NBA

NBA: Ο Τζαμάλ Μάρεϊ πέταξε αντικείμενο στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί την ώρα του αγώνα των Νάγκετς με τους Τίμπεργουλβς

NBA: Ο Τζαμάλ Μάρεϊ πέταξε αντικείμενο στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί την ώρα του αγώνα των Νάγκετς με τους Τίμπεργουλβς
PRINTSCREEN

Αδιανόητο σκηνικό στο Game 2 των Νάγκετς με τους Τίμπεργουλβς, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να πετάει ένα αντικείμενο στο παρκέ ενώ παιζόταν το παιχνίδι για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές.

Οι Νάγκετς βρίσκονται σε δύσκολη θέση στην σειρά με τους Γουλβς, αφού μετά την βαριά ήττα τους στο Game 2 στο Ντένβερ είναι πίσω με 0-2 στην σειρά. Τα νεύρα περισσεύουν, όπως φάνηκε και από το ξέσπασμα του Μάικ Μαλόουν εναντίον των διαιτητών. Ο Τζαμάλ Μάρεϊ όμως πήγε το θέμα ακόμα πιο μακριά, ξεφεύγοντας τελείως.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην δεύτερη περίοδο, ο σταρ των Νάγκετς εκνευρίστηκε επειδή σε μία φάση οι διαιτητές δεν χρέωσαν με παράβαση τον Καρλ-Άντονι Τάουνς. Ενώ λοιπόν βρισκόταν στον πάγκο - και το παιχνίδι παιζόταν κανονικά - πέταξε ένα αντικείμενο (μία κομπρέσα για την ακρίβεια) στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί!

Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι, ωστόσο δεν τον χρέωσαν με τεχνική ποινή, πιθανότατα επειδή πίστεψαν ότι το αντικείμενο ήρθε από την εξέδρα. Το replay ωστόσο έδειξε καθαρά τι έγινε, με τον Μάρεϊ να απειλείται πλέον με τιμωρία - πιθανότατα πρόστιμο - για αυτή την κίνηση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε τραυματισμό κάποιου παίκτη αν πατούσε το αντικείμενο.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ