ΑΕΚ

"Ήξεραν οι μέτοχοι..."

"Ήξεραν οι μέτοχοι..."
Νικολαΐδης

O Νικολαΐδης μίλησε για λάθη που έγιναν και τα οικονομικά. Χωρίς Σκόκο, Μπασινά με ΠΑΟΚ. Δεν πωλείται η ΠΑΕ

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Nova Sport fm 94,6, διέψευσε τα σενάρια σχετικά με οικονομική κακοδιαχείριση από τον ίδιο, μίλησε για το μέλλον της ομάδας, τους μετόχους, τον Μελισσανίδη αλλά και για το δικό του έργο.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη:



- Για Βασσάρα...


"Τι να πω; Αποχώρησα από το ποδόσφαιρο για αυτούς τους λόγους".



- Για τα χρέη...


"Χαίρομαι που είναι αυτή η πρώτη ερώτηση, γιατί ακούγονται πολλά για χρέη 30 εκ. ευρώ και μαύρες τρύπες. Πέρυσι μετά το τέλος του πρωταθλήματος συναντηθήκαμε και καταλάβαμε όλοι ότι για να συντηρείς μια ομάδα σαν την ΑΕΚ θέλει χρήματα.

Ειδάλλως θα πρέπει να βάζεις κάθε χρόνο λεφτά για να καλύπτεις τα έξοδα. Η ομάδα είχε πάντα τρύπα γιατί τα χρήματα που βάζαμε στην ομάδα και το αγωνιστικό τμήμα περισσότερα απ όσα θα έπρεπε να βάλουμε για να υπάρχει μια ισορροπία.

Είναι άδικο να παίρνουμε τα χρέη τα διακανονισμένα, να παίρνουμε το δάνειο της Stanley και όλα τα υπόλοιπα και να τα βάζουμε στο ίδιο καζάνι και να λέμε ότι υπάρχουν χρέη 30 εκ. για μένα είναι λίγο αστείο".








- Για τη φημολογία σχετικά με τον κ.Κιντή...


"Δεν έχω καμία πληροφορία ότι η ομάδα πωλείται και ότι οι μετοχές θα δοθούν για ένα ευρώ. Ότι όποιος ήθελε να συμμετέχει σε αυτό το διοικητικό σχήμα υπήρχε πάντα".




- Για τον Μελισσανίδη...


"Δεν έχουμε κλείσει την πόρτα προς τον Μελισσανίδη και δεν δικαιούμαστε να το κάνουμε. Υπήρξε επαφή αλλά τα έχουμε ξαναπεί. Απλά το να βάζει κάποιος όρους για να μπει στην ΠΑΕ μας φάνηκε εκείνη την εποχή άδικο. Πάντως το όλο θέμα ήταν παιχνίδι των εφημερίδων και όχι του κ. Μελισσανίδη που δεν είχε πει τίποτε δημοσίως".




- Για μένα λύση...


"Για μένα λύση θα ήταν να ανοίξει η ομάδα έτσι ώστε να μπούνε και άλλοι άνθρωποι με οικονομικοί άνεση".




- Για τις μεταγραφές...


"Δεν ξέρω αν θα γίνουν τώρα μεταγραφές".




- Η σχέση με τους μετόχους...


"Έχουν γραφτεί κατά καιρούς ότι διαφωνούσαμε και τέτοια. Εγω έχω πει ότι διαφωνούσαμε μονίμως αλλά δεν υπήρχαν προστριβές, αυτά δεν υπάρχουν".




- Για την παραίτηση του...


"Δεν συμφωνούσαμε το μοντέλο να βάζουμε κάθε χρόνο λεφτά και η ομάδα από μόνη της να μην έχει έσοδα. Δεν κατάφερε να κάνω την ΑΕΚ να έχει σαν εταιρεία έσοδα και εγώ δεν συμφωνούσα στο να βάζουν οι μέτοχοι συνέχεια λεφτά. Για αυτό είχε πει ότι ήθελα να παραιτηθώ".




- Για το λάθος στην διοίκηση του...


"Στη δεύτερη χρονιά του Φερέρ υπήρξε το σημαντικό πρόβλημα καθώς ξεφύγαμε από τα αρχικά πλάνα μας με ευθύνη δική μου. Εκεί ήταν το λάθος μου, εκείνο το καλοκαίρι. Προσπάθησα να το διορθώσω αλλά..."




- Για φέτος...


"Συμφωνώ ότι η ομάδα είναι κακή, αλλά διαφωνώ ότι έχει κάνει κακές μεταγραφές. Δεν μπορεί ο Κυργιάκος να είναι κακός ποδοσφαιριστής επειδή έχει τρία παιχνίδια κακά. Ο Κυργιάκος θα είναι καλός παίκτης ότι και να γίνει. Εγώ έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα, δεν θα έκανα μεταγραφές τον Ιανουάριο. Η ΑΕΚ θα πρέπει να σκεφτεί μαζί με τον προπονητή πως θα φτιάξει ομάδα το καλοκαίρι και όχι τώρα".




- Για τον Δώνη...


"Τον πιστεύω πάρα πολύ, για όσο έμεινε. Μπορεί κάποιοι να πούνε τι λέει αυτός, αλλά εγώ τον Δώνη τον πιστεύω. Τον παρακολουθούσα εδώ και 3 χρόνια πριν του κάνω πρόταση".




- Για τον Μπάγεβιτς...



"Άλλη μια λάσπη που δέχομαι για τη σχέση μου με τον Μπάγεβιτς. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα και επειδή είμαι οπαδός της ομάδας μου, στηρίζω τον Μπάγεβιτς. Επίσης ουδέποτε μου φέρανε συμβόλαιο να υπογράψω και δεν το έκανα. Πάνω από όλα είναι η ομάδα μου".



- Για την αλλαγή στο ιατρικό επιτελείο...


"Για έναν άνθρωπο έχω μιλήσει κακά και αυτός είναι ο Ψωμιάδης. Και αυτό θέλω να το κρατήσω".




- Τι το μέλλον του...


"Προς το παρών θα θελα να εξαφανιστώ και να ακολουθώ την ομάδα μου σαν φίλαθλος. Δεν θα θελα να παραμείνω στο ποδόσφαιρο. Και θα θελα αν ήταν δυνατό να αποχωρήσω και από μέτοχος. Το ποσοστό μου θα προτιμούσα να το δώσω σε κάποιον από την νυν διοίκηση που θα θελε όμως να βοηθήσει την ομάδα".




- Για τη Νέα Φιλαδέλφεια...


"Τη γνώμη μου την έχω πει και δεν θα ήθελα τώρα να γίνω αρεστός. Η ομάδα χρειάζεται ένα μεγάλο γήπεδο για να μπορέσει να μεγαλώσει. Το όνειρο μου από πιτσιρικάς ήταν να παίξω στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλη η καριέρα μου ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά κοιτάω λίγο μπροστά".




- Για το ΟΑΚΑ...


"Είχαμε σκεφτεί για να πάρουμε το γήπεδο για 70 - 80 χρόνια και να το ανακατασκευάσουμε. Μας είχε απασχολήσει για αρκετούς μήνες. Αλλά κόλλησε η υπόθεση αυτή... Είναι δύσκολο με τα Ολυμπιακά ακίνητα και την Κυβέρνηση".


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ