ΗΡΑΚΛΗΣ

Διπλός πονοκέφαλος

Διπλός πονοκέφαλος
γιοβανοβιτς

Δύο προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο που έχουν να κάνουν με Έμερσον και Μπίνιο

Από το χθεσινό παιχνίδι δεν έλειψαν τα προβλήματα για τον τεχνικό του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει του δεύτερου συνεχόμενου εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν με τους Έμερσον και Μπίνιο. Ο Έμερσον υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού του και για το λόγο αυτό ακολουθεί ήδη πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα παρακολουθηθεί στην πορεία της εβδομάδας.

Όσο για τον Μπίνιο, ο οποίος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό πόδι. Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι μέσα στην εβδομάδα θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα ο Μπένκο εξακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα και ανεβάζει πλέον έντονα ρυθμούς ενώ για αύριο η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα σε δύο γκρουπ, στις 11:00 και στις 12:00.




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ