ΗΡΑΚΛΗΣ

Καταλήγει σε Τσίνεγκε ο Γιοβάνοβιτς

Καταλήγει σε Τσίνεγκε ο Γιοβάνοβιτς
Τσίνεγκε

Στη λύση του Τσίνεγκε φαίνεται να καταλήγει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το δεξί άκρο της άμυνας μετά και τις δεδομένες απουσίες των Μαυρογενίδη και Ραγκουέλ

Ο Γιοβάνοβιτς στην διάρκεια της χθεσινής του Συνέντευξης Τύπου έδωσε το σύνθημα για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ ώστε να γίνει μία νέα αρχή για ένα θετικό σερί που σταμάτησε την Κυριακή μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.
Εκτός όμως των Μαυρογενίδη και Ραγκουέλ – που και σήμερα έκανε θεραπεία - ο Γιοβάνοβιτς την Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο από σήμερα δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε στους Γιώργο Ιωαννίδη και Γρηγόρη Παπαζαχαρία ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς.

Η ίωση που ταλαιπώρησε τον Ιωαννίδη τις τελευταίες μέρες δεν του επιτρέπει να δώσει "παρών" στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο νεαρός διεθνής ήταν απύρετος σήμερα, αλλά καταβεβλημένος από την ίωση δεν κατόρθωσε να προπονηθεί, με τον γιατρό να του δίνει περιθώριο αναρρώσεως μέχρι την Δευτέρα, οπότε και θα επανέλθει στις προπονήσεις.

Απών από την μάχη της Κρήτης και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Ο 22χρονος συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα ενώ όπως είναι γνωστό θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας από τις αρχές του νέου έτους.

Όσο για τον Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς είναι να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη αύριο το μεσημέρι από την Σερβία όπου βρέθηκε για την βίζα του και αναλόγως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει τελικά στην αποστολή.

Με βάση τα παραπάνω η σημερινή πρωινή προπόνηση του Ηρακλή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα ήταν καταλυτική αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιβάν Γιοαβάνιτς το απόγευμα της Κυριακής στο Ηράκλειο της Κρήτης απέναντι στον ΟΦΗ. Σε αυτήν έλαβαν σε κανονικούς ρυθμούς μέρος οι Νικολόπουλος και Ροντρίγκο θέτοντας εαυτούς στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Όπως όλα δείχνουν οι Πουρσανίδης και Παπαδόπουλος φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο για την μεσαία γραμμή με τους Κατσαμπή και Μαλαγκένιο να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο. Κατά τα άλλα Έμερσον, Νικολόπουλος, Γκαρσία και Χλωρός αλλά και Πάρντο μοιάζουν οι σίγουροι για το βασικό σχήμα του "Γηραιού".

Για αύριο είναι προγραμματισμένη η τελευταία πριν την αναμέτρηση της Κρήτης προπόνηση του Ηρακλή που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Μετά την ολοκλήρωσή της ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία στις 18:45 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο "ΜΑΕΚΔΟΝΙΑ" με προορισμό τον αντίστοιχο του Ηρακλείου.












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ