ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και τώρα Πανθρακικός...

Και τώρα Πανθρακικός...
Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο

Επιστρέφουν οι διεθνείς, ξεκινάει η προετοιμασία για Πανθρακικό. Προπόνηση για τρεις (!). Εγκώμια για Νίνη

Με τους καλύτερους "οιωνούς" θα αρχίσει από την Πέμπτη η προετοιμασία των "πράσινων" ενόψει της πρεμιέρας του συλλόγου μπροστά στο κοινό του το Σάββατο με την ομάδα της Θράκης. Ο Ολλανδός προπονητής μετά το ρεπό της Τετάρτης και σε συνάρτηση με την επιστροφή των διεθνών θα έχει στην διάθεσή του, τους παίκτες με τους οποίος θα κάνει σωστή προπόνηση.
Η εβδομάδα των υποχρεώσεων των διεθνών με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα έκανε δύσκολο το έργο του 54χρονου, κάτι που πλέον αλλάζει από την Πέμπτη και για δύο μόνο μέρες.

Τόσο οι Ελληνες διεθνείς όσο και οι Ιβανσιτς, Νίλσον (αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο) αλλά και οι Γκαλίνοβιτς, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Μουν θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους ενόψει της επιλογής του για το ματς.

Προπονήθηκαν οι τρεις...

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος σταρ και εκ των αρχηγών της Σελεσάο, βρέθηκε στην Παιανία και την Τετάρτη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, δείχνοντας εκ νέου την "δίψα" για να προσφέρει τα μέγιστα με την νέα του ομάδα (κάτι που είχε αναφέρει και στην συνέντευξή του στο "Παναθηναϊκό Τριφύλλι").

Μαζί με τον Βραζιλιάνο άσο προπονήθηκαν και οι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ αλλά και Μπράις Μουν, οι οποίοι είχαν έρθει στην Αθήνα νωρίτερα από τους έτερους διεθνείς.

Εγκώμια για Νίνη

Οι σειρήνες για το ταλέντο του Σωτήρη Νίνη δεν σταματούν... Ο ταλαντούχος άσος των "πράσινων" παρόλο που για άλλη μια φορά την ύστατη ώρα έμεινε εκτός αποστολής της Εθνικής Ελλάδος και είδε το ματς με την Λετονία από τα επίσημα, ένας "μύθος" του ιταλικού ποδοσφαίρου με αφορμή την επίσκεψή του στην χώρα μας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον "πιτσιρικά".

Ο Τζιανκάρλο Αντονιόνι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ιταλίας με τους παλαιμάχους του "Γηραιού". "Ο νεαρότερος Ελληνας ταλαντούχος παίκτης είναι ο Νίνης" είπε ο παλαίμαχος μέσος της Φιορεντίνα, μετά από σχετική ερώτηση.

Το πρόγραμμα με Ιντερ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε με ανακοίνωσή της το πρόγραμμα της άφιξης της Ιντερ και των συνεντεύξεων Τεν Κάτε και Μουρίνιο στο ΟΑΚΑ.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του "τριφυλλιού" Χενκ τεν Κάτε εν όψει του αγώνα με την Ίντερ θα γίνει την Δευτέρα στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ στις 17:30 ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον αγώνα.

Η αποστολή της Ίντερ θα φτάσει στην Ελλάδα την Δευτέρα με πτήση τσάρτερ στις 13:30 και η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των Ιταλών, Ζοσέ Μουρίνιο θα γίνει στις 18:00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, ενώ μία ώρα αργότερα θα γίνει η προπόνηση της Ίντερ πριν από τον αγώνα.

H παράδοση των διαπιστεύσεων στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα γίνει μετά την συνέντευξη Τύπου του κ. Τεν Κάτε. Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές για τα ΜΜΕ το πρώτο 15λεπτό.

Ειδαν τους "μικρούς" οι "μεγάλοι"

Αντωνίου, Κόβης, Αναστασίου και Μακ Σνούι παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ντέρμπι των Νέων στο Καπανδρίτι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις από το τελικό 1-1 (Ταχματζίδης).




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ