ΗΡΑΚΛΗΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ
Γιοβανοβιτς

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή στη Μίκρα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ (16/12, 16:45)

Ο Ραγκουέλ συνέχισε την θεραπεία, ο Ιωαννίδης την αποχή από τις προπονήσεις λόγω ίωσης και ο Παπαζαχαρίας το ατομικό του πρόγραμμα.
Μετά το τέλος της προπόνηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αυτήν αποτελούν οι: Μπαντής, Πάρντο, Παπαστεργιανός, Ζμπόντσακ, Μαλαγκένιο, Κατσαμπής, Τσίνεγκε, Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος, Μπίνιο, Χλωρός, Νικολόπουλος, Ροντρίγκο, Έμερσον, Γιάντσης, Γιαννούλης, Μπένκο και Γκαρσία.

Όπως γίνεται φανερό από την αποστολή αποκλείστηκε τελικά ο Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς. Η αποστολή του Ηρακλή αναχώρησε από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στις 18:45 με προορισμό το Ηράκλειο.
Τα μέτρα τάξης με Άρη

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Άρη η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/12 στις 19:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής, Παναγιώτης Μαυρίδης. Στην διάρκεια της σύσκεψης προέκυψε ότι η ΠΑΕ Άρης θα παραλάβει τον αριθμό εισιτηρίων που αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να της εκχωρηθεί, δηλαδή 3.000, και ο οποίος αντιστοιχεί στην Θύρα 1 του Σταδίου.

Τα εισιτήρια για τους φιλάθλους του Άρη θα διατεθούν με αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ Άρης και τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλό της να περάσει στην θύρα 1 έχοντας προμηθευτεί εισιτήριο άλλης θύρας.











TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ