ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δύο χρόνια ακόμα ο Λουρένσο

Δύο χρόνια ακόμα ο Λουρένσο
λουρενσο

Ανανεώθηκε αυτόματα το συμβόλαιο του Λουίς Λουρένσο, αφού ούτε ο ίδιος, ούτε η ΠΑΕ είχαν διαφορετική άποψη

Τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα, θα φορά την "κυανέρυθρη" φανέλα, ο Λουίς Λουρένσο. Ο Αγκολέζος με πορτογαλικό διαβατήριο, που έγινε κάτοικος Νέας Σμύρνης τον περασμένο Ιανουάριο και βοήθησε την ομάδα στην εξαιρετική της πορεία στον δεύτερο γύρο, θα μείνει στον Πανιώνιο για τα επόμενα δύο χρόνια.
Συγκεκριμένα το συμβόλαιο, που υπέγραψε ο επιθετικός των "κυανέρυθρων", προέβλεπε, πως μέχρι τις 30 Απριλίου του τρέχοντος έτους είτε η ΠΑΕ, είτε ο ποδοσφαιριστής μπορούσαν να ζητήσουν, την μη ενεργοποίηση της ανανέωσης που θα γινόταν αυτόματα την Πρωτομαγιά και για τα επόμενα δύο χρόνια. Λόγοι για διακοπή της συνεργασίας, δεν συνέτρεχαν για καμία από τις δύο πλευρές, καθώς ο Λίνεν έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του, ενώ και ο ποδοσφαιριστής μόνο άσχημες εμπειρίες δεν έχει αποκομίσει στους πρώτους μήνες παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρους της πατρίδας μας.

Ο Αγκολέζος επιθετικός, έχει μέχρι σήμερα, 13 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, με απολογισμό 4 τέρματα αλλά και πολύ σημαντικές εμφανίσεις, σε κρίσιμα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Οι ποδοσφαιριστές του Έβαλντ Λίνεν, μπορεί την Δευτέρα, να ξεκουράστηκαν, αφού άλλωστε αγωνίστηκαν και στο τουρνουά του Αιγίου, το Σαββατο, όμως από την Τρίτη μπαίνουν δυνατά στην προετοιμασία για τον "τελικό" με την ΑΕΚ, που θα κρίνει κατά το ήμισυ το ευρωπαϊκό εισιτήριο (το άλλο μισό, είναι η... μη νίκη του ΟΦΗ στην Τούμπα).

Έτσι όλες οι προπονήσεις της εβδομάδας, θα πραγματοποιηθούν στην Νέα Σμύρνη και μάλιστα με ώρα έναρξης τις 4 μ.μ, με εξαίρεση αυτήν της Τρίτης που θα είναι πρωινή και θα ξεκινήσει στις 11 π.μ.











TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ