CHAMPIONS LEAGUE

Ο Κριστιάνο έχει αποκλείσει πέντε σερί φορές την Ατλέτικο!

Ο Κριστιάνο έχει αποκλείσει πέντε σερί φορές την Ατλέτικο!

Το όνειρο του Ντιέγκο Σιμεόνε και της Ατλέτικο για κατάκτηση του Champions League βρήκε πάλι στον τοίχο που λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο. Για πέμπτη διαδοχική φορά ο Πορτογάλος σταματά τους "ροχιμπλάνκος". (VIDEO)

O σούπερ Κριστιάνο Ρονάλντο με χατ-τρικ (δύο κεφαλιές, ένα πέναλτι) οδήγησε τη Γιουβέντους στη νίκη (3-0) επί της Ατλέτικο και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Άλλη μια σεζόν το όνειρο της Ατλέτικο και του Ντιέγκο Σιμεόνε για κατάκτηση του τροπαίου βρίσκουν τοίχο. Κι αυτός ο τοίχος έχει ονοματεπώνυμο. Κριστιάνο Ρονάλντο! Για πέμπτη διαδοχική φορά ο Πορτογάλος σταματά σε οποιαδήποτε φάση της διοργάνωσης την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. Ας θυμηθούμε τις προηγούμενες πέντε...

2013-2014: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ

Τον Μάιο του 2014 οι δύο ομάδες της Μαδρίτης συναντήθηκαν στη Λισαβόνα. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση - η κανονική διάρκεια 1-1 - κι ο Πορτογάλος πέτυχε το τέταρτο γκολ της νίκης της ομάδας του (4-1). Κατά σύμπτωση, και τότε διαιτητής ο Μπιέρν Κάιπερς.

2014-2015: ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Την επόμενη σεζόν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα προημιτελικά. Το πρώτο ματς στο "Βιθέντε Καλντερόν" δεν είχε γκολ (0-0). Η ρεβάνς κρίθηκε στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και το γκολ του Τσιτσαρίτο έδωσε τη νίκη (1-0) στη Ρεάλ και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

2015-2016: O ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟ

Τη σεζόν 2015-2016 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στον τελικό. Αυτή τη φορά στο Μιλάνο. Ο τελικός του "San Siro" οδηγήθηκε σε παράταση - και πάλι 1-1 η κανονική διάρκεια (Ράμος και Καράσκο τα γκολ) - και πέναλτι. Ο Κριστιάνο εκτέλεσε το πέμπτο και πιο καθοριστικό πέναλτι που έδωσε τον τίτλο στην πρώην ομάδα του.

2016-2017: Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ο CR7 στο πρώτο ματς έδωσε παράσταση αντίστοιχη με τη χθεσινή. Με χατ-τρικ (10', 73', 86') οδήγησε τη Ρεάλ σε νίκη (3-0) επί της Ατλέτικο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Οι "κολτσονέρος" νίκησαν 2-1 στη ρεβάνς, αλλά αυτό δεν έφθανε για την πρόκριση στον τελικό.

Κι όσοι αναρωτιούνται για την περυσινή σεζόν. Η Ατλέτικο τερμάτισε τρίτη στον τρίτο όμιλο - πίσω από Ρόμα και Τσέλσι - έτσι δεν συνέχισε στο Champions League, αλλά στο Europa League το οποίο και κατέκτησε.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ