ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ΠΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο

Η ΠΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο
Ηρακλής οπαδοί

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο της για την παρουσία στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης η ΠΑΕ εκτός από τις ευχαριστίες προς τον κόσμο της για την συμπαράσταση στο παιχνίδι με τους "πράσινους" αφήνει αιχμές σε ήπιους τόνους για την διαιτησία του κ. Παμπορίδη και των βοηθών του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Γηραιού":

" Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, που προσήλθαν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δημιούργησαν μία θερμή ατμόσφαιρα.

Η συμπεριφορά τους υπήρξε κόσμια και εντός φιλάθλων πλαισίων, παρά την πικρία τους για τις αποφάσεις του Διαιτητή της αναμέτρησης και των Βοηθών του, οι οποίες προκάλεσαν κάποιες διαμαρτυρίες της εξέδρας και δημιούργησαν στον κόσμο μια αίσθηση αδικίας.

Ως προσωρινή Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι πάγια αρχή μας να μην σχολιάζουμε τις αποφάσεις των Διαιτητών και το ίδιο θα πράξουμε και τώρα.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους φιλάθλους της ομάδας για τη συμπαράστασή τους και αναμένουμε την ακόμη πιο θερμή συμμετοχή τους στην δύσκολη συνέχεια, που μας περιμένει

” αναφέρει η ανακοίνωση.






TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ