ΗΡΑΚΛΗΣ

Παραίτηση Κορκόβελου

Παραίτηση Κορκόβελου
Ηρακλης πανηγυρικο

Ο Φώτης Κορκόβελος στην διάρκεια του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ηρακλής πήρε την απόφαση να παραιτηθεί

Η παρουσία του κ. Κορκόβελου στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής προέκυψε το τελευταίο χρονικό διάστημα όταν από κοινού με τον Γιώργο Αγγελάκη βγήκαν αμφότεροι μπροστά.
Στην διάρκεια του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου όμως που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμου, ανακοίνωσε την απόφαση του κάνοντας αναφορά για προσωπικούς λόγους που τον ώθησαν στην απόφασή του αυτή.

Χθες το βράδυ πάντως υπήρξαν προχωρημένες επαφές στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ της διοίκησης και του Ισπανού ατζέντη, Μανέλ Φερέρ, με αφορμή την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας εν όψει της εμβόλιμης περιόδου.

Σήμερα εξάλλου η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Ηρακλής, για αύριο Πέμπτη (30/11) στις 14:00, λόγω καταγραφής στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια υβριστικών συνθημάτων από πλευράς των οπαδών της ομάδας.

Η Επιτροπή για τα 100 χρόνια του Γ.Σ. Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:



"Ο Γυμναστικός Σύλλογος "Ηρακλής" Θεσσαλονίκης, ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης μας, γιορτάζει το 2008 τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάζονται, από ειδική προς τούτο επιτροπή, διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες θα αναδείξουν την ιστορία του Συλλόγου και την προσφορά του στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου. Οι εκδηλώσεις αυτές, καθώς και οι σειρές αναμνηστικών ειδών τις οποίες προτιθέμεθα να παράγουμε, θα φέρουν ένα ειδικό επετειακό λογότυπο. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο "Διαγωνισμό Σήματος" των 100 χρόνων του Ηρακλή.

Ο διαγωνισμός έχει δύο σκέλη:

1. Σχεδίαση λογοτύπου για τα 100 χρόνια του Συλλόγου μας.
2. Σχεδίαση μασκότ των 100 χρόνων.


Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει από 5μελη επιτροπή η οποία θα αποτελείται από μέλη της επιτροπής εορτασμού των 100 χρόνων.

Οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία jpeg, tif, κ.α.) καθώς και σε έντυπη μορφή σε μέγεθος Α4, το αργότερο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2008, στα γραφεία του Γ.Σ. "Ηρακλής" στην οδό Αγ. Δημητρίου159Β’, 54636 Θεσσαλονίκη. Οι προτάσεις θα πρέπει να είναι μέχρι τρεις (3) για κάθε διαγωνιζόμενο και θα κατατεθούν σε κλειστό ανώνυμο φάκελο για τον οποίο θα δίδεται αριθμός πρωτοκόλλου που θα παραλαμβάνει ο κάθε διαγωνιζόμενος.

Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικά έπαθλα καθώς και κάρτες εισόδου για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του "Ηρακλή" για την αγωνιστική περίοδο 2008-09. Παράλληλα, θα γίνει αναφορά των ονομάτων των τριών νικητών σε όλα τα σχετικά δελτία τύπου καθώς και στους διαδικτυακούς τόπους όλων των τμημάτων του Ηρακλή. Τέλος όλες οι συμμετοχές θα παρουσιαστούν σε έκθεση για τα 100 χρόνια του Ηρακλή".














TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ