ΑΕΚ

Αναβλήθηκε η δίκη του οπαδού

Αναβλήθηκε η δίκη του οπαδού
αεκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναβληθηκε για τις 13 Δεκέμβρη η δίκη του 25χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος συνελλήφθη κατά την αποχώρηση των οπαδών των φιλοξενούμενων από το "Κ. Βικελίδης"

Στις 13 Δεκεμβρίου θα δικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ο 25χρονος οπαδός της ΑΕΚ, που συνελήφθη την Κυριακή, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω απουσίας από το δικαστήριο δυο αστυνομικών που επρόκειτο να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίες.
Ο νεαρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού. Αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν να ανάβει τρεις πυρσούς κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ και να πετάει τον έναν εξ αυτών από τη θύρα 4, όπου βρισκόταν, προς τη θύρα 1.

Ο 25χρονος τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και συνελήφθη περί τις 5.30 το απόγευμα, την ώρα που αποχωρούσαν οι οπαδοί του "Δικεφάλου" από το γήπεδο. Μάλιστα, κατά τη σύλληψή του, φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να "ξεφορτώθηκε" από πάνω του έναν ακόμη πυρσό.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ