ΗΡΑΚΛΗΣ

Φερέρ: "Έχω άριστη σχέση με τον Ρέμο"

Φερέρ: "Έχω άριστη σχέση με τον Ρέμο"
Φερέρ

Ο Μανέλ Φερέρ μίλησε για τις προοπτικές συνεργασίας με τον Ηρακλή, με αφορμή την παρουσιά του στα γραφεία της ΠΑΕ

Αρχικά, ο κ. Φερέρ μίλησε για το χθεσινό ραντεβού με εκπροσώπους της διοίκησης του Ηρακλή και απάντησε στο αν θα συνεργαστεί με τους "κυανόλευκους", ο Μανέλ Φερέρ απάντησε: "Θέλω να τονίσω ότι έχω άριστη σχέση με τον πρόεδρο του Ηρακλή, τον κ. Αντώνη Ρέμο, που είναι ένας άνθρωπος που θέλει το καλύτερο για την ομάδα του. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και αναλύουμε την ομάδα. Ζήτησε τη γνώμη μου για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και για αυτό την παρακολουθώ για να εξάγω κάποια συμπεράσματα".

Κάθε φορά που ο φίλος μου ο Αντώνης μου ζητά τη γνώμη μου, του λέω αυτό που έλεγα και στον Άρη. Και ο Ηρακλής και ο Άρης είναι δύο ομάδες δεν είχαν ποτέ πληθώρα τίτλων στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία, να παίζει πιο τεχνικό και πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα έρθουν και οι τίτλοι. Στην παρουσία μου στον Άρη βοήθησα από το πρόγραμμα προπονήσεων ακόμα, να αλλάξει η εικόνα του συλλόγου και στη συνέχεια να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο".





Ερωτηθείς για το αν η συνεργασία του με τους "κυανόλευκους" θα περιορίζεται σε κάποιους παίκτες που θα προτείνει και εν συνεχεία θα δίνει στην ομάδα, ο κ. Φερέρ τόνισε: "Εφόσον η επιδίωξη μου ήταν να φέρω 1-2 παίκτες, θα μπορούσα να φέρω τριάντα σε αρκετούς συλλόγους της Ελλάδας. Εγώ όμως θέλω να προχωρήσουμε πιο μακριά. Ο Ηρακλής έχει εξαιρετική δυναμική σαν σύλλογος. Τα τελευταία χρόνια, οι φίλαθλοί του απομακρύνθηκαν λόγω περιστάσεων και αποτελεσμάτων. Με τις κατάλληλες αλλαγές θα τον φέρουμε πίσω και αυτό που εφαρμόσαμε στον Άρη, μπορεί να πετύχει και στον Ηρακλή".

"Ο κ. Αντώνης Ρέμος προσωπικός μου φίλος και αυτό που έγινε στον Άρη μπορεί να ξανασυμβεί με επιτυχία, γιατί εκεί οι άνθρωποι της διοίκησης μου έδωσαν πλήρη εμπιστοσύνη, ακόμα στο πρόγραμμα προπονήσεων και τα αποτελέσματα υπάρχουν εδώ. Τουλάχιστον όσον αφορά το οικονομικό, βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Δεν είναι επιδίωξή μου να υλοποιήσουμε 1-2 μεταγραφές, θέλω κάτι πιο μεγάλο και πιο σημαντικό".





Τέλος, όταν ερωτήθηκε για το αν έχει εντοπίσει τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση ο Ηρακλής, αλλά και στους παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να καλύψουν αυτά τα κενά, απάντησε: "Γνωρίζω άριστα τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα και τις δυνατότητές τους, ωστόσο την άποψή μου θα την πω στους ανθρώπους του συλλόγου. Σε επαγγελματικό επίπεδο είμαστε στο μηδέν με τον κ. Ρέμο και δεν έχουμε φτάσει ακόμη κάπου".
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ