ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λίνεν:"Με το ίδιο πάθος"

Λίνεν:"Με το ίδιο πάθος"
Λινεν

Το ίδιο πάθος με τα προηγούμενα παιχνίδια ζήτησε από τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός ακολουθώντας την ίδια τακτική δεν θέλησε να χαρακτηρίσει ως παιχνίδι της χρονιάς την αναμέτρηση της Κυριακής με τους Κρητικούς, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι το αποτέλεσμα του θα καθορίσει πολλά αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη.
" Αν δούμε τον βαθμολογικό πίνακα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι περισσότερο.Όπως και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έτσι και απέναντι στον ΟΦΗ θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που στοχεύει σε μία θέση στην Ευρώπη", τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε :

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στη νίκη. Όλα τα υπόλοιπα αποπροσανατολίζουν τους παίκτες. Πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πάθος, την ίδια δύναμη και την ίδια θέληση για να φτάσουμε στη νίκη".

"Επικίνδυνη ομάδα ο ΟΦΗ"

Όταν ρωτήθηκε για τον ΟΦΗ, ο προπονητής του Πανιωνίου τον χαρακτήρισε ως ένα επικίνδυνο αντίπαλο. "Αν δείτε τη διαφορά των γκολ, ο ΟΦΗ μοιάζει με τον Ατρόμητο. Είναι μία ομάδα που σκοράρει εύκολα αλλά και δέχεται γκολ εύκολα.Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν συγκεντρώνονται στην αμυντική τους λειτουργία, είτε ρισκάρουν πολύ στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν όπως ο Ντρούλιτς που έχει πετύχει δέκα γκολ, Ο Οφορίκουε που έχει πετύχει έξι και οι Σφακιανάκης και Ουέλίνγκτον που έχουν σημειώσει τέσσερα. Ακόμη και αν δεν παίξει ο Ντρούλιτς έχουν πολλούς καλούς επιθετικούς. Είναι επικίνδυνη ομάδα επιθετικά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

"Πλήγμα η απουσία του Πλετς"

Ο Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε και στην απουσία του Μαρσέλο Πλετς που έχει συμπληρώσει κάρτες και την χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική, λέγοντας :"Δεν είναι ωραίο να κάνουμε αλλαγές αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Θεωρώ ότι ο Πλετς πήρε άδικα κίτρινη κάρτα στα παιχνίδια με την Λάρισα και την Ξάνθη. Είναι ατυχία που δεν θα τον έχουμε μαζί μας".

Οσο για τον αντικαταστάτη του, ο Γερμανός προπονητής είπε:" Υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να τον αντικαταστήσει αμυντικός οπότε θα κάνουμε μία αλλαγή και η δεύτερη να χρησιμοποιήσουμε τον Ενσαλίβα στο κέντρο της άμυνας".

Στην συνέχεια μίλησε και για την ψυχολογία της ομάδας,αναφέροντας :"Ψυχολογικά είμαστε καλά. Κανείς δεν περίμενε να είμαστε εδώ και πρέπει να διατηρήσουμε την φόρμα μας".

Οσο για το γεγονός πως στην Ελλάδα "λάμπουν" οι Γερμανοί προπονητές και την ίδια στιγμή στην Γερμανία ξεχωρίζει ένας Έλληνας, ο Φάνης Γκέκας, τόνισε:

"Μερικές φορές πρέπει να πας σε ξένη χώρα για να ακούγεται το όνομα σου. Δεν πιστεύω ότι ο Γκέκας έμαθε να παίζει ποδόσφαιρο στην Μπόχουμ,ούτε εγώ είμαι προπονητής για πρώτη χρονιά στον Πανιώνιο".

"Κράχτης ο Τσκιτισβίλι"

Παράλληλα όμως ο "κυανέρυθρος" προπονητής ρωτήθηκε και για το θέμα της παραμονής του Λεβάν Τσκιτισβίλι που στον δεύτερο γύρο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και απάντησε:

" Ο Τσκιτισβίλι που βλέπουμε τώρα είναι αυτός που γνωρίζουμε από την Γερμανία και την Εθνική Γεωργίας. Δεν έκανε καλή προετοιμασία και στο ξεκίνημα είχε δύο τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην είναι 100% έτοιμος. Στο δεύτερο μισό έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Είναι αυτή τη στιγμή βασικός παίκτης στον Πανιώνιο. Είμαστε τυχεροί που τον είχαμε μετά τον τραυματισμό του Φερνάντες. Εγώ τον ήθελα το καλοκαίρι, τον θέλω και τώρα αλλά θα δούμε το καλοκαίρι και το κατά πόσο θέλει να πάει σε άλλη ομάδα.

Έτσι όμως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, χρειάζεται χρόνο όπως εμείς που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι για να χτίσουμε μία νέα ομάδα. Με τον Τσκιτισβίλι στο ρόστερ πάντως μπορεί να αποτελέσει κράχτη και για τον ερχομό άλλων παικτών στον Πανιώνιο".






























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ