ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή με νίκη

Επιστροφή με νίκη
Παναθηναϊκός πανηγυρικο

Στην Παιανία θέλουν τη νίκη στο Αλκαζάρ προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League

Στην Παιανία ξέρουν οτι δεν είναι καθόλου δύσκολο να πέσουν απο την κορυφή της βαθμολογίας, γι' αυτό και ο Ζοσέ Πεσέιρο έχει πει στους παίκτες του κατά την διάρκεια της εβδομάδας να μην χαλαρώσουν, αλλά να διατηρήσουν τον ίδιο ρυθμό αν όχι καλύτερο, προκειμένου να παραμείνουν στην πρώτη θέση.
Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” δεν έχει δείξει τις προθέσεις του, όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ωστόσο είναι σίγουρο οτι θα υπάρχον αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην ΑΕΚ, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Άντονι Σέριτς αποβλήθηκε στο ντέρμπι, οπότε την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ένας εκ των Βύντρα, Φύσσα, με τον Νίλσον να παραμένει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Κάτω απο τα δοκάρια θα παραμείνει ο Γκαλίνοβιτς, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μόρις και Σαριέγκι, καθώς Γκούμας και Ενακαρίρε δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Θεσσαλία λόγω τραυματισμού. Στην μεσαία γραμμή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η τετράδα θα αποτελείται απο τους Μάτος, Τζιόλη, Καραγκούνη και Ίβανσιτς. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι στην επίθεση, καθώς Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Μάντζιος και Ν'Ντόι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Πεσέιρο να έχει ευχάριστο “πονοκέφαλο”.

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού έγινε το Σάββατο στην Παιανία. Οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στις ταχύτητες, ενώ ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα και στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Γιάννης Γκούμας και Τζόζεφ Ενακαρίρε, ενώ θεραπεία έκαναν οι Σωτήρης Λεοντίου και Έκι Γκονζάλες.

Μετά το τέλος του προπόνησης, ο Πεσέιρο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα στην Λάρισα και εκτός έμειναν οι Ορέστης Καρνέζης, Άντονι Σέριτς, Έκι Γκονζάλες, Σωτήρης Λεοντίου, Γιάννης Γκούμας, Τζόζεφ Ενακαρίρε, Στέφανος Σιόντης, Σωτήρης Νίνης και Θανάσης Τσίγκας.

Με οπαδούς στο Αλκαζάρ
Ο Πεσέιρο και οι παίκτες του δε θα είναι μόνοι στο Αλκαζάρ. Στο πλευρό τους θα είναι και 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς τόσα ήταν τα εισιτήρια που προμηθεύτηκαν οι πράσινοι και εξαντλήθηκαν αμέσως.

Ο κόσμος του τριφυλλιού, άλλωστε, έχει ενθουσιαστεί από τις συνεχείς νίκες της ομάδας, από την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο και φυσικά από το γεγονός ότι βρίσκεται και πάλι, μετά από τον Μάιο του 2005, στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς συγκάτοικο.

Κι η ευχή των φίλων του Παναθηναϊκού, είναι να βρίσκεται εκεί η ομάδα και μετά το τέλος του αγώνα στο Αλκαζάρ.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ