ΗΡΑΚΛΗΣ

Φερέρ: "Έχω έτοιμο πλάνο για τον Ηρακλή"

Φερέρ: "Έχω έτοιμο πλάνο για τον Ηρακλή"
Φερέρ

Ο Μανέλ Φερέρ αποκάλυψε τις επαφές που έχει τον τελευταίο καιρό με τον Αντώνη Ρέμο και την πιθανή συνεργασία του με την ΠΑΕ Ηρακλής

" Αρχικά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχει μια καλή σχέση σε προσωπικό επίπεδο με τον Αντώνη Ρέμο", τόνισε αρχικά ο Μανέλ Φερέρ για να ξεκαθαρίσει: " Το πιο σημαντικό είναι ο καλός μου φίλος ο Αντώνης να γίνει κάτοχος των μετοχών για να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα τον Ηρακλή. Όταν ξεκαθαρίσει το θέμα των μετοχών τότε είναι εύκολο να φτάσουνε σε συμφωνία, γιατί ο Αντώνης Ρέμος ξέρει το πρόγραμμα του Φερέρ, για να αναμορφώσει τον Ηρακλή".


Όσο για τα δικά του σχέδια για τον Ηρακλή ο κ. Φερέρ δήλωσε: " Έχω μια ιδέα και κάποια ιδανικά για την ομάδα. Στόχος μου είναι να κάνω καλή ομάδα τον Ηρακλή αφού έχω καλή σχέση και επικοινωνία με τον Αντώνη Ρέμο, θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία", για να θυμηθεί σε εκείνο το σημείο την δουλειά του στον Άρη λέγοντας: " Κατά πρώτο λόγο, το πρόγραμμα που έχω στο μυαλό μου είναι τριών ετών. Αν σκεφτούμε την πορεία της ομάδα του Άρη, πως είναι τώρα και πως ήταν πριν δύο χρόνια. Ο Άρης οικονομικά και αγωνιστικά αναμορφώθηκε με κανέναν να μην περίμενε να έχει μια τέτοια άνοδο και πλέον η ομάδα του Άρη δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και κάτι αντίστοιχο θέλω να κάνω στον Ηρακλή".

Σχετικά με την τωρινή ομάδα του Ηρακλή και τι διορθωτικές κινήσεις χρειάζεται ο κ. Φερέρ ήταν ξεκάθαρος επισημαίνοντας: " Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για τους παίκτες που χρειάζεται αυτή την στιγμή. Ουσιαστικά φτιάχτηκε σε μια εβδομάδα η ομάδα του Ηρακλή. Το να στελεχώσεις μια ομάδα με παίκτες είναι περίπλοκο. Λείπουν παίκτες σε καίριες θέσεις και αυτό δημιουργεί κενά στην ομάδα", ενώ ήταν κατηγορηματικός στο εξής: " Δεν θα πάρω παίκτες από τον Άρη. Έχω πολλούς συνεργάτες στη Βραζιλία, στη Χιλή στην Ευρώπη για να βρίσκω άλλους παίκτες και θα μπορούσα πάντως να συνεργαστώ αμέσως", και επανέλαβε πως ουσιαστικά για να γίνει η συνεργασία του με την ΠΑΕ Ηρακλής είναι: " Αυτό που έχει σημασία είναι να αποκτήσει τις μετοχές ο Αντώνης. Από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα να κάνω τον Ηρακλή να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Τώρα παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο. Έχω το πλάνο δομημένο στο μυαλό μου. Όταν ο κύριος Ρέμος πάρει τις μετοχές, τότε αυτό το πλάνο θα το μάθετε κι εσείς".


"Ο Κόκε θα τιμήσει το συμβόλαιο του"


Ο κ Φερέρ αναφέρθηκε επίσης στον Άρη αλλά και στον Σέρχιο Κόκε λέγοντας: " Με τον κ. Σκόρδα δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Δεν μπορούσα να μείνω άλλο στον Άρη, δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από την ομάδα", για να αποκαλύψει πως: " Ο Κόκε είναι πιο κοντά στο να φύγει από την Ελλάδα, από το να πάει σε άλλη ομάδα της Ελλάδας. Λείπει καιρό από το σπίτι του και αφού τηρήσει το συμβόλαιο του, είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ισπανία. Βλέπω τον Κόκε να παίζει μόνος του και δεν τροφοδοτείται εύκολα, έχει ελάχιστες ευκαιρίες".




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ