ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πονοκεφαλιάζει" ο Λίνεν

"Πονοκεφαλιάζει" ο Λίνεν
Λινεν

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Μπερτέ και ο Έβαλντ Λίνεν "πονοκεφαλιάζει" για την άμυνα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Έβαλντ Λίνεν ενόψει του αγώνα στον οποίο οι Νεοσμυρνιώτες θα παίξουν τους κόπους μίας χρονιάς, "πονοκεφαλιάζει" ειδικά στον αμυντικό τομέα, καθώς εκτός από τους τιμωρημένους Πλετς και Σπυρόπουλο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Σεκού Μπερτέ.
Από τη στιγμή μάλιστα που απουσιάζει λόγω τραυματισμού και ο Γκάσπαρ, δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Ο αμυντικός από το Μάλι έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα το όνομα του να βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένεται να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, κάτι που σημαίνει ότι τελικά ο Γερμανός τεχνικός θα τον έχει στην διάθεση του.

Το γεγονός πάντως ότι είναι τραυματίας και ο Κουτσόπουλος δημιουργεί πρόβλημα όσον αφορά στο αριστερό άκρο, με δεδομένη και την απουσία του Σπυρόπουλου λόγω τιμωρίας και ο "κυανέρυθρος" προπονητής για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν καλείται να βρει κάποιον άλλο παίκτη για να καλύψει το κενό.

Ο Σπυρόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τενοντίτιδας αλλά αναμένεται να είναι σε θέση να προπονηθεί από την επόμενη εβδομάδα όπως και ο Μπρέσκα που έχει υποστεί τράβηγμα στους προσαγωγούς.

Ο Έβαλντ Λίνεν πάντως θα έχει την ευκαιρία για να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα το Σάββατο(5/5) στο τουρνουά που διοργανώνει ο Παναιγιάλειος στο Αίγιο.

Εκτός από τον οικοδεσπότη Παναιγιάλειο και τον Πανιώνιο, θα μετάσχει και ο Ατρόμητος Αθηνών.

Τέλος στην Γερμανία με άδεια βρίσκεται ο Σάββας Εξουζίδης, την ώρα που η Ίνγκολσταντ, ομάδα που αγωνίζεται στο Νότιο Όμιλο της Ρεγκιονάλ Λίγκα (Γ' κατηγορία), φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.












TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ