ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεχάγκελ:"Με καρδιά και μυαλό"

Ρεχάγκελ:"Με καρδιά και μυαλό"
Ρεχάγκελ

Καρδιά και πάθος ζήτησε ο Οτο Ρεχάγκελ πριν το ταξίδι για το Όσλο. Νοκ-άουτ ο Αμανατίδης

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ζήτησε καρδιά και μυαλό στον αγώνα της Τετάρτης(12/9-20:00), προκειμένου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πετύχει τον στόχο του και να ετοιμάζεται για να υπερασπιστεί το επόμενο καλοκαίρι στα τελικά τον τίτλο που κατέκτησε στα γήπεδο της Πορτογαλίας το 2004. Πιο συγκεκρημένα ο Γερμανός προπονητής είπε:
"Εχουμε μια καλή θέση, θα έλεγα μια ευνοϊκή θέση στον όμιλο. Είμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να την υπερασπιστούμε, αγωνιζόμενοι με καρδιά και μυαλό".


"Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Για τον αντίπαλο, ακόμα και η ισοπαλία δεν είναι ευνοϊκή. Εχουμε πιθανότητες πρόκρισης και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Όλοι οι φίλαθλοι που θα δουν το ματς από την τηλεόραση πρέπει να δουν μια ομάδα που θα παίξει με καρδιά, μυαλό και θέληση".


Νοκ-άουτ και ο Αμανατίδης


Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε για τον Ότο Ρεχάγκελ λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Όσλο ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Νορβηγία την Τετάρτη(12/9-20:00) για τα προκριματικά του "Euro 2008".

Ο Γιάννης Αμανατίδης έχει έχει σύσπαση σε παλαιότερη θλάση που είχε υποστεί στα πλευρά και παρότι επιχειρήθηκε αποκατάσταση του τραυματισμού, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό στο διαθέσιμο χρονικό διάστημα καθώς απαιτούνται επιπλέον τέσσερις ημέρες αποθεραπείας.

Ο Αμανατίδης θα αναχωρήσει άμεσα για τη Γερμανία, όπου θα ενσωματωθεί στο σύλλογό του, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Κατά τα άλλα η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα.

Οι Άντζας και Πατσατζόγλου προπονήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, δείχνοντας ετοιμοπόλεμοι όπως και οι Κυργιάκος και Δέλλας που έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ είναι οι:Νικοπολίδης(Oλυμπιακός), Χαλκιάς(Άρης), Βύντρα(Παναθηναϊκός), Δέλλας(ΑΕΚ), Γκούμας(Παναθηναϊκός),Ανατολάκης(Ατρόμητος), Φύσσας(Παναθηναϊκός),Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Πατσατζόγλου(Ολυμπιακός), Αντζας(Ολυμπιακός), Τζιόλης(Παναθηναϊκός), Σαλπιγγίδης(Παναθηναϊκός),

Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ),Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σεϊταρίδης(Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπασινάς(Μαγιόρκα), Κατσουράνης(Μπενφίκα), Κυργιάκος(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Γκέκας(Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σαμαράς(Μάντσεστερ Σίτι).

Την Τρίτη (11/9-20:00 Ελλάδος), οι διεθνείς θα προπονηθούν στο γήπεδο "Oύλεβαλ" του Οσλο, όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Νορβηγία. Την ίδια ημέρα στις 19:00 ο κ. Οτο Ρεχάγκελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκποσώπους των ΜΜΕ.

Χαρέιντε:"Όχι νέα ήττα από τον Ρεχάγκελ"

Στο στρατόπεδο της Νορβηγίας μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες στον όμιλο που έχουν φέρει την ομάδα στην προνομιούχο δεύτερη θέση του γκρουπ, κάνουν όνειρα για ένα νέο τρίποντο επί της Εθνικής που θα τους φέρει στην κορυφή. Ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου της Εθνικής, Άγκε Χαρέιντε πάντως με δηλώσες του στον τύπο της χώρας δήλωσε ότι δεν θα αντέξει να χάσει ξανά από τον Ότο Ρεχάγκελ.

εν θα το αντέξω να χάσω πάλι από τον Ότο Ρεχάγκελ. Θα παίξουμε με 4-3-3, αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή θα κρατήσω κλειστά τα χαρτιά μου, διότι ο Ρεχάγκελ είναι μία πονηρή αλεπού. Το σίγουρο είναι ότι θα πρεσάρουμε από το πρώτο λεπτό και θα κυνηγήσουμε με μανία το γκολ", ανέφερε χαρακτηριστικά.























TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ