ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδος: Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναλαμβάνει την Ελπίδων

Εθνική Ελλάδος: Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναλαμβάνει την Ελπίδων
Ο Γιάννης Ταουσιάνης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την Εθνική Ελπίδων με τα Χανιά να τον ευχαριστούν για την προσφορά του και να του εύχονται καλή συνέχεια στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Μετά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον επόμενο προπονητή της βρήκε και η Εθνική Ελπίδων, καθώς η ομοσπονδία έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός των Χανίων έκανε αποδεκτή την πρόταση, με την ομάδα της Super League 2 να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.

"Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη, εξαιτίας της άκρως τιμητικής πρότασης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των Εθνικών ομάδων.

H ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην προοπτική, ένας εξαιρετικός προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος, όπως ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος κόσμησε τον πάγκο της ομάδας μας τις δυο προηγούμενες σεζόν, να ενισχύσει τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Η πρόταση αυτή, άλλωστε, συνιστά τιμή και επιβράβευση και για την ομάδα μας.

Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα να κρατήσει ψηλά και το εθνόσημο!

Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, για την περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξή της, που είχε ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με ορίζοντα τον μεγάλο στόχο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης για την επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος θα ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες όλων μας", αναφέρει η ΠΑΕ Χανιά στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΙΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ