ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στην πλατεία

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στην πλατεία
Λίνεν

Πανηγυρισμοί στην Νέα Σμύρνη μέχρι πρωίας για την έξοδο του Πανιωνίου στo Κύπελλο UEFA

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ εξελίχθηκε σε φιέστα και με το τελευταίο σφύριγμα στήθηκε ένα τρελό πανηγύρι από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
Με πρωτοβουλία της διοίκησης είχαν μοιραστεί φανέλες και σημαίες της ομάδας που έδωσαν έντονο "κυανέρυθρο" χρώμα και το πάρτι που ξεκίνησε μετά τις εννέα το βράδυ, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι φίλοι του Ιστορικού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και αποθέωσαν τον Έβαλντ Λίνεν και τους παίκτες του. Βεγγαλικά έκαναν την νύχτα-μέρα στην Νέα Σμύρνη ενώ οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν και στο...συνηθισμένο μέρος, την πλατεία.

"Είναι τρελός ο Γερμανός"

Την αποθέωση από τους οπαδούς των "κυανέρυθρων", γνώρισε και ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος έγινε σύνθημα στα χείλη τους(σ.σ "Είναι τρελός ο Γερμανός") με τον ίδιο να ανταποδίδει τα χειροκροτήματα.

Μάλιστα στην συνέχεια στα αποδυτήρια συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί με τις σαμπάνιες και τον Έβαλντ Λίνεν να καθυστερεί να πάει στην συνέντευξη τύπου.

Πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς ήταν και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίος επίσης μπήκε αρχικά στον αγωνιστικό χώρο και γιόρτασε για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, μαζί με τον Έβαλντ Λίνεν και τους πόδοσφαιριστές, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε και στα αποδυτήρια.

Η συνέχεια δόθηκε σε νυχτερινό μαγαζί όπου οι Νεοσμυρνιώτες γιόρτασαν την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μία χρονιά όπου μπορεί μετά το "μουδιασμένο" ξεκίνημα η υλοποίηση της παραμονής να φάνταζε ως ο πρώτος του στόχος, όμως μετά τον εκπληκτικό δεύτερο γύρο βρέθηκε σε τροχιά Ευρώπης και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στην πρώτη του χρονιά με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στο τιμόνι και τον Έβαλντ Λίνεν στην τεχνική ηγεσία, ο Ιστορικός σύλλογος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πλέον οι φίλοι της ομάδας έχουν αφήσει πίσω τους τον περυσινό εφιάλτη, όταν και μέχρι την τελευταία αγωνιστική καρδιοχυπούσαν για την αποφυγή του υποβιβασμού.














TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ