CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Ατλέτικο: Ο Ρονάλντο "πλήρωσε" με το ίδιο νόμισμα τον Σιμεόνε!

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε με τον... ίδιο προκλητικό τρόπο στον Ντιέγκο Σιμεόνε για τον πανηγυρισμό στο 2-0 του πρώτου αγώνα στο Μετροπολιτάνο, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα. (VIDEO)

Ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, είχε πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ του Χοσέ Μαρία Χιμένες, με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη (2-0) επί της Γιουβέντους, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Γιουβέντους - Ατλέτικο: Ο Ρονάλντο "πλήρωσε" με το ίδιο νόμισμα τον Σιμεόνε!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε με τoν ίδιο προκλητικό τρόπο. Τι έκανε; Έδειξε τα... cojones του μετά το φινάλε του ματς στο Τορίνο, όπου είχε σημειώσει χατ τρικ και με 3-0 έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά του Champions League και την Ατλέτικο στο σπίτι της.

Σε εκείνο το σημείο που έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ήταν οι οπαδοί της Ατλέτικο και προφανώς η κίνησή του είχε αποδέκτη τον Αργεντινό κόουτς των "ροχιμπλάνκος"...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ