ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Ενσαλίβα έφυγε, ο Κουμορτζί έρχεται

Ο Ενσαλίβα έφυγε, ο Κουμορτζί έρχεται
κουμορτζι

Ο Ενσαλίβα, εξαργύρωσε την καλή του χρονιά, όμως το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Κουμορτζί που κατά πάσα πιθανότητα θα καλύψει το κενό του

Δύο ήταν οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαιριστές που έκλεψαν την παράσταση και τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας, όσο λίγοι συνάδελφοί τους. Αυτοί ήταν ο Ταμαντανί Ενσαλίβα και ο Μπερνάρ Κουμορτζί.
Την Παρασκευή, ο πρώτος... εξαργύρωσε την καλή του χρονιά, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να το κάνει οσονούπω. Ο Πανιώνιος μπορεί να μετράει έναν πολύ καλό παίκτη μείον, για την νέα περίοδο, όμως αν το κενό αυτό καλυφθεί με την απόκτηση του έτερου ποδοσφαιριστή που εξέπληξε με την απόδοσή του στην περασμένη (πλέον) σεζόν, τότε... ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Ο Πανιώνιος, από την αποχώρηση του Ενσαλίβα αποκόμισε ένα ακόμα σοβαρό όφελος και διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθειά του για την προσέγγιση των νέων μετεγγραφικών στόχων, το οποίο δεν είναι άλλο από τις 400 χιλιάδες ευρώ της ρήτρας του Καναδού ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, όπως έχουμε ξαναγράψει, για τον Γκανέζο άσο του Αιγάλεω ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, με μεγαλύτερο... πορτοφόλι, οι οποίες όμως μέχρι στιγμής δείχνουν να μην πολυκαίγονται, με τον Πανιώνιο να κερδίζει την pole position στην κούρσα για την απόκτηση του 22χρονου μέσου.

Ανακοινώνεται το αθλητικό κέντρο

Το Σάββατο, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ανακοινωθεί το αθλητικό κέντρο που θα κλείσει ο Πανιώνιος για την βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας. Οι "κυανέρυθροι" από τις 6 μέχρι τις 13 Ιουλίου, θα βρίσκονται στο Καρπενήσι ενώ στην Γερμανία από τις 17 Ιουλίου μέχρι και τις 30 του ίδιου μήνα, οι Νεοσμυρνιώτες θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το τεχνικό επιτελείο, έχει ήδη κανονίσει τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι φιλικές συναντήσεις χωρίς όμως να έχουν προκύψει ονόματα αντιπάλων. Αυτά θα εξαρτηθούν από την τοποθεσία που θα διαλέξει το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου.










TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ