ΗΡΑΚΛΗΣ

Κάθετος στην παραίτηση ο Γιοβάνοβιτς

Κάθετος στην παραίτηση ο Γιοβάνοβιτς
Γιοβάνοβιτς

Ο προπονητής του Ηρακλή, μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο παραίτησης από τον πάγκο του "Γηραιού"

Μία μέρα μετά την ήττα του Ηρακλή από τον ΟΦΗ χθες το απόγευμα στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί ότι απλώς σκέφτεται αλλά δείχνει να είναι κάθετος στο ενδεχόμενο της παραίτησης του από την τεχνική ηγεσία του ''Γηραιού''.
Ο λόγος; Δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τις δύο συνεχόμενες ήττες, της περασμένης Κυριακής εντός έδρας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τον Παναθηναϊκό και της χθεσινής από τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.
Αιτία της απόφασης του Γιοβάνοβιτς είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής φέρεται να έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με ποδοσφαιριστή εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου εν αγνοία του.

Η κίνηση αυτή όπως ήταν επόμενο ενόχλησε τον Σερβοέλληνα τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης όπως έχει διαρρεύσει και από το φιλικό του περιβάλλον και φαίνεται αρκετό για να τον οδηγήσει στην παραίτηση με τον Γιοβάνοβιτς να δείχνει κάθετος στην απόφασή του αυτή.

Η υποβολή της παραίτησης του Γιοβάνοβιτς από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή δεν αποκλείεται να λάβει χώρα μέσα στην εβδομάδα στο δ.σ. της ΠΑΕ χωρίς να αποκλείεται να συμβεί ακόμα και σήμερα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Μετά το τέλος πάντως της σημερινής πρωινής προπόνησης του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Μίκρα ο τεχνικός του ''Γηραιού'' δεν θέλησε να πει το παραμικρό. Ωστόσο στην Θεσσαλονίκη έχει αναπτυχθεί ήδη έντονη φημολογία πως στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο Γιοβάνοβιτς δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Όσο για τον αντικαταστάτη του; Σύμφωνα με την ίδια φημολογία αυτός θα είναι Ισπανός – ελέω και της διαφαινόμενης συνεργασίας με τον Μανέλ Φερέρ – ή Γερμανός. Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι είχε ακουστεί το όνομα του Μπερτ Στάνγκε.









TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ