ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενσαλίβα: "Απαντήσεις τις επόμενες ημέρες"

Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για το πού θα συνεχίσει τη καρίερα του

"Νομίζω ότι όλες οι ερωτήσεις θα απαντηθούν τις επόμενες ημέρες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, αλλά και με την απόφαση που πιστεύω ότι θα ληφθεί. Θα μιλήσω όταν όλα έχουν τακτοποιηθεί, δηλαδή στις προσεχείς μέρες", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Τα ΜΜΕ αναφέρουν πολλά πράγματα τελευταία, όμως εγώ θα ξέρω ακριβώς τι θα γίνει σε μια-δύο μέρες. Η ευχή μου αυτή τη στιγμή είναι να ευχαριστηθώ αυτά που καταφέραμε με τον Πανιώνιο, και να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στην Ελλάδα και όλα πάνε περίφημα. Άρα, αν έχω την ευκαιρία να παραμείνω στην Ελλάδα και να γίνουν τα πράγματα ακόμη καλύτερα, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα".


"Aξίζαμε σαν ομάδα"

Σχετικά με την φετινή πορεία του Πανιωνίου που κατάφερε να κερδίσει την έξοδο του στην Ευρώπη, ο Καναδός μέσος, είπε: "Φυσικά ήταν πετυχημένη η σεζόν, καθώς βγήκαμε στο Κύπελλο UEFA, κάτι που δεν πιστεύω να περίμεναν πολλοί ότι θα μπορούσαμε να κατορθώσουμε στο ξεκίνημα της χρονιάς, ακόμη και από τον ίδιο τον Πανιώνιο. Όλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι. Νομίζω ότι είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο για τους οπαδούς το γεγονός ότι συνέβη όπως συνέβη χθες στο τελευταίο παιχνίδι, αν και τελικά δεν μετράει το πώς έγινε αλλά το ότι φτάσαμε στον στόχο που αξίζαμε σαν ομάδα".

"Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Λίνεν"


Τέλος ο Ταμαντανί Ενσαλίβα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του στους "κυανέρυθρους", τον Έβαλντ Λίνεν, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ καλός προπονητής. Συνεργάστηκα με αρκετούς Γερμανούς τεχνικούς στην μέχρι τώρα καριέρα μου και είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους, κατά την δική μου άποψη. Δουλεύει με κάθε παίκτη ξεχωριστά, ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα του.

Είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι Γερμανοί προπονητές, γιατί είναι συνηθισμένοι να δουλεύουν με ίδιου είδους παίκτες που έχουν στην Γερμανία. Είναι δύσκολο να δουλεύεις με ποδοσφαιριστές από πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου, αλλά ο κύριος Λίνεν μιλάει 5-6 γλώσσες, έχει πιο ανοιχτή νοοτροπία, καθώς έχει δουλέψει σε πολλές διαφορετικές χώρες, και αυτό είναι κάτι που τον έχει βοηθήσει ώστε να καθοδηγεί καλύτερα την ομάδα και να καταφέρει ότι έχει καταφέρει. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον κύριο Λίνεν".













TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ