ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σιμεόνε: "Πελάτης" του Κριστιάνο Ρονάλντο

Σιμεόνε: "Πελάτης" του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο από τότε που ήταν Μαδριλένος τα έχει πετύχει όλα κόντρα στην Ατλέτικο. Υπάρχει πάντως ένα στατιστικό που αφορά αποκλειστικά τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τα χατ - τρικ του Πορτογάλου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πήρε πάνω του και απέκλεισε με χατ - τρικ την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το έχει ξανακάνει ο Πορτογάλος, τότε που ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και χρειάστηκε να σκοράρει τρία γκολ για να πετάξει εκτός την Βόλφσμπουργκ.

Στο στόρι, πάντως, που "δένει" τα χατ - τρικ του CR7 με τον Ντιέγκο Σιμεόνε υπάρχει ένα ιδιαίτερο στατιστικό. Δεν είναι μόνο, λοιπόν, ότι ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους έχει αποκλείσει πέντε σερί φορές τους Μαδριλένους, στην εξίσωση μπαίνει και το "κακό" που έχει κάνει ο Πορτογάλος στον Αργεντινό προπονητή.

Κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να κάνει χατ - τρικ με αντίπαλο τον Σιμεόνε από τότε που ανέλαβε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κανείς, εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόνο που ο ηγέτης της "Γιούβε" δεν το έχει κάνει μία φορά!

Ο CR7 έχει πέτυχε τρία γκολ εναντίον των Μαδριλένων τέσσερις φορές, οι τρεις στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Το στατιστικό είναι φοβερό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σιμεόνε έχει κάτσει στον πάγκο της Ατλέτικο για 418 ματς (σ.σ. από τον Δεκέμβριο του 2011) και με αντιπάλους όπως ο Λιονέλ Μέσι για παράδειγμα.

Στα γύρω γύρω, τώρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κριστιάνο έφτασε τα 25 γκολ σε ματς με την Ατλέτικο και οι Ισπανοί είναι η δεύτερη ομάδα που έχει πληγώσει περισσότερες φορές ο 34χρονος πρωταθλητής. Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο έχει σκοράρει εναντίον της 25 γκολ, ενώ 27 φορές έχει κάνει ζημιά στη Σεβίλλη.

Επίσης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέρριψε το ρεκόρ του Σιμεόνε που δεν είχε αποκλειστεί ποτέ σε νοκ - άουτ φάση, παίζοντας ως νικητής από το πρώτο ματς, ενώ "έσπασε" τους πέντε αποκλεισμούς της Γιουβέντους όταν η "Μεγάλη Κυρία" έμπαινε να παίξει τον επαναληπτικό με 2-0 στην πλάτη.

Διαβάστε ακόμη:
Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο μυρίζει αίμα
Η ατάκα του Σιμεόνε για τη χειρονομία του Ρονάλντο
Το τρομερό μήνυμα της Χεορχίνα για τον Κριστιάνο
Ο Κριστιάνο έχει αποκλείσει πέντε σερί φορές την Ατλέτικο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ