ΑΕΚ

Μπασινάς: "Η ισοπαλία δεν ικανοποίησε κανέναν"

Μπασινάς: "Η ισοπαλία δεν ικανοποίησε κανέναν"
μπασινας

Κακό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες θεώρησαν την ισοπαλία ο Άγγελος Μπασινάς και ο Παντελής Καφές

Μπασινάς: " Η ισοπαλία δεν ικανοποίησε κανέναν από τους δύο. Δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είχε μία-δύο ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι".

Σάχα: " Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Ήθελε τη νίκη, προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Το ίδιο κι εμείς. Δεν ήταν άσχημο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στην επανάληψη".

Καφές: " Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Εμείς υποχωρήσαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Δεν ικανοποιήθηκε κανείς από το αποτέλεσμα αυτό. Εμείς θέλουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη".

Τζιμπούρ: " Ήταν σαν ένας αγώνας πυγμαχίας. Στο α' ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και στο β' μέρος προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να πετύχουμε κάτι. Το αποτέλεσμα είναι λογικό γιατί κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και καμία δεν κατάφερε να τελειώσει τις φάσεις της. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα ματς και στο τέλος να κάνουμε ταμείο".





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ