ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κλείνει και ανακοινώνει Κουμορτζί

Κλείνει και ανακοινώνει Κουμορτζί
κουμορτζι

Ο μάνατζερ του Κουμορτζί, Μίλαν Μαρτίνοβιτς, φτάνει την Δευτέρα στην χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις με Πανιώνιο

Την Δευτέρα, αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας, ο Μίλαν Μαρτίνοβιτς, μάνατζερ του Μπερνάρ Κουμορτζί και από ότι φαίνεται θα κατευθυνθεί άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος, για να κλείσει και τυπικά την συμφωνία με τους "κυανέρυθρους".
Οι δύο πλευρές, έχουν συμφωνήσει σε όλα σε προφορικό επίπεδο και μέχρι την Τρίτη αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις, από την πλευρά της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ. Ο Γκανέζος δεν θα προλάβει να έχει επαφή με τους μελλοντικούς συμπαίκτες του, καθώς μεσοβδόμαδα, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, για τις υποχρεώσεις αυτής.

Εν τω μεταξύ, στην Νέα Σμύρνη, τα ονόματα αναμένεται να έρχονται σε ρυθμούς "πολυβόλου", καθώς ο Έβαλντ Λίνεν, έχει ζητήσει το ρόστερ της ομάδας, να έχει συμπληρωθεί πριν οι "κυανέρυθροι" αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Τουρνουά με Ολυμπιακό και Οσασούνα

Εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκε, οι "κυανέρυθροι", με το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και την επιστροφή τους στην Ελλάδα, θα πάρουν μέρος σε τουρνουά, στο οποίο ακόμα θα συμμετέχουν Ολυμπιακός και Οσασούνα και θα λάβει χώρα στο "Γ.Καραϊσκάκης"

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

6/8 Ολυμπιακός - Πανιώνιος

8/8 Ολυμπιακός - Οσασούνα

10/8 Πανιώνιος - Οσασούνα















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ