ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η συμφωνία και η υπόσχεση...

Η συμφωνία και η υπόσχεση...
Κακλαμάνης, Δήμαρχος Αθηναίων, Παναθηναϊκός, Βοτανικός

Συμφωνία Ερασιτέχνη-ΠΑΕ για τις εκκαθαρίσεις των εισιτηρίων. Κακλαμάνης: "Ξεκινάμε το Μάρτιο..."

Το ρητό... "ενιαίος και αδιαίρετος" φαίνεται πως τελικά θα επικρατήσει στην περίπτωση των εισιτηρίων. ΠΑΕ και Ερασιτέχνης ήρθαν σε συμφωνία-συμβιβασμός (από την προηγούμενη Πέμπτη) στο θέμα του ποσοστού που προέκυπτε από τον εκκαθάριση των εισιτηρίων της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη, από τα εισιτήρια της Λεωφόρου.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απέστειλε την περασμένη εβδομάδα επιστολή προς την "πράσινη" ΠΑΕ με την οποία ζητούσε την τροποποίηση της αρχικής σύμβασης για τους όρους χρήσης του "Απόστολος Νικολαϊδης".

Οι διοικούντες της ΠΑΕ αφού την εξέτασαν έκαναν δεκτό το σχετικό αίτημα και σε μια κίνηση καλής θέλησης συμφώνησαν με την πρόταση του Ερασιτέχνη.

Πλέον και σύμφωνα με τον συμβιβασμό το 15% που αναλογεί στον Ερασιτέχνη θα υπολογίζεται με βάση την ονομαστική αξία του εισιτηρίου κι όχι με βάση την τιμή με την οποία πωλείται από την ΠΑΕ στην εταιρεία "Ticket Club".

Μάλιστα προκειμένου να αποδειχθεί ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν διαφορές η συμφωνία θα έχει αναδρομική ισχύ γεγονός που σημαίνει πως ο Ερασιτέχνης θα πάρει όλα τα χρήματα για τα οποία "διαμαρτύρονταν" τον τελευταίο μήνα.

Κακλαμάνης: "Τον Μάρτιο ξεκινάμε..."

Ο δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε από την πλευρά του: " Πρόκειται για διμερής συζητήσεις. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάμεσα στις ομάδες εργασίας. Κυρίως αφορούν τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη και κάποια τεχνικά ζητήματα που χρειάζονται λύση. Παράλληλα, υπήρξε και μία ενημέρωση στον ερασιτέχνη για την πρόταση της ΠΑΕ, για να τηρήσουμε το fair play"

Στην σημαντική ερώτηση για το αν μπορεί να προβλέψει πότε θα ξεκινήσουν τα έργα, απάντησε: " Πρώτα ο Θεός, τον Μάρτιο ξεκινάμε".

Μπεχράκης: "Δεν θα κάνουμε τσαπατσουλιές..."


Αισιόδοξος όσο ποτέ εμφανίστηκε και ο κ. Μπεχράκης που δήλωσε με περισσότερα στοιχεία και εμφανώς πιο ικανοποιημένος από άλλη φορά.

" Είχαμε μια συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το αντικείμενο της συνάντησης περιελάμβανε μια ενημέρωση για το πώς πορευόμαστε με βάση την καινούργια πρόταση της ΠΑΕ. Βάλαμε πάνω στο τραπέζι μια σειρά από τεχνικά προβλήματα που πρέπει από κοινού να επιλυθούν, κυρίως για να προωθηθεί το θέμα της αδειοδότησης.

Κανονίσαμε ότι θα έχουμε τακτικές συναντήσεις εργασίας, διότι τα τεχνικά προβλήματα δεν μπορούν να επιλύονται μονομερώς, πρέπει όλοι να συμφωνούν. Θα ενημερωθεί το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και βεβαίως ο κ. Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί και με τον Δήμαρχο όποτε έχουν την ευκαιρία, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την πορεία των εργασιών που έχουμε να φέρουμε σε πέρας

", τόνισε ο κ. Μπεχράκης και απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις.

Υπήρξε κάποια αντίδραση από τον Ερασιτέχνη για την πρόταση της ΠΑΕ;

" Όχι, δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Του ενημερώσαμε, θα απαντήσουν για κάποια σημεία στα οποία θέλουμε να έχουμε και τη γνώμη τους. Δεν πορεύεται κανένας εδώ από μόνος του. Ξέρουμε ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο και πρέπει όλοι να είμαστε σε απόλυτη συνεννόηση. Δεν είναι θέμα να υπάρχει αντίρρηση. Εμείς οφείλαμε να τους κάνουμε μια λεπτομερή ενημέρωση".

Θεωρείται ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;


" Κανένας δεν μπορεί να πει ότι σε αυτό το τόσο δύσκολο έργο, κουνήθηκε ένα ραβδάκι και εξαλειφθήκαν τα προβλήματα. Υπάρχουν προβλήματα και εμείς είμαστε εδώ για να τα λύνουμε. Γι’ αυτό συναντιόμαστε για να λύνουμε τα προβλήματα. Η βούληση όλων είναι δεδομένη. Θέλουμε όλοι στον ταχύτερο χρόνο να φτιαχτεί το γήπεδο και δεν υπάρχει κάποιος που να έχει μια άλλη άποψη. Αλλά, προβλήματα βέβαια υπάρχουν. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα, προβλήματα παρεξηγήσεων. Δηλαδή κάποιοι έχουν αντιληφθεί ότι ένα θέμα είναι έτσι ενώ δεν είναι έτσι. Όλα επιλύονται πάνω στο τραπέζι".

Συζητήσατε καθόλου για το θέμα των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη;



" Όχι συζητήσαμε καθόλου, μιλήσαμε πάρα πολύ για αυτό το θέμα. Θα ξανασυζητήσουμε και ο τεχνικός μας σύμβουλος θα έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους που όρισε ο Ερασιτέχνης για να έχει συμμετοχή στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν. Βεβαίως και συζητήσαμε και θα ξανασυζητήσουμε".

Για την αδειοδότηση τι προβλήματα υπάρχουν;

" Το πρόβλημα είναι το εξής. Ότι εμείς έχουμε βάλει έναν στόχο στον οποίο συμφωνεί και η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Όταν θα γίνουν τα εγκαίνια θα γίνουν τα εγκαίνια ενός ολοκληρωμένου αθλητικού κέντρου που θα περιλαμβάνει και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και το ποδοσφαιρικό γήπεδο και όλα. Δε θα κάνουμε τσαπατσουλιές τον ένα χρόνο να εγκαινιάζουμε το ένα και τον άλλο χρόνο κάτι άλλο. Αυτά όλα για να τα πετύχουμε θέλουμε και συντονισμό και πολύ καλή συνεννόηση. Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε".

Η θέλησή σας να εγκαινιάσετε από κοινού όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δεν θα πάρει πολύ χρόνο;

"Όχι, όχι. Θα μπει μέσα σε τέτοια πλαίσια που να μην ξεφεύγουμε από αυτά που σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πετύχουμε
".

Πότε εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες;



" Τον καινούργιο χρόνο θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Αν δεν ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο"

Θα έχει βγει και η άδεια μέχρι τότε έτσι;

" Ε, βέβαια. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε".

Πεσέιρο: "Ήμασταν τυχεροί..."



Στην πρώτη προπόνηση μετά το ματς με την ΑΕΛ, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" κ. Πεσέιρο αναφέρθηκε στους παίκτες του για την μέτρια εμφάνιση, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε που πραγματοποίησε η ομάδα του, καταλήγοντας πως μόνο με δουλειά μπορούν να πετύχουν πολλά.

"Αντιμετωπίσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Δεν παίξαμε καλά. Κάναμε αρκετά λάθη και μάλιστα σε τομείς που είχαμε επισημάνει. Να μην επαναληφθεί τέτοια εικόνα. Ήμασταν τυχεροί που πήραμε την ισοπαλία και έχουμε πει ότι όταν δεν μπορούμε να νικάμε τουλάχιστον να μη χάνουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Ξεχνάμε την αναμέτρηση με την Λάρισα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε προκειμένου να βελτιωθούμε σε συγκρεκριμένους τομείς του παιχνιδιού μας. Κοιτάμε την συνέχεια και το μυαλό μας πλέον μόνο στο παιχνίδι με την Ξάνθη",

τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έδωσε ρεπό στους παίκτες για την Τρίτη ενώ την Τετάρτη προγραμμάτισε διπλή προπόνηση.

Ατομικό Γκούμα και "Ενάκα"


Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο Αλκαζάρ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας με χρήση μικρών τερμάτων και ολοκλήρωσαν με δίτερμα, ασκήσεις αντοχής και αποθεραπεία.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Γιάννης Γκούμας και Τζόζεφ Ενακαρίρε, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Σωτήρης Λεοντίου και Έκι Γκονζάλες.
















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ