ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χτυπάει Κουμορτζί

Χτυπάει Κουμορτζί
Κουμορτζί

Μπορεί στον Πανιώνιο να σκέφτονται κυρίως την ΑΕΚ, όμως στην άκρη του μυαλού τους φαίνεται πως υπάρχει και... ο Κουμορτζί

Το Αιγάλεω, έχει ήδη αποχαιρετήσει την Σούπερ Λιγκ και το γεγονός αυτό, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στους παίκτες του για να ψάξουν την νέα ποδοσφαιρική τους στέγη.
Η αποκάλυψη της ομάδας των δυτικών προαστείων φέτος, βέβαια, δεν είναι άλλος από τον Γκανέζο, Μπερνάρ Κουμορτζί, ο οποίος φερόταν μέχρι πρότινος να είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με φήμες για τον μέσο του Αιγάλεω, κινείται πλέον και ο Πανιώνιος, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πιο προχωρημένα σενάρια έχει δώσει μέχρι στιγμής την καλύτερη προσφορά.

Η αλήθεια, είναι βέβαια, πως στον Πανιώνιο, σκέφτονται αυτήν την στιγμή μόνο τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος μπορεί να τους δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη, αν βέβαια, ο ΟΦΗ δεν κερδίσει στην Τούμπα, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Λάρισα και αφήνουν μόνο την 5η θέση να εξασφαλίζει ευρωπαϊκή έξοδο.

Πάντως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Πανιώνιο καθώς στο στόχαστρο των "κυανέρυθρων", εικάζεται πως βρίσκονται τόσο ο Μπένζαμιν Ονουάτσι του Ιωνικού, όσο και ο Βλάνταν Ίβιτς, αν βέβαια, μείνει ελεύθερος από την Ένωση (το πιθανότερο).




TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ