CHAMPIONS LEAGUE

Το déjà vu του Κριστιάνο: Γιουβέντους - Ατλέτικο όπως Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ (VIDEOS)

Το déjà vu του Κριστιάνο: Γιουβέντους - Ατλέτικο όπως Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ (VIDEOS)

Η Γιουβέντους ανέτρεψε το 2-0 της Μαδρίτης, νίκησε 3-0 την Ατλέτικο και προκρίθηκε στο Champions League. Όπως είχε κάνει και η Ρεάλ το 2016 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Κοινός παρονομαστής το χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις ρεβάνς! (VIDEOS)

O σούπερ Κριστιάνο Ρονάλντο με χατ-τρικ (δύο κεφαλιές, ένα πέναλτι) οδήγησε τη Γιουβέντους στη νίκη (3-0) επί της Ατλέτικο και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η "Γηραιά Κυρία" είχε γνωρίσει την ήττα (2-0) στο "Wanda Metropolitano". Κι όμως στο Τορίνο με τη μαγική νύχτα του Πορτογάλου κατάφερε κι έφθασε στην ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορ που ο Κριστιάνο οδηγεί με χατ-τρικ και τα ίδια σκορ σε πρώτο αγώνα και ρεβάνς την ομάδα του στην πρόκριση. Το είχε ξανακάνει το 2016 με την πρώην του ομάδα, Ρεάλ.

Στις 6 Απρίλη οι "μερένγκες" είχαν γνωρίσει την ήττα (2-0) στη "Volkswagen Arena" από τη Βόλφσμπουργκ. Οι Ρικάρντο Ροντρίγκεθ και Άρνολντ είχαν πετύχει τα γκολ. Κι όμως ο CR7 με χατ-τρικ καθάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στη ρεβάνς του "Μπερναμπέου" άνοιξε το σκορ στο 15', ύστερα από δύο λεπτά (17') έκανε το 2-0 και στο 77' το τελικό 3-0 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Μάλιστα, η Ρεάλ εκείνη τη σεζόν κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στην Ατλέτικο. Να δούμε εάν θα συμβεί το ίδιο και με τη Γιουβέντους την τρέχουσα σεζόν!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ