ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δοκιμές στο Αίγιο

ΑΡΗΣ - Ν.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE
λινεν MOTIONTEAM

Tο Σάββατο (5/5-18:00) ο Πανιώνιος θα συμμετάσχει σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Αίγιο, με τη συμμετοχή του γηπεδούχου Παναιγιάλειου και του Ατρόμητου

Ο Έβαλντ Λίνεν έτσι θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, ειδικά στην θέση του αριστερού μπακ καθώς λόγω της απουσίας του Σπυρόπουλου που είναι τιμωρημένος ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής αλλά και του τραυματία Κουτσόπουλου, καλείται να βρει άλλη λύση. Ο Άλμπιν Κόντι είναι υποψήφιος όπως έχει διαφανεί από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών και ενδεχομένως θα δοκιμαστεί σε αυτή την θέση.
Στα καθαρά αγωνιστικά και στην προπόνηση της Παρασκευής, δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Μπερτέ, Σπυρόπουλος και Μπρέσκα οι οποίοι αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς την Δευτέρα. Ο Γερμανός τεχνικός περιμένει πως και πως την επιστροφή του αμυντικού από το Μάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, καθώς δεν υπάρχουν λύσεις στο κέντρο της άμυνας ενόψει του καθοριστικού αγώνα με την ΑΕΚ, από τη στιγμή που ο Πλετς είναι τιμωρημένος και ο Γκάσπαρ είναι τραυματίας.

Στο Περιστέρι ο Λίνεν


Ο προπονητής του Πανιωνίου πάντως βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο του Περιστερίου για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων με τον Ατρόμητο. Εκεί όπου αγωνίστηκαν και οι Ταμπασης, Μανιάτης και Αραβίδης.

Τέλος όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος ύστερα από πρόσκληση της, τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Αστέγων θα έχουν την χαρά να βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Παράλληλα εκπρόσωποι του Πανιωνίου θα δώσουν το "παρών" στην επόμενη προπόνηση της Ομάδας των Αστέγων, στο γήπεδο του ΡΟΥΦ (Δευτέρα 7 Μαϊου, στις 13.00) για να γνωριστούν από κοντά με τους παίκτες και να παραδώσουν το αθλητικό υλικό.





TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ