ΗΡΑΚΛΗΣ

Νέα συνάντηση με Φερέρ

Νέα συνάντηση με Φερέρ
Ρέμος

Όπως όλα δείχνουν θα εγκαινιαστεί η συνεργασία της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Ισπανό ατζέντη Μανέλ Φερέρ

Προς αυτήν την κατεύθυνση είχε νέα συνάντηση μαζί του, για ακόμη μία φορά τις τελευταία μέρες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, το βράδυ της Δευτέρας. Στην διάρκεια αυτής συζήτησαν για αρκετή ώρα κι όχι μόνο για παίκτες που μπορεί να αποκτηθούν τον Ιανουάριο αλλά γενικότερα για την φιλοσοφία του ποδοσφαίρου.
Από την πλευρά του ο Μανέλ Φερερ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο Ισπανός τόνισε: "Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας άνθρωπος, που αγαπάει το ποδόσφαιρο και προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική. Μου αρέσει ο Ηρακλής και οι άνθρωποι του και θα προσπαθήσω, εφόσον κατασταλάξουμε να βρούμε την φόρμουλα, που θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε".


Όσο για το υλικό του Ηρακλή είπε: "Πλέον ξέρω καλά την κατάσταση, που υπάρχει στην ομάδα. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει προοπτική και διάθεση, από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τον Ηρακλή. Οι διαφορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρα από 2-3 ομάδες είναι μικρές και με προσεκτικές κινήσεις μπορεί κάποιος να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα. Σύντομα θα ξέρουμε πως θα κινηθούμε και σε ποια επίπεδα".


Για την πιθανή του συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο δήλωσε: "Πρώτα από όλα θα πρέπει ο Αντώνης Ρέμος να πάρει τις μετοχές στα χέρια του για να προχωρήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση. Ίσως γίνουν κάποιες κινήσεις τώρα, αλλά το καλοκαίρι θα προχωρήσουμε περισσότερο...".


Κι αν η συνάντηση μεταξύ των Ρέμου και Φέρερ έγινε το βράδυ της Δευτέρας ο Ισπανός ατζέντης την Τρίτη επέστρεψε στην Βαρκελώνη όπου μεταξύ άλλων θα ξεκινήσει επαφές με ορισμένους παίκτες προκειμένου να μπορέσει να τους φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι στον Ηρακλή δεν προτίθενται εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να αποκλείσουν και τους υπόλοιπους μάνατζερ παικτών.



TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ