ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Ακόμα ένα σοβαρό παιχνίδι"

Ομπράντοβιτς: "Ακόμα ένα σοβαρό παιχνίδι"
Ζοτς

Στην ελληνική πραγματικότητα επανέρχεται ο Παναθηναϊκός που την Κυριακή (17:30) υποδέχεται την Ολύμπια

Δυστυχώς για το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον αστράγαλο και δεν θα δώσει το "παρών" στο ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Εκτός από τον Λιθουανό, πρόβλημα προέκυψε και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη που στην προπόνηση του Σαββάτου συγκρούστηκε με τον Δημήτρη Βεργίνη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε ράμματα στο κεφάλι.

Τέλος, σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν, ο άρχηγός του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έκανε προπόνηση.

Ζοτς: " Να έρθει ο κόσμος"
" Μετά από αυτές τις δύο νίκες στην Ιταλία και την πρόκριση, υπάρχουν πολύ δυνατά συναισθήματα. Aυτό που πρέπει να κάνουμε και απέναντι στην Ολύμπια, είναι να παίξουμε σοβαρά, όπως σε κάθε παιχνίδι", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο "Ζοτς".

Στη συνέχεια έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο: " Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη σοβαρό παιχνίδι. Είναι μια ακόμη υποχρέωση που έχουμε, επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που θα θέλαμε εκτός από μια καλή εμφάνιση είναι να δούμε και τη στήριξη του κόσμου".

"Το έχουμε ξαναπεί ότι κάθε φορά που έχουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο, είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος και να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μετά από δύο εξαιρετικά παιχνίδια που κάναμε απέναντι στη Σιένα στην Ιταλία

".

Aπέναντι στη Μοντεπάσκι είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αλλά απέναντι στην Ολύμπια αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αρκετά από τον Ομπράντοβιτς. Ο λόγος για τον Ντούσαν Σάκοτα που είπε: " Είναι σίγουρα περίεργη η χρονική στιγμή που γίνεται ο αγώνας με την Ολύμπια Λάρισας για μας".

"Η ομάδα έχει ξοδέψει πολλή ενέργεια και σωματικά και ψυχολογικά και πρέπει να παραδεχθούμε ότι μετά από αυτό το "άδειασμα" που έρχεται με μια τέτοια επιτυχία, είναι δύσκολο να διατηρήσεις το κίνητρο και τη συγκέντρωση σε ψηλά επίπεδα. Το έχουμε αποδείξει όμως και στο παρελθόν ότι δεν έχουμε πατήσει στο γήπεδο, χωρίς να είμαστε σοβαροί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε ένα ρυθμό μέσα στο παρκέ, να βρούμε το κίνητρο που χρειάζεται

".

Tέλος και αυτός κάλεσε τους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ: " Πιστεύω ότι πολύ δυνατό κίνητρο για μας θα ήταν η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Είναι αυτό που θα μας δώσει ώθηση. Να έρθει ο κόσμος να μας υποδεχθεί για την πρόκριση εκεί κι εμείς με τη σειρά μας να τους ευχαριστήσουμε με μια καλή εμφάνιση. Η παρουσία στην εξέδρα είναι το καλύτερο κίνητρο για όλους μας"!

Tα εισιτήρια για το ματς με την Ολύμπια
Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας συνεχίζεται την Κυριακή από τις 11:00 ως τις 13:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης" και μετά τις 14:00 από αυτά του ΟΑΚΑ.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ