ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Τα χρόνια πολλά της Δώρας Τσαμπάζη για τα γενέθλια του γιου της και η συγκινητική αναφορά στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Τα χρόνια πολλά της Δώρας Τσαμπάζη για τα γενέθλια του γιου της και η συγκινητική αναφορά στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
PRINT SCREEN

Η Δώρα Τσαμπάζη ευχήθηκε στον γιο της για τα γενέθλια και τη γιορτή του μέσα από ένα post στο Instagram, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει η συγκινητική αναφορά στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που η Δώρα Τσαμπάζη έφερε στον κόσμο το παιδί του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με τον Έλληνα παλαίμαχο αθλητή και πολιτικό να αποβιώνει σχεδόν 1,5 χρόνο αργότερο από μία σπάνια πάθηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τη Δευτέρα του Πάσχα (06/05), ο μικρός Γιωργάκης συμπλήρωσε τα τέσσερα, με τη Δώρα Τσαμπάζη να του αφιερώνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για χρόνια πολλά, στην οποία αναφέρθηκε και στον Νικολαΐδη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη στο Instagram:

"Γιώργο μου, κάθε χρόνο που μεγαλώνουμε παρέα, νιώθω ευλογημένη που ήρθες στη ζωή μας την κατάλληλη στιγμή. Ήρθες ανήμερα των γενεθλίων μου για να γεμίσεις ένα μεγάλο κενό που κανείς μας τότε δεν μπορούσε να διανοηθεί.

Αλλά και κάθε χρόνο που μεγαλώνεις καταλαβαίνω ότι απομακρύνεται η καρδούλα σου και το μυαλουδάκι σου από τις όποιες αναμνήσεις είχες από τον πατέρα σου. Να ξέρεις πως είσαι τυχερός, ακόμα κι έτσι, γιατί λίγοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν την τύχη να έχουν μπαμπά έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο. Χρόνια μας πολλά ζωή μου. Φωτεινά, χαμογελαστά, αγαπησιάρικα"

TAGS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ