ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Στεναχωρήθηκα..."

Παπαδόπουλος: "Στεναχωρήθηκα..."
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ

Την πικρία του εξέφρασε ο Παπαδόπουλος για τον παραγκωνισμό του και το χαμένο πέναλτι με τον ΟΣΦΠ

Παπαδόπουλος: "Στεναχωρήθηκα..."

Καυστικός και αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για τον παραγκωνισμό του και το μέλλον του στο "τριφύλλι". Ο πρώην πλέον διεθνής επιθετικός σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο "SPORT+" το εβδομαδιαίο ένθετο περιοδικό της Καθημερινής του Σαββάτου, μίλησε για πολλά πράγματα με το δικό του ύφος.

Για τον Παναθηναϊκό, τους διοικούντες και προπονητές του, την πλέον αμφίδρομη σχέση του με τον σύλλογο, το κεφάλαιο Εθνική και κυρίως το "ποδοσφαιρικό του αύριο".

Το SPORT 24 σας μεταφέρει μερικές δηλώσεις από όσες "αποκάλυψε" στην συνέντευξη....

Αρχικά, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος γνωστοποίησε το μύνημα από τον κ. Αντωνίου για να βρει άλλη ομάδα τις μέρες της επιστροφής στην Παιανία για την έναρξη της προετοιμασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Πριν αρχίσει η προετοιμασία, μου είπε ο κ. Αντωνίου ότι δεν με υπολογίζει αυτή την χρονιά, και πως από' δω και πέρα να βρω ομάδα. Ειπα εντάξει και δεν ρώτησα γιατί" ήταν τα λόγια του επιθετικού των "πράσινων" που αποκάλυψε πως δεν περίμενε να συμβεί τέτοια εξέλιξη στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

" Μοιάζει σαν να το περίμενα, όχι όμως ότι είχα ακούσει κάτι" τόνισε και εν συνεχεία απάντησε για την άλλη ελληνική ομάδα που ήθελε να τον προστέσει στο ρόστερ της, κάνοντας του "κρούση".

Ο "Δικέφαλος του Βορρά", ήταν η ομάδα που ήθελε να βάλει στο ενεργητικό της τον Παπαδόπουλο ο οποίος όμως αρνήθηκε ευγενικά αφού αναζητούσε την τύχη της καριέρας του σε ομάδα του εξωτερικού.

" Μίλησα με τον Βρύζα και τον Γεωργιάδη, εξήγησαν στα παιδιά ότι δεν είναι πως δεν εκτιμώ τον ΠΑΟΚ, αλλά ήθελα να πάω στο εξωτερικό" είπε και αποκάλυψε πως υπήρξε ενδιαφέρον από Αγγλία και Γαλλία.

Ενα σημείο που θα του μείνει χαραγμένο στο μυαλό ήταν και η φάση του χαμένου πέναλτι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με τον "κουμπάρο" του Αντώνη Νικοπολίδη να τον νικάει από τα 11 βήματα.

" Εγώ ήμουν Παναθηναϊκός και απέναντί μου ήταν ο Ολυμπιακός... Και ο αδελφός μου να ήταν απέναντι θα ήθελα να τον κερδίσω. Στεναχωρήθηκα..." είπε χαρακτηριστικά, ο επιθετικός του "τριφυλλιού"

Πατέρας: "Σεβαστείτε τον κόσμο..."

Παρουσία του Νίκου Πατέρα αλλά και των κ.κ. Βεκρή, Αντωνίου και Βέλιτς πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό (Σάββατο, 13/09, 19:00). Οι διοικούντες θέλησαν με την παρουσία τους να τονώσουν το ηθικό των "πράσινων" μετά την ήττα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ έστειλε το μήνυμα για τους οπαδούς στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας με το ανάλογο ύφος:

" Μην σκέφτεστε την αναμέτρηση της Τρίτης, με την Ιντερ. Προέχει ο Πανθρακικός. Θέλω να σεβαστείτε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και να έχετε το μυαλό σας μόνο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και να πάρετε τη νίκη " ήταν μερικά από τα λόγια του κ. Πατέρα που με το πούρο του (και το κομπολόι) έδωσε και πάλι πριν από ένα ματς το παρών στο προπονητικό κέντρο των "πράσινων".

Τεν Κάτε: "Το πρώτο ματς είναι με Πανθρακικό..."

" Μην υποτιμήσετε τον αντίπαλο και σας ξαναλέω μην σκέφτεστε το ματς με την Ιντερ. Χρειάζεται προσοχή. Το πρώτο παιχνίδι υπάρχει μόνο για σας και αυτό είναι με τον Πανθρακικό..." ήταν μερικές από τις ατάκες του Χενκ Τεν Κάτε και την Παρασκευή προς τους παίκτες του.

Δεν μίλησαν... τελικά για πριμ

Οι ιθύνοντες της ομάδας δεν μίλησαν με τους παίκτες για την υπόθεση των πριμ... και την οριστική συμφωνία των ποσών κάτι που τελικά θα γίνει την άλλη εβδομάδα.

Ο λόγος, ήταν ότι ο football manager και οι έτεροι παρόντες δεν θέλησαν να μιλήσουν για ένα τέτοιο θέμα πριν από ένα ματς που "κρύβει" κινδύνους και προκειμένου να είναι όλοι προσηλωμένοι στον στόχο που είναι η κατάκτηση της νίκης. Η ολοκλήρωση του θέματος όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ιντερ την Τρίτη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλαγές σε πρόσωπα, όλοι στην Παιανία

Στα αγωνιστικά δεν φάνηκε τίποτα στο φινάλε της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής. Το μόνο σίγουρο είναι το σύστημα (4-2-3-1) και σε ότι αφορά τις θέσεις όλα είναι ανοικτά με νέα πρόσωπα να "χτυπούν" την "πόρτα" της ενδεκάδας.

Απών θα είναι από το βασικό σχήμα ο Καραγκούνης μετά τον τραυματισμό του (αιμάτωμα) με την Εθνική Ελλάδος στην Ρίγα της Λετονίας. Ο 54χρονος τεχνικός δεν αποκλείεται να προβεί σε 4-5 αλλαγές ωστόσο το γεγονός ότι κράτησε όλους τους παίκτες του στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, σημαίνει πολλά αφού θέλει άπαντες να είναι έτοιμοι ψυχολογικά.

Μέσα Μελίσσης, έξω Καραγκούνης Νίλσον

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Χενκ τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για τον σημερινό αγώνα εναντίον του Πανθρακικού. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Καραγκούνης, αλλά και οι Μάντζιος, Λεοντίου, Μουν, Καρνέζης, Σαριέγκι, Σιόντης, Κλέιτον, Παπαδόπουλος και Νίλσον.

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φόρα σε επίσημο αγώνα ο νεαποκτηθείς αμυντικός, Χρήστος Μελίσσης.

Πάνω από 30.000 οπαδοί

Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σίγουρα θα έχουν την συμπαράσταση των οπαδών τους, αφού η προπώληση των εισιτηρίων (όπως ήταν μαζί με τα εισιτήρια της Ιντερ) δείχνει ότι περίπου 35 με 40 οπαδοί της ομάδας θα δώσουν το παρών στην πρεμιέρα της ομάδας ως γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" θέλουν να δώσουν μια πρώτη γεύση από όσα θα συμβούν κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας την προσεχή Τρίτη και άπαντες θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα του Παναθηναϊκού, να φτάσει στο πρώτο "τρίποντο" της χρονιάς στην Σούπερ Λιγκα.





















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ