ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λίνεν για Σπυρόπουλο-Ενσαλίβα

Λίνεν για Σπυρόπουλο-Ενσαλίβα
Λίνεν

Στα τρία εκατομμύρια ευρώ κοστολόγησε τον Σπυρόπουλο ο Λίνεν."Ίσως πάει στο εξωτερικό ο Ενσαλίβα", δήλωσε ακόμη.

Ο Γερμανός τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Kicker", κοστολόγησε την αξία του Νίκου Σπυρόπουλου στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ο Ταμαντανί Ενσαλίβα δεν έχει συμφωνήσει με καμία ελληνική ομάδα και είναι πιθανόν τελικά να παραχωρηθεί σε σύλλογο του εξωτερικού.
Αρχικά αναφερόμενος στον Νίκο Σπυρόπουλο, ο Γερμανός προπονητής υποστήριξε:" Είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας. Δεν τον δίνουμε με λιγότερο από τρία εκατομμύρια ευρώ σε όποια ομάδα τον θέλει. Είτε από την Ελλάδα είτε από άλλη χώρα".

"Δεν έχει συμφωνήσει ο Ενσαλίβα"

Οσον αφορά στον Ταμαντανί Ενσαλίβα, ο Έβαλντ Λίνεν εξάλλου τόνισε:" Δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με καμία ομάδα. Ίσως πάρει πάντως μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού". Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" εξάλλου αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας του και στάθηκε στην ενίσχυση της στην περίοδο του Ιανουαρίου.

" Τον Ιανουάριο ενισχυθήκαμε σημαντικά με τους Λουίς Λουρένσο, Ρέφικ Τζιμπούρ. Κερδίσαμε σημαντικά παιχνίδια. Πετύχαμε την παραμονή μας και πλέον κυνηγάμε την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ", ανέφερε.

Αγωνία για Λουρένσο

Στα αγωνιστικά ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, ο Έβαλντ Λίνεν "πονοκεφαλιάζει" με τη συμμετοχή του Λουίς Λουρένσο στο καθοριστικό αυτό παιχνίδι, καθώς δεν γυμνάστηκε ούτε την Πέμπτη, μιάς και υποφέρει από ίωση. Ο Γερμανός προπονητής πάντως θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αν τελικά δεν τα καταφέρει πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Άλμπιν Κόντι. Από ΄κει και πέρα ο Μανιάτης θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Σπυρόπουλου και του τραυματία Κουτσόπουλου, ο Μπρέσκα θα βρεθεί στο δεξί άκρο, ενώ ο Ουμάρ Κοντέ προβάλει ως το φαβορί για την θέση στο κέντρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Πλετς.












TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ