ΑΕΚ

ΑΕΚ: Να κάνει τη δουλειά στη γεμάτη OPAP Arena με το βλέμμα στο Βικελίδης

Ο Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι Γκαρσία EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τη δουλειά με τη Λαμία και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται στη γεμάτη OPAP Arena, έχοντας παράλληλα το βλέμμα στο Κλεάνθης Βικελίδης για να δει αν θα έρθουν χαρμόσυνα νέα.

Το φινάλε της σεζόν ήρθε και η ΑΕΚ παρέμεινε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι και το φινάλε μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο η Ένωση δεν κρατά την κατάσταση στα χέρια της, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον ισοπαλία στο Άρης - ΠΑΟΚ και με δική της νίκη επί της Λαμίας στην OPAP Arena (19/05, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) να πανηγυρίσει την κατάκτηση του back-to-back πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι το 14ο της ιστορίας της.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπήρξε μια πικρία που δεν κατάφερε να το κλειδώσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ωστόσο η πίστη ότι θα τα καταφέρει δεν έχει χαθεί. Ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες sold out από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ για να ελπίζει για το πρωτάθλημα πρέπει να κάνει τη δουλειά της, όπως δήλωσε και ο Ματίας Αλμέιδα στην COSMOTE TV. Θα πρέπει να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό και να βάλει όσο πιο νωρίς γίνεται τις βάσεις για το τρίποντο με τη Λαμία και από εκεί και πέρα δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο από το να περιμένει να έρθει ένα καλό νέο από το Βικελίδης, ήτοι να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη.

Τα ευχάριστα για τον Ματίας Αλμέιδα είναι ότι πάρα πολλές επιλογές στη διάθεσή του. Ο Πάολο Φερνάντες παρέμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων, αλλά κανονικά στη διάθεση του Αργεντινού κόουτς είναι ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Έτσι η σύνθεση της ενδεκάδας έχει αρκετά ανοικτά "μέτωπα", ως προς το εύρος των αλλαγών που θα προχωρήσει σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή, επομένως θα γίνουμε σοφότεροι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Λαμία.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής. Κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης θα καθίσει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Ρότα θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Βίντα θα έχει στο πλάι του είτε τον Κάλενς είτε τον Μουκουντί και αριστερά έχει το προβάδισμα ο Χατζισαφί.

Στον άξονα ένας εκ των Σιμάνσκι / Γιόνσον (περισσότερες πιθανότητες έχει ο Πολωνός) θα παίξει μαζί με τον Πινέδα. Ο Γκατσίνοβιτς θα παίξει αριστερά και ένας εκ των Ελίασον - Άμραμπατ στα δεξιά.

Στην κορυφή είναι επίσης ανοικτό το δίδυμο που μπορούμε να δούμε. Δεν αποκλείεται να δούμε το ίδιο δίδυμο με αυτό στο Φάληρο, δηλαδή τους Αραούχο και Γκαρσία, ενώ τη φανέλα του βασικού διεκδικούν οι Τσούμπερ και Πόνσε.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ