ΑΕΚ

Συνέντευξη Τύπου

Συνέντευξη Τύπου
Τεν Κάτε συνέντευξη Τύπου για Ηλία

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και από τον διαιτητή εμφανίστηκε ο Τεν Κάτε στη Συνέντευξη Τύπου

Χενκ Τεν Κάτε: Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Είναι απογοητευτικό το ότι δεν κερδίσαμε γιατί ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε το γκολ και την βοήθεια από τον διαιτητή. Σήμερα θα έπρεπε να καταλογιστεί τουλάχιστον ένα πέναλτι αλλά έτσι είναι στον Παναθηναϊκό. Ένα πέναλτι σε 16 παιχνίδια. Αν το είδατε και εσείς κάτι θα πρέπει να γράψετε. Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει αν είδε κάτι που δεν είδαμε εμείς. Αλλά επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο καλό θα είναι να σταματήσουμε.

Μετά το παιχνίδι είναι εύκολο να κάνεις κριτική και να λες πράγματα. Ο Μάντζιος είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχουμε στο να υποδέχεται και να κρατάει την μπάλα. Με αυτόν παίζουμε καλύτερα αλλά θα πρέπει να σκοράρει περισσότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ και σε φυσική κατάσταση αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ.







Στη συνέχεια ο Τεν Κάτε ρωτήθηκε για την άδεια που είχε δώσει τις γιορτές στους παίκτες : "Είναι αστεία η ερώτηση που μου κάνετε. Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια και οι παίκτες άξιζαν την άδεια που πήραν. Δώδεκα από τους παίκτες μας έπαιξαν στο Euro και αυτό δεν είναι λίγο



Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του ίδιου και του Αντωνίου πάνω στο θέμα των μεταγραφών τόνισε : δεν υπάρχει παρεξήγηση και σύγκρουση γίνεται πολύ δουλειά τότε είχα δηλώσει κατά προτίμηση 3 αριστεροπόδαρους αυτό που συζητήσαμε είναι πως επειδή το ρόστερ είναι μεγάλο και πρέπει να μειωθεί για κάθε δύο που θα φεύγουν θα έρχεται ένας καινούργιος. Οι μεταγραφές μόλις ξεκίνησαν και κατά κανόνα οι μεταγραφές γίνονται στο τέλος. Κατά προτίμηση οι παίκτες που θα έρθουν καλό θα είναι να είναι αριστεροπόδαροι για να αλλάξουν οι ισορροπίες στην ομάδα. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ή διάσταση απόψεων.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να δαπανήσεις πολλά χρήματα τον Ιανουάριο γιατί μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες. Το καλοκαίρι κάποιοι παίκτες μένουν ελεύθεροι και θα μπορούσε η ομάδα να τους αποκτήσει χωρίς κόστος. Μην ξεχνάμε πως με την οικονομική κρίση πολλές ομάδες θα χρειαστεί να πουλήσουν παίκτες. Θα πρέπει να περιμένουμε γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες.

Τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό δεν τις κάνει ένας άνθρωπος. Υπάρχουν άνρθωποι που βλέπουν και αξιολογούν σε βάθος χρόνου. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό αλλά και το εξωγωνιστκό που πρέπει να μελετήσεις.





Μπάγεβιτς: "Θα κέρδιζε όποιος έβαζε το πρώτο"

Ο τεχνικός της Ενωσης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του, αν και παραδέχθηκε ότι διεξήχθη ένα μέτριο παιχνίδι.

"Το παιχνίδι ήταν μέτριο και από τις δύο πλευρές, σε έναν αγωνιστικό χώρο πολύ βαρύ. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Είχαμε φάσεις, είχαμε ευκαιρίες. Όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ θα ήταν η νικήτρια", τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι "κιτρινόμαυροι" στη διάρκεια της αναμέτρησης: " Τα προβλήματά μας άρχισαν όταν ο Πλιάτσικας αρχικά τραυματίστηκε και μετά κουράστηκε. Και ο Σκόκο είχε πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός μάς έπαιξε πολύ κοντά στην εστία μας. Κάναμε πολλά λάθη που ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί".

Ερωτώμενος για το χρονικό σημείο στο οποίο έκανε τις αλλαγές του, ο Σερβοέλληνας τεχνικός απάντησε "Αν γίνονταν νωρίτερα οι αλλαγές θα έμενα χωρίς παίκτη. Είχα δύο παίκτες τραυματίες, τον Πλιάτσικα και τον Σκόκο. Δεν λέω ότι δεν μπορούσα να κάνω μία αλλαγή νωρίτερα, ιδίως όταν ο Παναθηναϊκός πίεσε και ήρθε στην περιοχή. Ο Σκόκο κουράστηκε και δεν μπορούσε να λειτουργήσει όπως αρχικά. Ήταν τραυματίας από το πρώτο ημίχρονο αλλά πάλεψε ως το τέλος, ενώ και ο Πλιάτσικας ήταν τραυματίας".

*Κόπηκαν 42.018 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 589764
*Στο αντιτόπινγκ πήγαν οι Σίλβα και Γκούμας.
*Ο Γιάννης Γκούμας υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική.











TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ