέρα: " Δεν ήταν ανταποκρίνεται το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα στην εικόνα της ομάδας. Σε ότι αφορά τις ευκαιρίες που είχαμε δεν είναι η πρώτη φορά, έτσι ήταν και στο προηγούμενο ματς με τον Εργοτέλη. Δεν ξέρω αν είναι το άγχος,νομίζω ότι φταίει η κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες εκείνη την ώρα και τα χαρακτηριστικά τους".

Γιάννης Γκούμας: " Μετά το άσχημο ξεκίνημα που πραγματοποιήσαμε στο πρωτάθλημα και την ήττα από την ΑΕΚ, έπρεπε να κερδίσουμε τον συγκεκριμένο ματς. Το καταφέραμε και σχετικά εύκολα, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό, καθώς είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων, εν όψει του αγώνα με την Ίντερ. Δυστυχώς δεν αποφύγαμε τα λάθη στην άμυνα, όμως πιστεύω ότι σε αυτό ευθύνεται όλη η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και είναι ένας τομέας στον οποίο θα πρέπει να διορθωθούμε. Είναι πάντως αρκετά νωρίς, αφού υπάρχει μπροστά μας ένας γολγοθάς για το πρωτάθλημα και πρέπει να παρουσιαζόμαστε πανέτοιμοι σε κάθε αγώνα για να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τον μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου".

Σωτήρης Νίνης: " Το πιο σημαντικό από τον σημερινό αγώνα και αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η νίκη. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, τα οποία ελπίζω να μην επαναλάβουμε στο παιχνίδι με την Ίντερ, γιατί θα μας στοιχίσουν ακριβά. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι. Είναι οι πρώτοι μας στο πρωτάθλημα και τώρα κοιτάμε την συνέχεια. Το μόνο που μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον αγώνα της Τρίτης είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο, για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος".

Χρήστος Μελίσσης: " Το θετικό είναι ότι είχαμε κερδοφόρο αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση. Έγιναν πολλές ευκαιρίες και πιστεύω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Ίντερ και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Ο κόσμος έχει δείξει από την αρχή ότι είναι κοντά μας και το μόνο που απομένει είναι να του χαρίσουμε τις χαρές που θέλει".

Χρήστος Χαραλάμπους: " Το σκορ είναι σίγουρα βαρύ βάση της εικόνας του αγώνα. Δεν κελίστήκαμε στην άμυνά μας παίξαμε με δύο επιθετικούς. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί είχαμε φάσεις να κάνουμε ένα ή και δύο γκολ. Δυστυχώς μας στοίχισαν τα λάθη τόσο μπροστά όσο και στην άμυνα. Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως οι Παναθηναϊκός δεν συγχωρούνται τα λάθη. Δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι".

* Κόπηκαν 25.218 εισιτήρια και οι εισπράξεις 273.004 ευρώ.

Όλα τα λεφτά...
Η παρουσία του κόσμου των "πράσινων", αφού περίπου 30.000 έδωσαν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ... ζητώντας την νίκη και κόντρα στην Ιντερ. Ακόμα την "δύναμη" των γηπεδούχων στα άκρα με τους Σαλπιγγίδη και Ιβανσιτς.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα λάθη της άμυνας του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος που μπορεί να μην στοίχησαν κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, ωστόσο οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν θα συγχωρούν την Τρίτη.
Μικρά-Μικρά από το ΟΑΚΑ

Στο offisial match programme, το πρώτο και ανανεωμένο της φετινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό με εξώφυλλο τον Γιώργο Καραγκούνη (φωτό), φιλοξενούνται αρκετά ωραία πράγματα.

Στο πρόλογο γίνεται λόγος για τα 26.002 εισιτήρια διαρκείας και το πανελλήνιο αυτό ρεκόρ του "τριφυλλιού" σε συλλογικό επίπεδο. Στις δύο-τρεις επόμενες σελίδες γίνεται αναφορά για την νέα 100ετια αλλά και την νέα εποχή (με την πολυμετοχικότητα) που υπάρχει στο "τριφύλλι".

Στο κεφάλαιο των 13 ερωτήσεων σε παίκτη του Παναθηναϊκού, πρεμιέρα κάνει ο Χρήστος Μελλίσης που αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήθελε να είχε γίνει στρατιωτικός. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός που του αρέσει και το μπάσκετ... αλλά και η Μύκονος, απαντάει ότι αν δεν πάρει ο Παναθηναϊκός το Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήθελε να το κατακτήσει η Μπαρτσελόνα.

Επόμενο κεφάλαιο στο match programme, είναι η επιστροφή του συλλόγου στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ και για τις επόμενες εννέα σελίδες γίνεται η παρουσίαση των τριών αντιπάλων του "τριφυλλιού". Την ιταλική Ιντερ του Μουρίνιο, την γερμανική Βέντερ Βρέμης του Ντιέγο και την "γνώριμη" από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, κυπριακή Ανόρθωση. Στις σελίδες αυτές εκτός από τα ρόστερ των τριών συλλόγων φιλοξενείται και το πρόγραμμα των αγώνων.

Στην μεγάλη συνέντευξη που φιλοξενείται ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι το πρώτο πρόσωπο και ο καθ' όλην αρμόδιος να μιλήσει για τα δρώμενα στο "τριφύλλι". " Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα σωματεία του κόσμου" είναι ο "τίτλος" και μια από τις ατάκες του Αργεντίνου σκάουτερ πλέον του συλλόγου.

" Το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει τον προπονητή και τους παίκτες, σε αυτή την νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος. Είναι πολύ όμορφη η επιστροφή στο ΟΑΚΑ. ολοι οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν μπορούν να βοηθήσουν. Είναι όμως βέβαιο πως παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα θα παρουσιάζεται βελτιωμένη. Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι βατή. Αν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί διαβασμένος και κατάλληλα προετοιμασμένος για τα παιχνίδια, εχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης και καλής πορείας. Οι ευρωπαϊκες διοργανώσεις είναι οικείες στον Παναθηναϊκό" τόνισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μεταξύ άλλων.

To Live του αγώνα...
του Ηλία Ευταξία

1' Έναρξη αγώνα
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα.
5' Σχόλιο
Οι γηπεδούχοι ελέγχουν τον αγώνα από την αρχή του.
10' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή της μπάλας, προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις κυρίως από τα πλάγια, αλλά ακόμα δεν το έχει καταφέρει.
14' Γκολ Παναθηναϊκός Σόουζα
Ο Σαλπιγγίδης έκανε την ατομική ενέργεια και την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι αλλά ο Σόουζα ήταν στη σωστή θέση πήρε το "ριμπάουντ" και με κοντινή προβολή πέτυχε το παρθενικό του γκολ.
21' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Σπυρόπουλος με κούρσα από τα αριστερά έφτασε μέχρι την τελική γραμμή, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε να σκοράρει με εντυπωσιακό βολ πλανέ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βρονταρά.
30' Σχόλιο
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να ελέγχει χωρίς δυσκολία τον αγώνα.
32' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Σόουζα έκανε την κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή, ο Νίνης άφησε την μπάλα για τον Ίβανσιτς αλλά ο Βρονταράς προλαβε με έξοδο να μαζέψει την μπάλα.
35' Γκολ Παναθηναϊκός Γκούμας
Με σβηστές τις μηχανές ο Παναθηναϊκός "καθαρίζει" το παιχνίδι πριν το ημίχρονο. Ο Ίβανσιτς εκτέλεσε το φάουλ ο Σίλβα έστρωσε με το κεφάλι την μπάλα στον Γκούμα ο οποίος με ένα γυριστό μέσα από την μικρή περιοχή και δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
37' Ευκαιρία Πανθρακικός Ντιαλό
Ο Κλεμέντ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γκαλίνοβιτς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας αυτή έφτασε στον αμαρκάριστο Ντιαλό αλλά αυτός δεν κατάφερε να πλασάρει από την μικρή περιοχή.
41' Σχόλιο
64%-36% η κατοχή
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Μελίσσης στη θέση του Γκάμπριελ
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Ευκαιρία Πανθρακικός Ντιαλό
Ο Ριέρα βρήκε τον Ντιαλό μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του τελευταίου από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο.
49' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Λόπεζ
58' Ευκαιρία Πανθρακικός Ντιαλό
Ο Ντιαλό δέχθηκε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι από τον Ριέρα αλλά δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ.
63' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Τζιόλης στη θέση του Σίλβα
70' Σχόλιο
'Εχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα στα τελευταία λεπτά.
73' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ρουκάβινα στη θέση του Νίνη
73' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Πόνσε στη θέση του Αργυρίου
77' Γκολ Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Ο Σαλπιγγίδης έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από τον Ρουκάβινα έφτασε στον αμαρκάριστο Ίβανσιτς στο δεύτερο δοκάρι που δεν δυκολεύθηκε να σκοράρει.
80' Κεφαλιά Πανθρακικός Ζαπρόπουλος
Ο Γκαλίνοβιτς έπεσε στην γωνία και έδιωξε την κεφαλιά του Ζαπρόπουλου.
92' Λήξη αγώνα























































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ