ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιοβάνοβιτς: "Θα κάνουμε το παν"

Γιοβάνοβιτς: "Θα κάνουμε το παν"
γιοβανοβιτς

Νέο ξεκίνημα για τον Ηρακλή το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οριστικά εκτός ο Ραγκουέλ

Αρχικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στην ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο λέγοντας: " Ήμασταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο παιχνίδι.
Δεν έφθανε όμως μόνο η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου αφού ήθελε και κάτι ακόμη μία ήττα μετά από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα που εγώ προσωπικά δεν την περίμενα στην κατάσταση που ήμασταν. Χάσαμε από μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από μας αλλά απλά εκμεταλλεύτηκε το λάθος που κάναμε εμείς και να κρατήσει το σκορ".


Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ ο τεχνικός του Ηρακλή δήλωσε ότι: " Ξεκινάμε από την αρχή με τον ΟΦΗ με στόχο μας το θετικό αποτέλεσμα και η νίκη. Ο ΟΦΗ μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αλλά είναι καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και έχει μεγάλη πίεση από την βαθμολογική θέση που είναι. το παιχνίδι αυτό όμως για μας έχει μεγάλη σημασία με μας να προσπαθήσουμε για να γυρίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα", ενώ όταν ρωτήθηκε για τον τεχνικό της κρητικής ομάδας, Γιώργο Παράσχο, απάντησε: " Ο κ. Παράσχος είναι και ένας προσωπικός μου φίλος και προσωπικά εκτιμώ την δουλειά που κάνει όμως στόχος μας είναι να φύγουμε με βαθμούς και θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε πως αυτά είναι: " Ο Μαυρογενίδης έχει πρόβλημα με κάρτες, ο Ραγκουέλ έχει πρόβλημα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ οι Ιωαννίδης και Ροντρίγκο ταλαιπωρούνται από ιώσεις. Ο πρώτος είναι ακόμα αμφίβολος ενώ ο δεύτερος προπονήθηκε σήμερα μόνος του και αύριο θα μπει στους ρυθμούς της ομάδας. Από αύριο θα είναι και ο Νικολόπουλος ενώ ο Μαρίνκοβιτς που θα γυρίσει το Σάββατο το αν θα είναι στην αποστολή θα εξαρτηθεί από τους υπόλοιπους που θα έχω στην διάθεσή μου. Η επιστροφή πάντως του Έμερσον είναι θετική και τον υπολογίζουμε έχοντας βγάλει όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας".

Σε ερώτηση για την κλήρωση του Κυπέλλου όπου στην φάση των "16" έβγαλε ως αντίπαλο του Ηρακλή τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο κ. Γιοβάνοβιτς απάντησε: "Η κλήρωση του Κυπέλλου είναι δύσκολη όταν έχεις τον Πανιώνιο σαν αντίπαλο αλλά σαν Ηρακλής και ως προπονητή ο θεσμός του Κυπέλλου δεν μας αφήνει αδιάφορους και θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο αλλά και αρκετό χρόνο για να ετοιμαστούμε. Το παιχνίδι θα γίνει ή στις 9 ή στις 16 Ιανουαρίου με μένα όλα τα παιχνίδια να έχουν το βάρος τους. Ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος όπως όμως πριν και μετά θα έχουμε τα ντέρμπι. Όπως και να έχει είναι μόνο ευχάριστο για έναν ποδοσφαιριστή να έχει δυνατά παιχνίδια".

Σε ερώτηση τέλος για την διαιτησία του κ. Παμπορίδη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο τεχνικός του Ηρακλή σχολίασε πως: "Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί και καλοί διαιτητές αλλά θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο θέμα των διαιτητών αλλά και των βοηθών γιατί πολλά παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όσον αφορά τις τιμωρίες των διαιτητών θα τιμωρηθούν αν κάνουν κάποιο λάθος που μπορεί να στοιχίσει σε ένα αποτέλεσμα. Θα πρέπει όμως να τους δείξουμε εμπιστοσύνη ότι θα κάνουν το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς αδικίες για καμία ομάδα ανεξάρτητα από την θέση που θα έχουνε".

Οριστικά εκτός ο Ραγκουέλ

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ηρακλής στην Μίκρα περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με ασκήσεις τακτικής και εκπαιδευτικό δίτερμα.

Ο Ραγκουέλ συνέχισε την θεραπεία και τέθηκε και τυπικώς νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Κυριακής (16/12, 16:45) με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης.

Κατά τα άλλα ο Ροντρίγκο ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και προπονήθηκε με ατομικό πρόγραμμα, αλλά αύριο θα περάσει σε αυτό της ομάδας.

Ο Νικολόπουλος αισθάνεται και πάλι τις ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο και προληπτικά προπονήθηκε μόνος, ενώ αύριο αναμένεται να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ είναι ο Ιωαννίδης, ο οποίος για δεύτερη μέρα είναι εμπύρετος, προσβληθείς από ίωση.

Ο Παπαζαχαρίας συνέχισε την ατομική προπόνηση ενώ ο Μαρίνκοβιτς ειδοποιήθηκε ότι θα παραλάβει την βίζα του αύριο Παρασκευή (14/12), στις 15:00 και αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο (15/12) χάνοντας ακόμη και την χαλαρή τελευταία προπόνηση.

Η αυριανή προπόνηση του Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ