ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νικητής στο τουρνουά του Αιγίου

Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε νικητής στο τουρνουά που διοργάνωθηκε στο Αίγιο, νικώντας τον Ατρόμητο και τον Παναιγιάλειο

Ο Πανιώνιος σε τουρνουά που διεξήχθη το Σάββατο στο Αίγιο μαζί με τον Ατρόμητο και τον τοπικό Παναιγιάειο, κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση και των δύο, κατακτώντας έτσι την πρωτιά, έστω και στα πέναλτι.
Οι αγώνες, γίνονταν σε 45λεπτα. Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν, όπως και στον επίσημο αγώνα στο γήπεδο του Περιστερίου, έτσι και τώρα, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, επιβλήθηκε με 1-0 με τον Γουνδουλάκη αυτήν την φορά να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Στην αναμέτρηση πήραν μέρος οι: Κρέσιτς, Πλετς, Κοντέ, Κόντι, Ενσαλίβα, Τσκιτισβίλι, Λουρένσο, Βάγκνερ, Φερνάντες, Τζιμπούρ και Γουνδουλάκης.

Στην δεύτερη αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Παναγιάλειο, οι "κυανέρυθροι", τα βρήκαν σκούρα και έμειναν στο 2-2 στην κανονική διάρκεια. Οι Νεοσμυρνιώτες, προηγήθηκαν στο 7' με τον Μαρσέλο Πλετς να σκοράρει, εώ ο Μπούνας ισοφάρισε στο 15'.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 17' με τον Λουρένσο, ενώ στο 20' ο Νάτσης, με πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 2-2, που έστειλε τις ομάδες, να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο Πανιώνιος κατάφερε να επικρατήσει με 4-3 της αντιπάλου του.

Η διαδικασία των πέναλτι: Νάτσης 1-0. Φερνάντες 1-1. Μεθενίτης 2-1. Ενσαλίβα 2-1 (έδιωξε ο Μπαλτιμάς). Παπαδόπουλος 2-1 (άουτ). Γουνδουλάκης 2-1 (έδιωξε ο Μπαλτιμάς). Ραμπαβίλλας 2-1 (απέκρουσε ο Κένινγκ). Πλετς 2-2. Γρηγοριάδης 3-2. Βάγκνερ 3-3. Κανελλόπουλος 3-3 (έδιωξε ο Κένινγκ). Καρνέιρο 4-3.

Στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, πήραν μέρος οι: Κένινγκ, Πλετς, Κοντέ, Κόντι, Ενσαλίβα, Τσκιτισβίλι (27' Σιαλμάς), Λουρένσο (27' Μπουρελάκος), Βάγκνερ, Φερνάντες, Τζιμπούρ (27' Καρνέιρο), Γουνδουλάκης












TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ