ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας κατήγγειλε επίθεση του Νάναλι στον Λαζάρεβιτς - σοκάρει η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε

Ο Ερυθρός Αστέρας κατήγγειλε επίθεση του Νάναλι στον Λαζάρεβιτς - σοκάρει η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET / EMILIJA JOVANOVIC

Απίστευτα πράγματα στην Σερβία ενόψει του Game 3 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, με τους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου να καταγγέλλουν ότι ο ότι ο Τζέιμς Νάναλι γρονθοκόπησε πριν από την πρωινή προπόνηση τον Στέφαν Λαζάρεβιτς. Την αποβολή του Αμερικανού ζητάει ο Ερυθρός Αστέρας, σοκάρει η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε.

Η Παρτίζαν υποδέχεται σημερα (19/5) τον Ερυθρό Αστέρα απόψε (22:00) στο Game 3 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, με τους "ερυθρόλευκους" να προηγούνται με 2-0. Για τον Τζέιμς Νάναλι όμως το παιχνίδι φαίνεται ότι ξεκίνησε νωρίτερα και ενδεχομένως να του στερήσει την συμμετοχή από την συνέχεια των τελικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση-καταγγελία του Ερυθρού Αστέρα, που συνοδεύτηκε από φωτογραφίες, ο Αμερικανός φόργουορντ της Παρτίζαν γρονθοκόπησε πριν από την σημερινή (19/5) πρωινή προπόνηση τον Στέφαν Λαζάρεβιτς, προκαλώντας του - όπως αναφέρει η ανακοίνωση - "σοβαρούς τραυματισμούς".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα, έχει ήδη ενημερωθεί ο υπουργός εσωτερικών της Σερβίας και οι νομικές αρχές για την επίθεση και αναμένεται να ασκηθεί δίωξη στον Νάναλι. Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκοι" αναφέρουν ότι την αποβολή του Αμερικανού, τονίζοντας ότι υπήρχαν προειδοποιήσεις από την πλευρά τους για την συμπεριφορά του Αμερικανού κατά την διάρκεια του Game 2, οι οποίες και δεν λήφθηκαν υπόψη.

Μάλιστα, στον επίλογο της ανακοίνωσης τονίζεται ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει αγώνες με τον Νάναλι στο παρκέ, αφού πιθανή παρουσία του δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της αναμέτρησης.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ