CHAMPIONS LEAGUE

Sold out σε 6 ώρες

Sold out σε 6 ώρες
σιλβα ζιλμπερτο

Sold out σε 6 ώρες ενόψει Ίντερ. Σίλβα:"Ο ΠΑΟ μου δίνει κίνητρο". Τεν Κάτε:"Χρονιά ορόσημο"

Ατελείωτες ουρές στα εκδοτήρια...

Το αδιαχώρητο δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού έξω από τα εκδοτήρια σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ για την απόκτηση ενός εισιτηρίου για την πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στο πλαίσιο της οποίας οι "πράσινοι" θα φιλοξενήσουν την Πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (σ.σ. 10:30), με τους φιλάθλους του ΠΑΟ να συρρέουν κατά δεκάδες (σ.σ. ακόμα κι από τις 8 το πρωί) από όλες τις γωνιές της Ελλάδας προκειμένου να προλάβουν και να πάρουν στα χέρια τους ένα από τα μαγικά χαρτάκια.

Η επίσημη πληροφόρηση που προέρχεται από τις τάξεις της ΠΑΕ, αναφέρει ότι ο ρυθμός πώλησης είναι απολύτως... ξέφρενος κάτι που θύμιζε εποχές Μπαρτσελόνα και Λεωφόρου. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, γυναίκες και παιδιά στήθηκαν στις ουρές ακόμα και για παραπάνω από μια ώρα κάτω από 33 βαθμούς Κελσίου και με τον ήλιο να "καίει".

Tα 22.000 εισιτήρια που βγήκαν στα γκισέ έκαναν "φτερά" μέσα σε 6 ώρες και 65.000 κόσμου αναμένεται να δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα την Τρίτη (16/09) στο Ολυμπιακό Στάδιο και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη του ΠΑΟ στην αναμέτρηση με τους "νερατσούρι". Αξίζει να τονίσουμε ότι αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι που γίνεται "sold out", αφού πρώτα ήταν τα ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας και την Σπάρτα Πράγας.

Tα πρώτα ταμπελάκια... "ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ-ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ" μπήκαν στην Λεωφόρο (Θύρα 11) από πολύ νωρίς, κάτι που αναμένονταν να συμβεί και στην Θυρα 4 του "Απόστολος Νικολαϊδης" εκεί που η ουρά έφτανε στον δρόμο και με τους φίλους της ομάδας να "παλεύουν" για να αποκτήσουν ένα "μαγικό χαρτάκι".

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει το γεγονός:

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν σήμερα όλα τα προς διάθεση εισιτήρια του αγώνα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, Παναθηναϊκός-Ίντερ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Επισημαίνεται συνεπώς ότι δεν θα υπάρχουν προς διάθεση εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα ούτε τις προσεχείς ημέρες, ούτε και την ημέρα διεξαγωγής του".

H ελπίδα για όσους δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει μαγικό χαρτάκι μετά το σημερινό ξέφρενο sold out, πεθαίνει τελευταία αφού σε περίπτωση που υπάρξει επιστροφή εισιτηρίων από την πλευρά της Ίντερ (έχουν πάρει περίπου 1.500 εισιτήρια) τότε μερικά ακόμα θα γίνουν διαθέσιμα για ορισμένους τυχερούς της τελευταίας στιγμής. Η αποστολή των Ιταλών φτάνει τη Δευτέρα οπότε και αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα υπάρξει και επιστροφή εισιτηρίων από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Εν τω μεταξύ, από το πρωί διατίθενται επίσης και τα εισιτήρια για το ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League απέναντι στον Πανθρακικό, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο, με αρκετούς οπαδούς να προμηθεύονται και εισιτήρια για την πρεμιέρα του συλλόγου στο κοινό του.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Ευκαιρία στην καριέρα μου"

Για όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα, την ζωή του στην Βραζιλία, την Σελεσάο και τον Σκολάρι αλλά και το νέο βήμα στην καριέρα του τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε μια ενδιαφέρουσα και εξαιρετική συνέντευξη στο "Παναθηναϊκό Τριφύλλι" το οποίο κυκλοφορεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου.

Ο εκ των αρχηγών της εθνικής Βραζιλίας και πρώην αρχηγός της Αρσεναλ μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να κερδίσει τα πάντα με την νέα του ομάδα:

" Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Παναθηναϊκός είναι πρόκληση για μένα και θα κάνω ό,τι χρειαστεί. Χαίρομαι που η ομάδα επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ και που θα παίξω στην καλύτερη διοργάνωση σε μια νέα ομάδα", τόνισε χαρακτηρικά, ενώ αναφερόμενος στους στόχους του επεσήμανε:

" Να κερδίζω, να κερδίζω, να κερδίζω. Είναι ευκαιρία στην καριέρα μου, έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός μου δίνει κίνητρο. Στην Άρσεναλ δεν είχα πια. Ανυπομονώ να μπούμε σε ρυθμούς αγωνιστικούς και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό δήλωσε: " Έμεινα έκπληκτος και από την υποδοχή στο αεροδρόμιο και από την κοσμοσυρροή στο παιχνίδι με την Ντιναμό. Κανονικά έπρεπε να είναι σε διακοπές αλλά ήταν στο πλευρό της ομάδας. Με έκαναν να ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό μας".

Όσον αφορά στην πρώην ομάδα του, την Άρσεναλ, υπογράμμισε: " Είχα προτάσεις από την Ισπανία και τη Γερμανία αλλά και την Άρσεναλ. Το όνομά της έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες. Το είδα σαν άλλη μία πρόκληση. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για τον τρόπο ζωής".

Τεν Κάτε: "Χρονιά ορόσημο..."

Ως χρονιά ορόσημο χαρακτήρισε την φετινή ο Ολλανδός τεχνικός των "πράσινων" Τεν Κάτε, μιλώντας στους συμπατριώτες του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε μια συνέντευξη αρκετών σελίδων σε εφημερίδα της Ολλανδίας, μίλησε για όλα όσα έχει συναντήσει στο "τριφύλλι" και την ζωή του στην Αθήνα.

" Για μένα αυτή η χρονιά είναι ορόσημο για μένα" είπε σχετικά ο 54χρονος και συμπλήρωσε: " Είναι η πρώτη φορά που θα οδηγήσω ομάδα ως πρώτος προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα"

Είδε τους "μικρούς" του... ο Τεν Κάτε

Στην Καισαριανή βρέθηκε την Τρίτη, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με τα νησιά Φερόε.

Μαζί με τον 54χρονο προπονητή, ο οποίος έφτασε με μικρή καθυστέρηση στο γήπεδο, συναντήθηκε με τους άμεσους συνεργάτες του Αντωνίου και Βέλιτς που βρίσκονταν ήδη εκεί. Ο Τεν Κάτε παρακολούθησε τους Σιόντη, Χριστοδουλόπουλο και Πετρόπουλο με τον τελευταίο να μπαίνει αλλαγή και να σκοράρει μάλιστα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Χωρίς "Παπ" αλλά με Σιμάο η Παιανία

Επιστροφή στις προπονήσεις για όσους "πράσινους" είναι στην διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρωινό πρόγραμμα μετά από το ζέσταμα δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας. ενώ στο απογευματινό μετά από το ζέσταμα επιδόθηκαν σε διάφορες ασκήσεις στα σουτ.

Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου, ενώ στις προπονήσεις δεν πήραν μέρος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μετά από σχετική άδεια για προσωπικούς λόγους (αφού γέννησε η γυναίκα του ένα κοριτσάκι) και ο Βαγγέλης Μάντζιος λόγω της απουσίας από την εγχείριση σκωληκοειδίτιδας που πραγματοποίησε την Δευτέρα.

Στην Παιανία επέστρεψε ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ ενώ από την Τετάρτη αναμένονται και οι διεθνείς με τις Ελπίδες, Πετρόπουλος, Σιόντης και Χριστοδουλόπουλος. Εκτός από τους Ελληνες και τον μέσο από την Μοζαμβίκη στην Αθήνα θα είναι και ο Βραζιλιάνος σταρ, Ζιμλπέρτο Σίλβα, ο οποίος τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα κόντρα στην Χιλή και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Βολιβία την Πέμπτη.



















































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ