ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπέος: "Στόχος η οικονομική εξυγίανση"

Μπέος: "Στόχος η οικονομική εξυγίανση"
Μπεος

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το διαιτητή και τους βοηθούς της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό αλλά και τους στόχους της ομάδας

Για το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο όταν ακυρώθηκε το γκολ του Ηρακλή και σηκώθηκε από τη θέση του και απευθύνθηκε στον παρατηρητή ο κ. Μπέος τόνισε πως: " Ήταν αγανάκτηση, όχι μόνο για την ακύρωση του γκολ, αλλά για μία ομάδα, που αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα και αδικήθηκε από τη διαιτησία.
Δεν έκανε το έγκλημα, αλλά σε περιπτώσεις, που έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα δε δόθηκε",
επισήμανε ο Μπέος και στάθηκε στην εικόνα της ομάδας: "Ο Ηρακλής βελτιώνεται, δεν έπιασε μεγάλη απόδοση, αλλά τουλάχιστον βλέπεις κάτι να κινείται".

Στη συνέχεια, επισήμανε κάτι που έχει επαναλάβει και παλιότερα: " Τους στόχους της ομάδας, τους βάζει ο πρόεδρος και οι παράγοντες. Ο κ Ρέμος είχε πει ότι στόχος είναι η παραμονή, Εγώ είπα, ότι αυτή η ομάδα δεν θα κινδυνέψει".

Όσο για τη συνεργασία με τον Ισπανό μάνατζερ, Μανέλ Φερέρ, που είναι όσο ποτέ στον ορίζοντα δήλωσε: "Ο Φερέρ στο αντικείμενο, που ασχολείται δεν είναι άσχημος. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι ο Ηρακλής δεν πρέπει να παρασυρθεί και να του φάνε χρήματα τον Γενάρη.

Ο στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση. Τα πρώτα δύο χρόνια πρέπει να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ. Να μην του φάνε τα χρήματα οι επιτήδειοι".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις τόνισε: "Ο Ηρακλής χρειάζεται ενάμιση παίκτη ενδεκάδας. Έχει άλλες προτεραιότητες. Πως είναι δυνατόν μια ομάδα χωρίς να κάνει σουτ να κερδίζει (σ.σ. για Παναθηναϊκό).
Ενθουσιάστηκα με τον κόσμο. Θα ενθουσιαζόμουν να έβλεπα τον ίδιο κόσμο και με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Στα δύσκολα φαίνεται, αν θα στηρίξει την ομάδα. Αλλά και οικονομικά συμβάλλοντας με το ένα εισιτήριο
.

Αυτοί οι άνθρωποι το καλοκαίρι ανέλαβαν ένα δύσκολο έργο και χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου. Είναι παιδιά από την οικογένεια του Ηρακλή, αγαπάνε την ομάδα έχουν κάποιες γνωριμίες και μπορούν να πετύχουν. Πρέπει να βάλουν σταθερές βάσεις.

Σε 2-3 χρόνια με τον Ρέμο που θα έχει πάρει και τις μετοχές στα χέρια του ο Ηρακλής θα είναι πιο δυνατός. Είπα από την αρχή ότι οι 14 παίκτες που ήρθαν θα υπάρχουν καλοί, μέτριοι και κάποιοι μπορεί να μην κάνουν. Δεν έχει τον χρόνο η ομάδα να τους δώσει την πίστωση χρόνου".

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε κάποια στιγμή με νούμερα όσον αφορά το μπάτζετ του Ηρακλή αν και το είχε αναφέρει και στο παρελθόν. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τους παίκτες που ήρθαν: "Εδώ ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ αγοράζουν κάποια παλτά, Εμείς μπορεί να πήραμε παλτά, αλλά τουλάχιστον έχουν και γούνα.

Πώς να μην κάνεις λάθος επιλογές όταν πρέπει να ετοιμάσεις μια ομάδα σε 15 μέρες; Πιστεύω ότι για αυτό που κλήθηκα, έκανα αυτό που συνειδητά ήξερα, αφιλοκερδώς με αγάπη με πόνο να στηρίξω μια προσπάθεια ανθρώπων σε μια ομάδα, που μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής.

Εγώ δεν ήρθα στον Ηρακλή σε μια περίοδο που τα λεφτά έτρεχαν, προσπάθησα να κάνω μια ομάδα για να παρουσιαστεί αξιοπρεπής στο γήπεδο. Έχει το μικρότερο μπάτζετ της Α΄ Εθνικής. Ο Ηρακλής δεν ξεπερνάει σε μπάτζετ το 1,6 εκατομμύριο ευρώ. Στη ζωή μου έχω μάθει να αποφασίζω μόνος μου και να διοικώ μόνος μου. Δεν μπορούσαν να συνυπάρξω με την καλή έννοια".



Όσο για τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής, τι γίνεται και το που βρίσκεται το όλο θέμα είπε: " Είναι ένα πράγμα που το χειρίστηκα εγώ. Για λογαριασμό του Αντώνη, επειδή είμαι αποδεκτός και από την άλλη πλευρά, μεσολάβησα να ξεκινήσει η διαδικασία του ορισμού της γενικής συνέλευσης και στο μεσοδιάστημα να γίνουν οι ενέργειες, ώστε οι μετοχές μέσα στις επόμενες 30-40 μέρες να πάνε στα χέρια του Αντώνη".

















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ