CHAMPIONS LEAGUE

Η ατάκα του Σιμεόνε για τη χειρονομία του Ρονάλντο

Atletico coach Diego Simeone reacts during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Atletico coach Diego Simeone reacts during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο στο ματς του Τορίνου και ταυτόχρονα δικαιολόγησε τον έξαλλο πανηγυρισμό του Ρονάλντο στο φινάλε.

Στο πρόσφατο ματς του "Wanda Metropolitano" ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε πανηγυρίσει έξαλλα το ένα από τα δύο γκολ της Ατλέτικο κόντρα στην Γιουβέντους, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα, όμως δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να πάρει "πληρωμένη απάντηση".

Αυτή ήρθε μέσω του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ να πετυχαίνει χατ-τρικ στη ρεβάνς και να αποκλείει ουσιαστικά μόνος του τους "ροχιμπλάνκος" στη φάση των "16" του Champions League (έφτασε τα 25 στην καριέρα του απέναντί της), για να πανηγυρίσει και εκείνος στο φινάλε δείχνοντας τα... cohones του.

Πώς σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός της "Ατλέτι" την κίνηση του Ρονάλντο να τον μιμηθεί μετά την πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά όπου είχε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του;

"Σίγουρα έκανε το ίδιο που έκανα και εγώ στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, έχοντας στο μυαλό του τους οπαδούς και δείχνοντας την προσωπικότητα ενός μεγάλο συλλόγου όπως η Γιουβέντους", ήταν το σχόλιο του Σιμεόνε για την χειρονομία του "CR7" που προκάλεσε αίσθηση, για να δώσει στη συνέχεια συγχαρητήρια στους Τορινέζους για την πρόκρισή τους.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico Madrid's head coach Diego Simeone waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

"Η Γιουβέντους έμοιαζε πολύ με την Ατλέτικο του πρώτου αγώνα. Υποφέραμε, όπως συνέβη και σε αυτούς στο πρώτο ματς, ήταν σωστό που πέρασαν, το άξιζαν. Οι παίκτες της Γιουβέντους ήταν καλύτεροι από εμάς από άποψη τακτικής και επιθετικότητας και και άξιζαν τη νίκη.

Ίσως είχαν μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσουν αυτό το ματς. Ο δε Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Γάλλο επιθετικό των Μαδριλένων να τονίζει: "Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε, δεν μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα. Δεν ήταν ωραία βραδιά για μας.

Τους κάναμε εύκολο το παιχνίδι, είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι και πρώτος εγώ. Αισθανόμαστε την ευθύνη αλλά ήταν ανώτεροι από εμάς, όπως ήμασταν εμείς στο πρώτο παιχνίδι. Με ένα 3-0 δεν έχουμε πολλά να πούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ